Много му здраве. И без това не можеше да се превключи на европейски честоти и нямаше европейска карта. Ще се купува китаец с Андроид. Ама не ми е приоритет в момента.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
"Новото" Grand Cherokee WK на sparkybg
Свий
X
-
Първоначално публикуван от sers Преглед на мнениеA на автоматика соленоидните клапани сменихте ли ги пълен комплект, както и така наречения мозък мина ли замерване на превключващите бутала в него.
"Мозъка" (който в случая не е никакъв мозък, щото се управлява от компир), беше разглобен, почистен, със сменени топчета и уплътнения на буталата. Никъде никакви признаци на износване или друг проблем. По самите акумулаторни бутала имаше съвсем леки следи от надраскване, но според мен нищо съществено, без да претендирам за някаква компетентност.
Чакам датчик налягане - днес или утре ще ми го доставят. Ако след смяната му продължи така, ще се мерят налягания физически и може да се пробва и с друго клапанно тяло и соленоисно тяло. Но това след като сравня с друго возило. Ще направя и диагностика за количествата на различните съединители, да видим дали са в норма.
Заради разположението на единия катализатор махането на картера е малко приключение, та ще предприемам такива действия САМО ако съм сигурен че има смисъл.Последно редактирано от sparkybg; 18-04-22, 10:19.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
- 1 like
Коментар
-
Забравих вече за него.Просто монтирах инсталациите от оригиналните врати. Оказа се че има разлика - на задната очеизвадна (друга е буксата), на предната не толкова.
Размених и стъклата - в цвета им имаше миниатюрна разлика, колкото да дразни.
В лайсните на вратите също има разлика - на европейското са половин идея сатинирани (едва се забелязва), на американското са твърдо огледални. Но нямаше как да сложа оригиналните, тъй че сега от едната страна съм с европейски лайсни, от другата с американски.
Копчетата за стъклата на шофьорската врата се гевезят. Пътуват нови от Китай и тия дни трябва да цъфнат в Български пощи. Вероятно и като разглобя оригиналните ще видя сътре студени спойки, които ще възстяновя, но пък китайските бяха достатъчно евтини (20 долара, с безплатен транспорт), за да го мисля твърде.
-
Впрочем, компира ми дава среден разход нощно градско 20.5/100. "Ламба"-сондите са чисто нови, оригинални. Щях да имам данни и за извънградско, ама аха да изляза и се напика.
Това при положение че е и с по-големи гуми - 265/65R17, при оригинални 245/65/17. Тоест реалния е 20,5*29,5/30.5=19,8. Май не е зле. Тепърва ще видим колко е точен.
ПП: ДОСТА по-тихо е от тераното, нищо че тераното е с допълнителна изолация. Но от някъде се чува малко въздух при над 80-90км/ч, та трябва и това да търся.
Шибидаха тече и засега е залепен. Трябва да му продухам маркучите, ама така и така искам да сваля таван в един момента, та тогава е се разправям. Може и да ги сменя - сефте виждам гофрирани отводнителни маркучи. може да ги сменя с гладки, че и тефлонови дори. Нещо като стандартна болежка му е запушването, и подозирам че гофрирането има свойта дан по въпроса. Но това е бял кахър така или иначе.Честно казано бих предпочел да нямам шибидах, тъй като изключително рядко го ползвам, но това е положението.
Последно редактирано от sparkybg; 18-04-22, 11:15.
-
Екстра за остъклението, щом си го оправил. Разхода изглежда повече от добре, макар и "нощно градско" 😄
Шибидах и аз не понасям, откакто ми изгоря челото преди 15г в Голфа, отделно дето е още един потенциален проблем.
Малко по малко се нареждат нещата
Щях да ти пиша да качиш парт номерата на частите за кОтията в съответната тема, ако на друг му се наложи да мине по твоя път. ☺️
-
19-04-22, 15:00This reply by edirangelov has been deleted by sparkybg
Уф грешкаЕди Рангелов : 0885 088 444
Няма незаменими има незабравими хора !!! -
Първоначално публикуван от mariiin Преглед на мнениеОтносно радиото има някакъв сервизен бюлетин, че моделите RBZ/RHB имат навика да горят при откачане и закачане на акумулатора. Трябвало да им се изваждат предпазителите преди закачане на акумулатора.
Китаец е 700 кинта, и дали ще управлява заводския усилвател е под въпрос. Ако изобщо тръгне, повечето го поставят в центрирано положение, тоест няма fade, а баланса, вместо и той да е от него, е от силата на сигнала ляво/дясно. И вече съответно не съм чак такъв ентусиаст за китаец.
Дори не знам на повечето CAN кутийки дали има двупосочна комуникация въобще, или само самата кутийка пуска команда за запалване и центриране, и после само чете бутоните на волана. Да си правя сам кутийка, да изкарвам сигнали от китаеца и да пиша софтуер за което, ми е малко в повече като занимавка. ДРЪт съм за такива работи вече. Макар че е потенциален източник на доходи.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
С Boston съм.
Интересен въпрос. Няма марка, ама е нещо такова:
https://mmtuning-bg.com/jeep-multime...0%B8%D0%B4-7-1
През блутута се определя като такова:
https://android8227lupdates.blogspot...tpsimages.html
Не посмях да го ъпдейтна.
-
За радиото ще следя внимателно, че моето RER е умряло и карам с обикновено радио. Проблема ми е камерата не толкова всичките останали ектри. Като го взех имаше запаметени грешки от високо напрежение и сигугно е изгоряло нещо. От всичко, което успях да изчета и изгледам май нямат оправия. Пожелавам успех и по-малко проблеми с новата придобивка.
