За момента съм записал час в сервиз за смяна на всички течности по автомобила - масла на преден и заден диференциал, скоростна кутия, раздатка, двигател, хидравлика, спирачна течност и евентуално антифриз, макар, че скоро го сменях, заради парното и смяната на термостата.
Също така имам питане за акумулатора, който купих наскоро - жълта Оптима. Понеже разбрах, че този акумулатор е гелов и явно има някакъв специален начин на зареждане. Чета в интернет, но не намирам информация, която да се различава от тази, която имам до момента.
Имам така нареченото умно зарядно за акумулатори Einhell CC-BC 4M. Мога ли да го използвам за зареждането на Оптимата, ако ми се наложи?
Струва ми се, че не би трябвало да има проблем, но все пак да питам.
Благодаря!
Също така имам питане за акумулатора, който купих наскоро - жълта Оптима. Понеже разбрах, че този акумулатор е гелов и явно има някакъв специален начин на зареждане. Чета в интернет, но не намирам информация, която да се различава от тази, която имам до момента.
Имам така нареченото умно зарядно за акумулатори Einhell CC-BC 4M. Мога ли да го използвам за зареждането на Оптимата, ако ми се наложи?
Струва ми се, че не би трябвало да има проблем, но все пак да питам.
Благодаря!
ще ти спести доста нерви и ядове =>
Коментар