Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет при избор на гуми за Land Rover Defender

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гуми за Land Rover Defender

Това ми прилича на 45 градуса. Как очакваш да го качиш без засилка и мръсна газ? Сега поне нямаш предница. Ми засили се де. Иначе пак ще се виждаме скоро. Тоя път за предна касета. Като виждаш, че не можеш да го качиш, или казано по друг начин, щом се движиш нагоре и спреш, боксуването е безсмислено. Няма да тръгне. Отивай утре пак и го пробвай на втора бавна със сичката газ. Задните гуми да са на чакъла.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Там има едно скокче от чакъла-надолу и след това е баира-няма начин за засилване-това е проблема.На последния опит,дето хвърля кал яко съм на 3та бавна със Сичката газ-да покажа на Русев,че ги въртя бутонките и то яко
      2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Ми като няма начин го зарежи. Или си сложи още едно ARB.

Коментар

Първоначално публикуван от stoianovm Преглед на мнение
          Там има едно скокче от чакъла-надолу и след това е баира-няма начин за засилване-това е проблема.На последния опит,дето хвърля кал яко съм на 3та бавна със Сичката газ-да покажа на Русев,че ги въртя бутонките и то яко

А дали трябва два да е на 3-та и дали със пълна газ?...
          Георги 00356/ 77777016 Малта
          Lаnd Rover 110 /Series II‎

Коментар

Първоначално публикуван от stoianovm Преглед на мнение
            Това скокче не е скокче. Абсолютно подкрепям Таргата. Няма гуми които при този наклон и кал да те изкарат догоре без засилка, ако няма отдолу накое камъче или корен да помага. Гравитацията е интересно нещо, само пречи. А илюзията, когато си купиш и пробваш нови по агресивни гуми, че можеш да минеш отвсякъде, много бързо минава и дано не е след като направиш беля.
            А иначе във форумски карачески стил - кой бе, аз ли не мога да го мина. Ти шъ ми кайш. Аз с моя джип минавам отвсякъде и ги прескачам всички. ,

Коментар

Все пак за първи път карам с тези гуми и си правя най-различни експерименти,за да видя как се държат.Тедо е прав,като казва,че като се качиш на по-агресивни гуми и вече се мислиш за цар-и аз така се чувствах.За това и изпробвам къде е лимита им-на коя скорост с колко газ се развъртат,кога се замазват и чистят и т.н.Нали трябва да ги опозная.
              Жоро,първите опити си на 1ва,на 2ра с малко газ,средна газ и т.н.,само последния е на 3та с пълна газ.
              Тарга,хич даже не съм помислял да включвам блокажа на задния диф,щото и 4те се въртят едновременно-ей го този наклон измерен през лятото-не е повече от 30 градуса:
              http://www.youtube.com/watch?v=AWnUV...eature=related
              Виждал си го в темата: http://www.offroad-bulgaria.com/show...?t=3495&page=2 ,ама си забравил
              Последно редактирано от Младен Стоянов; 13-03-11, 07:53.
              2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

А кога го включваш блокажа? То няма лошо да си го пазиш за нов, щото може да ти потрябва някой ден.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                  А кога го включваш блокажа? То няма лошо да си го пазиш за нов, щото може да ти потрябва някой ден.
                  Днес ако вятъра ме отвее до глината ще включа задния блокаж и ще снимам.Но първо трябва да натегна коланите,че то и без блокажа започва да ме свлича настрани.
                  Между другото,баир със същия наклон и нормален чернозем-въобще не го усетих,но там не снимах,защото на глината е по-интересно за бутонките.

Коментар

Моето мнение е, че без включени междинен и заден блокаж пък съвсем нямаш шанс да го качиш, а и ако си с включен заден блокаж, ще те държи нагоре по склона, без да те свлича. Ако включиш и преден свличането ако не излезеш е сигурно. Поне при мен се получава така, за другите не знам.

Коментар

• От: Гуми за Land Rover Defender

Колега сподели какви са гумите ако не те притеснявам
                      пс.Айде лятото на дефендърска барбекю разходка,аз съм от Преслав

Коментар

Първоначално публикуван от vmv_bmw Преглед на мнение
                        Колега сподели какви са гумите ако не те притеснявам
                        пс.Айде лятото на дефендърска барбекю разходка,аз съм от Преслав
                        А не искатели сега .. април на една разходка . Аз съм от Пловдив. Пребирам сега от Малта с джипката. Може да се разходим някаде?
                        Георги 00356/ 77777016 Малта
                        Lаnd Rover 110 /Series II‎

Коментар

Първоначално публикуван от joro/ Преглед на мнение
                          А не искатели сега .. април на една разходка . Аз съм от Пловдив. Пребирам сега от Малта с джипката. Може да се разходим някаде?
                          Кефиш ме щи звънна!
                          Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

С удоволствие ама аз се пребирам чак юни

Коментар

Първоначално публикуван от joro/ Преглед на мнение
                              Опа.. ако правите организация за разходка с Дифендъри.. пишете и още един бял красавец.. Много вероятно е да докарам и едно негово приятелче /чисто новичко от магазина/ ..

и за да е по темата.. с гуменки BF Goodrich All-terrain 235x85x16 .. /надявам се напредналите колеги с гуменки или бутонки за кал да не ни се смеят много..

Коментар

Сега само ме е яд като чета темата аз март ще ходя до америка и юли ще се върна (толкова много ми се идва с вас,че чак ме боли)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X