Коментар
-
То автомобилна електроника под формата на радио да гори от пикове на захранването е мелко казано смешна история, ама както и да е...
На мен пък задната камера не ми е никакъв дерт. Освен дето е и гадна и трябва да я сменям, но това поне е горе-долу лесно.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Успях да го намеря. Объркал съм моделите става дума за REN и REZ, но явно са чувствителни на пикови напрежения. Не се справям с качването, тук може да се види бюлетина
https://www.avengerforumz.com/thread...connect.40683/
Коментар
-
Диагностиката го намира и толкоз. Намира и усилвателя. Няма грешки, но нищо повече. Гламава работа.
Днес сглобих съединение от силикони, сложих го и... протече радиатора.Явно е бил на честна дума и покрай напъването покрай смяната е решил че му стигат толкова мъки. Него поне няма да го чакам от майната си - има наличен NRF в България, уж. Ще видя само утре илк вдругиден ще могат да ми го доставят.
МНОГО сериозно се замислям да сменя и климатичния, той и охладител на скоростите.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
- 1 like
Коментар
-
Продаде ли Нисана?Ако не си, още не е късно да размислиш.
- 3 likes
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Ако се съди по намереното в автоватика - само е карано.
-
Всичко си е до човек. В крайна сметка, Спарки е достатъчно деен и поне от впечатленията които имам - не търпи да е умствено разтоварен(казано с най-добри чувства). Та тоя гранд ще му е просто хоби за известно време, вместо да се чуди какви да ги свърши.
За останалите 99.9% от потребителите на такива возила, МПС-то което му доставиха е равностойно на недвижимо имущество с преоритетно последно пътуване до вторични суровини...
При полужение, че си има читава джибка за возене, придвижване и тнт, то гранда ще стане когато стане, а както всички знаем, щом Спарки се е заел - ЩЕ стане и то като хората, независимо от времето и средствата които погълне проекта.
Успех, следя с интерес как се развиват нещата. За съжаление моя черок преди години бе г/д на същия хал. След солидна сума пари и инвестирано време в него се придвижваше почти безпроблемно за 4-5 години, след което почнаха да сдават багажа и малкото несменени/ремонтирани възли. След това с един гранд 4.7 с проблем в мотора съжителствахме около 3м. Ремонтирах го, бях на две разходки с него и си намери нов собственик. За нещастие след не много време и той почна да се скапва поетапно, за сметка на това с огромно постоянство.. Имам чувството, че тия коли са умишлено проектирани да изтикат криво ляво 150-200к мили и после да ги предадеш за да ги направят на вилици. Ремонтираш ли ги навреме, може и малко отгоре да дадат.
Още веднъж, следя темата с интерес. Убеден съм, че в BG, няма да има по-добре модифицирана и технически изправна жИпара, от тази на Спарки
-
Моя е на 118 000 мили. И имам вече 2 кашона части, които си чакат смяната.Само искам да го докарам до нормална регистрация. После вече ще е лесно и спокойно. То по-добре че ми направи сега тия номера. Щеше да е по-кофти например да тръгна за Пловдив или някъде другаде, и да сдаде по средата на пътя.
И, Деди, не е само карано, поне до един момент. Например дисковете нямат грам ръбче. А охладителната система отвътре е абсолютно чиста. Свещите също бяха сменяни скоро. За разлика от маслото.Може би дилъра е тръгнал да го прави за продажба, но в един момент се е отказал. Нямам друго обяснение например за нерегулираната и откачена ръчна спирачка.
-
Само да попитам Спарки, след смяна на филтър дехидратора има ли разлика в усещането на климатика?
Това за тестера е дора идея, но неможе да му се вярва 100 процента. Отделно колата ако е от слънчев щат, всичко се е опекло и за мен е нормално да е за смяна.
Коментар
-
С климатик тепърва ще се занимавам. Първо технотест и КАТ. Подозирам и проблем с едната вратичка ма климатика, ремонтен комплект пътува насам. Това поне е 20 долара и изобщо не ми дреме кога ще дойде.
Когато има проблем с филтър-дехидратора той обледенява или по него и след него има обилно количество конденз, тоест започва да го изграе разширителен клапан. Ако нямаш такива симптоми, не очаквай разлика от смяната. Аз ще сменя каквото може и продухам всичко останало след тестване на компресора. Не се ли направи, ще скапва компресори до припадък, ако в системата има боклуци.
Изобщо, при изправен филтър-дехидратор всичко от него до изпарителния клапан трабва да е с еднаква температура, същата като на изхода на кондензатора (външния радиатор).
Маркучите ми вече са тук, ти да видиш.
И от тераното се впечатлявахте като го правех. Е, откакто го направих не съм пипнал нищо. Само масло, филтри, нафта и каране. Разликата е че ме остави да го регистрирам. Горе писах - същите неща са сменени.
Деди, радиатора си го скапах аз, убеден съм. И при доляни до тук около 7 литра антифриз не знам какво би показала подобна анджаклама. Отделно, не беше препълнило казанчето, нито беше прегрявало. Вчера и си запали нормално. При подаване на газ не бълбука. Има и парно.
Дойде ли нужда, купуваме го. Нямаш никакъв проблем за това.
ПП: В Zimber не е налично.Последно редактирано от sparkybg; 20-04-22, 19:05.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар