От: jeep , разход и една алтернатива
Може и така да е. Но, BMW нямат двигател TDI (това е WAG групата), имат 2.0 но той е с други букви и няколко модификации, ако може уточни конските сили или номера на двигателя(може да се окаже че това му е заводския разход). Това е един много икономичен двигател, и няма как да гори литър на километър, ако си се объркал т.е. имал си предвид 100 км. градско, то няма начин в градски цикъл да са достоверни изследванията. Може и да е запечатан резервоара, но кой гарантира за стила на каране, задръстванията, интервенцията върху софтуера, и то за период от месец. Не може да се направят еднакви, условия за тези 325 километра с и без набулбатора за период от месец, то и за ден ще е трудно. В града с 5 минути по късно да тръгнеш в час пик може да отлепиш и до 2 литра на сто разлика. Истината е дино-тест, два ръна един след друг в еднакви условия, ако има далавера купуваш набулбатура, ако не връщаш на продавача и си с малко кинти назад вместо с много. Аз съм склонен да вярвам на колегата 0887504600 , той говори от първо лице, купи, тества, призна си че се е набутал, като в същото време беше един от феновете на НАБУЛБАТОРА преди да го тества. И аз имам колега който кара с "перпетум мобиле", в началото беше много загадъчен подхвърляше това онова, уж голям келепир. Два месеца така, после почна, по джоба се усеща икономия, мощност, настройки, модулатори, и накрая го сложи на едно рено 20 годишно дето го кара баща му(уж че имал нужда повече от него),не си признава набулквацията
, и спря да говори по темата. Наблюдавай го този твой колега
, почне ли да търси модулатор, амперметър, да усеща разхода по джоба, или да прави софтуерни настройки, тръгнал е по наклона
, признае ли си до седмица две, усетил се е. Ще е интересно да кажеш след 2 месеца примерно мнението му.
Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов)
Преглед на мнение

Коментар