Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Rover Defender - дискусии за модела от фенове на марката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Land Rover Defender - дискусии за модела от фенове на марката

Ползвай малки лост на всяко кално място. Да не викаш после, че раздатките им са калпави. Бавните също. Правилното е, там където можеш да караш на 1 или 2ра бърза, да караш на 3та или 4та бавна. Така ще имаш мощност и ще съхраниш кутията и съединитела.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
      Ползвай малки лост на всяко кално място. Да не викаш после, че раздатките им са калпави. Бавните също. Правилното е, там където можеш да караш на 1 или 2ра бърза, да караш на 3та или 4та бавна. Така ще имаш мощност и ще съхраниш кутията и съединитела.
      +1
      Разтоварва се цялата трансмисия, щадиш съединителя и спирачка не ти трябва. По черно-само на бавни, дори и пътят да е за лек автомобил.
      За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Ето още ценни съвети, за които Ви благодаря!
        Само не разбрах, защо да не обикалям сам из гората?

Коментар

За да има, кой да те извади, ако затънеш нейде
          Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
          За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Не ако, а когато затъне.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Е, точно за такива затъвания сам е добре да си с лебедка.
              Освен това лебедката има и други приложения - изкореняване на дървета например, отместване на тежки дънери на паднали дървета напреко на пътя и т.н. По-добре е да я имаш и да я ползваш рядко или почти никога отколкото веднъж да се окопаеш някъде вдън горите тилилейски и после да тръгваш да му мислиш откъде да търсиш трактор.
              "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Ами да Ви кажа честно, мисля че няма къде да затъна, защото с 90ката ще ходя по пътища през които с леката кола нямога.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1 064.jpg
Прегледи:1
Размер:144.0 КБ
ID:5257369
                Та за това може и да сме само с една кола (6-7 човека, все ще измислим нещо). Но въпроса каква лебедка да си взема, си остава?
                Ако някой има нещо за даване (продаване) за такава джипка да ми пише. Аз съм такъв човек, че щом е за моята кола ме интересува всичко.
                Последно редактирано от noby_007; 02-03-11, 17:02.

Коментар

Първоначално публикуван от noby_007 Преглед на мнение
                  Ами да Ви кажа честно, мисля че няма къде да затъна, защото с 90ката ще ходя по пътища през които с леката кола нямога.[ATTACH=CONFIG]305770[/ATTACH]
                  Та за това може и да сме само с една кола (6-7 човека, все ще измислим нещо). Но въпроса каква лебедка да си взема, си остава?
                  Ако някой има нещо за даване (продаване) за такава джипка да ми пише. Аз съм такъв човек, че щом е за моята кола ме интересува всичко.
                  Има тема във форума КУПУВАМ. Пусни си там тема за това какво търсиш и ще ти пускат оферти. И една препоръка от мен, ако искаш я приеми. Потърси и прочети повече информация в нета за това което искаш да питаш преди да задаваш въпроси тука.
                  sigpic

Коментар

Не че ми пука особенно, но темата тук е: LAND ROVER DEFENDER - дискусии за модела от фенове на марката, а не: Дайте да обучим един начинаещ колега, който според мен се прави на голям наивник, а ако в действителност е такъв, няма смисъл да кара извън пътя. Иначе, като чета си е намерил бавачки, които да му пишат къде да чете, какво да чете, вместо той да се напъне и да се поразтърси из форума. Има за всички по малко за всичко. Явно момчета много ви е скучно в този студ, че се занимавате с ....... Започнали сте от пост 257, стр.13 до 324, стр. 17 - човек започва да се чувства много важен, а аз бих се почувствал много глупав. А бе колеги, тва лосче за какво е, а как се отваря вратата и т.н.
                    Не обичам да давам акъл, ама май има нужда от модератор.
                    Последно редактирано от Tedo56; 02-03-11, 17:39.

Коментар

Колеги, моля, пишете по темата. Ноби, тона Ви е неуместен, дори груб. Не ме караите да използвам други мерки.
                      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:199423_1875674292457_1259190347_4085430_5341058_n.jpg
Прегледи:1
Размер:73.8 КБ
ID:5258451.. V8 Бъги.. Жалко че на офроуда беше доста тъмно за видео. Момчетат са се постарали за постигане доста добри резултати, ако разбирасе харесвате тези модификации на Land Rover.
                        Георги 00356/ 77777016 Малта
                        Lаnd Rover 110 /Series II‎

Коментар

DEFENDER няма какво да се коментира оня ден се пускахме с една G55 в калта и двамата имаме лебетки по 12000 либри тои я ползва към 5 пъти ние вобще по проходимост за мен е наи (лично мое мнение) купихме го на 120 000 км сега е на 160 000 от които 40 000 към 30 000 са само в гора и пресечени местности нищо не сме правили по него ТД200 е 1993 гуменките са му BFgoodrich mud terrain km2 235/75/16 много доволни много здрав джип

Коментар

Първоначално публикуван от Niki_elpe Преглед на мнение
                            DEFENDER няма какво да се коментира оня ден се пускахме с една G55 в калта и двамата имаме лебетки по 12000 либри тои я ползва към 5 пъти ние вобще по проходимост за мен е наи (лично мое мнение) купихме го на 120 000 км сега е на 160 000 от които 40 000 към 30 000 са само в гора и пресечени местности нищо не сме правили по него ТД200 е 1993 гуменките са му BFgoodrich mud terrain km2 235/75/16 много доволни много здрав джип
                            Език мой, враг мой!

ТрЕбе си преводач!

Коментар

Първоначално публикуван от Niki_elpe Преглед на мнение
                              DEFENDER няма какво да се коментира. Оня ден се пускахме с една G55, в калта и двамата имаме лебетки по 12000 либри. Той я ползва към 5 пъти, ние въобще не. По проходимост за мен е "най" (лично мое мнение). Купихме го на 120 000 км. Сега е на 160 000 от които между 40 000 и 30 000 са само в гора и пресечени местности. Нищо не сме правили по него. ТД200 е, 1993, гуменките са му BFgoodrich mud terrain km2 235/75/16. Много доволни сме, много здрав джип.
                              Колега, тук пишем на български, изразяваме се ясно и ползваме препинателни знаци. Като сте се регистрирали, сте приели да спазвате Правилата на Форума, според които писането на правилен и разбираем български е задължително. Това е пръв и последен път, в който някой ви поправя, следващия път ще се предприемат нужните мерки съгласно същите тези Правила.
                              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Колега,че Дефендъра е хубав джип,спор няма,но за проходимостта на джипа е по-важно дали е с подходящи гуми а не дали е 300кс.Не знам от колко време имате джипа но 30 000-40 000км само в гората са огромна цифра.Имах период от моя живот(по точно 7г)когато работех в гората,всеки ден,и не смея да твърдя че за 5г,могат да се навъртят 40 000км.Имам отскоро от 2-3месеца същия модел с мотор 200тд.,и мога да кажа че без подходящи гуми,не блести като проходимост ,нещо повече от джиповете които съм имал или карал повече.Г-класата е много сериозен джип като здравина ,но е прекалено тежък за повечето си стари мотори,но пък и трите блокажа са много голяма екстра.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X