Обява

Свий
Няма добавени обяви.

jeep , разход и една алтернатива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: jeep , разход и една алтернатива

Първоначално публикуван от AAF Преглед на мнение
    Тц-тц-тц, жалко... Тъкмо намерих пазар на метановата си уредба и щях да минавам на вода и виж к'во стана!
    0887504600, брато, ти уби всичко останало детско в мен , а даже и Ясен не беше успял до сега

Вижте к'во, така и така я има темата... Дали някой не е правил опити с метанол да сподели?
    Ако си намериш начин да го произвеждаш евтино - става. Ако ще го купуваш, не знам как са цените в момента, но преди година не си струваше.
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Не съм много по темата,но не съм и много далеч...Моя Гранд постигна среден разход 8.1 през уикенда.Маршрут:София-Пловдив-Казанлък-яз.Копринка,на другия ден-с лодка с колесар до яз.Жребчево и обратно до Казанлък с лодката,после до Пловдив и София-общо 630 км.Колате е 2.7срд 2002г.Поздрав!
      Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

Първоначално публикуван от Toni Gr Преглед на мнение
        Не съм много по темата,но не съм и много далеч...Моя Гранд постигна среден разход 8.1 през уикенда.Маршрут:София-Пловдив-Казанлък-яз.Копринка,на другия ден-с лодка с колесар до яз.Жребчево и обратно до Казанлък с лодката,после до Пловдив и София-общо 630 км.Колате е 2.7срд 2002г.Поздрав!

Toни! Дали 8.1 е по компютера или по бензиностанциите. При мен по компютера стига и до 7.2 ама на бензиностанцията вика 9.5. По западни магистрали на 4500км до Хановер и обратно. Тука 10, 10,5 средно.

Коментар

По БК ! Но при мен е едно и също-по БК и по бензиностанциите,засичал съм!
          Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

Аз пък имам доста случаи, когато БК ми показва 17-19 бензин, пък аз харча 40 газ... или пък 12.5 бензин, а аз 15 газ... не му вярвам на бордовака и на бензин като карам пак ме лъже... може би сметките му са точни при сравнително нов двигател.
            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Газта определено обърква калибрацията на това число. Не съм сигурен как е на jeep, но ако е като на другите кошници, за които знам - сметките му са точни ако ползваш само бензин, няколко резервоара подред. А като си на газ, числата направо казано ги взема от въздуха.

Коментар

На Авенсиса ми също има несъответствие на ГАЗ. Показания 10л/100км, а на бензиностанция 7л/100км. С пълна бутилка 38л. (а на колонката ми зареждат 41-42л) минавам 650км.
                На Кайена резултатите са ми верни до 100гр. Колкото пише на компа, толкова дозареждам. Има леки отклонения, но на различни ГАЗ станции, но с около 2-3л на бутилка. Всички ГАЗ станции лъжат, само на една не от веригите излизат както трябва нещата, и аз си зареждам на нея.

Та темата е за бълбукаторите.
                Да не би вече да няма интерес от тази икономия
                Нещо спря да се коментира "научно" темата

Коментар

На WJ БК мисля, че смята по времената на разпръсквачите спрямо скоростта.
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Да споделя малко инфо за метанола . От много години се занимавам състезания с водни скутери оправлявам КОИНГ 500 и тои се задвижва със смес от бензин и метанол суров 20л./800гр. този тип метанол се съхранява при -15 градуса докато не се разреди. Значи увеличава мощността доста но не го препоръчвам на никои защото нямам снимки в момента да ви покажа 4 бутала след употребата му пък и е ужасно скъп. Метанола е много разновидности в зависимост от смеските на метилен , етиловия алкохол, метилетилкетон, метилизоприлкетон и бази за оцветчване .Пак споделям не е безопасен .
                    GRAND CHEROKEE 3.1 TD -1999
                    YAMAHA R1 -1999

Коментар

Брееееее...., чудо
                      Откритията работят май
                      http://www.btv.bg/video/254743159-Ba...rivo_s_40.html

Коментар

По телевизията, то и правителството ни работи.

Коментар

Че то и без телевизия си работи. Това, че не работи за нас е друг въпрос. За правителството става ше дума. Бълбукаторите ... по-късно
                          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            По телевизията, то и правителството ни работи.
                            И вече излизаме от кризата.
                            Иван
                            ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Момци сега последно бацат ли тия чайници , или си е една мечта .
                              GRAND CHEROKEE 3.1 TD -1999
                              YAMAHA R1 -1999

Коментар

Чайника баца та пушек се вдига... Смъкна разхода с 2 литра на един дизелов бус, но сметката не излиза ( според мен ) защото за да е ефективен си трябва материали за около 600 лв. И има още доста въпросителни. Ще напиша много подробности скоро, защото до края на годината ще е врътнал около 50 000 км. И тогава може да се направи реална равносметка дали има далавера или не. Чайника е собствено производство, един приятел до сега е направил 5 само за неговите коли. Аз чакам резултати след реален няколко хиляден пробег.
                                LZ1RED

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X