Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съвет при избор на гуми за Land Rover Defender
Свий
X
-
Съвет при избор на гуми за Land Rover Defender
Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 20-01-11, 17:58.Георги 00356/ 77777016 Малта
Lаnd Rover 110 /Series IIТагове: Няма
-
От: LR Defender - дискусии за модела от фенове на марката
Само не разбрах, как можа да дадеш кинти за Силвърстон Спорт? Тва в калта не върви. Ама никак. Иначе е страшен.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеСамо не разбрах, как можа да дадеш кинти за Силвърстон Спорт? Тва в калта не върви. Ама никак. Иначе е страшен.
Жоро, поздравления, 'застанали' ли са..
Коментар
-
Ами да забраниха. Но се кара .. е да кал наистина няма много.Абе да ти кажа аз от гумите съм доволен за сега. Живот и здраве да се пребера към България за по дълго ще го преобуяс едни по рошави 35ци. Нека доиде тва време а и все пак още е в процес на подготовки. Тепърва предстоят доста подобрения,здраве и късмет, пък и Емо дава по едно рамо
Георги 00356/ 77777016 Малта
Lаnd Rover 110 /Series II
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеАбсолютно. На Трансилвания Пърси беше с такива. Трагедия.sigpic
Коментар
-
Ами честно казано не ги ползвам толкова в кал, то тук много няма. За калта му подготвям по тесни 37-ци, с нови джанти.
http://www.simmonites.com/EXTREME%20TYRES.htmГеорги 00356/ 77777016 Малта
Коментар
-
Първоначално публикуван от joro/ Преглед на мнениеАми честно казано не ги ползвам толкова в кал, то тук много няма. За калта му подготвям по тесни 37-ци, с нови джанти.
http://www.simmonites.com/EXTREME%20TYRES.htm
Първоначално публикуван от kupona Преглед на мнениеАз имах същите гуми. Единственият им проблем, за да не вървят в калта е, че са много широки за лекия дифендър 285...За дифендъра най-широката препоръчителна гума за кал е 235За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kupona Преглед на мнениеАз имах същите гуми. Единственият им проблем, за да не вървят в калта е, че са много широки за лекия дифендър 285...За дифендъра най-широката препоръчителна гума за кал е 235
Тия дето ги карат с 35-ци значи не знаят...
Дифендъра е лек, но и тесен.
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеАма УАЗката е тежка. И пак не вървяха. А че ширината си е проблем, не отричам.
Коментар
-
Говоря за Хънтъра. Колко тежи наистина?За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеА това защо да е така (за 235)?
...Technical Rescue Direct - life lies in courage
http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеГоворя за Хънтъра. Колко тежи наистина?
Коментар
-
А това защо да е така (за 235)?
Няма значение колко е висока гумата, а колко е широка. Може да 35, 37 но да не повече от 235 широка. За дифендъра става въпрос...sigpic
Коментар
-
Първоначално публикуван от kupona Преглед на мнениеНяма значение колко е висока гумата, а колко е широка. Може да 35, 37 но да не повече от 235 широка. За дифендъра става въпрос...
Коментар
-
Съгласен съм и аз със Слави,235 ще е по-добре като размер за Дефендера .Друг е въпроса за визия на джипа.При мен 265*75*16 и си мисля че с по-тясна гума ще се държи по-добре извън пътя.
А това е обещана снимка за защитните маншони които монтирахме с Лазар или по-точно той ми смени сферите а аз маншоните.
Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 06-11-10, 19:35.[/SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
Пускам ви линк към едно клипче понеже нямам снимки, ще трябва да го спрете на пауза и да се вгледате в окачването на задния мост!
Ако го засека пак ще снимам.
Аз такова нещо за първи път виждам!Има срахотна артикулация.. http://www.youtube.com/watch?v=KTzey...9B95CF4B58D150 ..
Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 20-12-10, 20:02.Георги 00356/ 77777016 Малта
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар