Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Американско WK 2009та - конверсия на задни мигачи??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Заповядай, ако можеш нещо да ползваш.
    Натиснете снимката за да я уголемите  Име:photo_2025-12-06_12-48-18.jpg Прегледи:0 Размер:267.1 КБ ID:7017443

Баси. SMD технология, а на снимката най-старовремския възможен корпус.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

• Само ККК (Кухата Китайска Кратуна) може да направи подобна комбинация.
      Искат да напишат нещо на опаковката, гледат че другите пишат, но нали кратуните им са кухи, и не знаят какво да е то.
      И слагат каквото им попадне...
      Странно защо китайската скрап няма ЦЕ и Рьос? Явно тая информация още не е достигнала до гаража...
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Не мисля че ще създам проблем на някой с тези крушки в задните мигачи... но определено съм против белите светлини които някой си слагат във фаровете и заслепяват всеки. Съгурен съм, че и те не виждат по-добре...
        CE на доста от китайските стоки означава china export :-), така че и да има ЦЕ не е успокояващо :-)Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ce.jpg
Прегледи:108
Размер:79.2 КБ
ID:7017465

Коментар

• Естествено, че не виждат по-добре. И заслепяват насрещното.
          НО ...Глей колко мУдерна става колата. Колко нова, колко мощна, ееее.
          Показуха, брат, показуха и три кила комплекси.
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

• sonda
            sonda коментира
            Редактиране на коментар
            Точно ! Хем заслепяват, хем не виждат, особено в мъгла- затова сума катастрофи на бенвета особено в мъгливо време /и влажна настилка де, но това по други беенвиски особености/. Такива трябва да се спират от движение, и да не преминават преглед- както вече е по закон относно ЛЕД -баровете.

• Ъъъ, все пак обсъждаме крушки за мигачи. Те по дефиниция за мощността и конструкцията си няма как да заслепяват, остава ни само да ги докараме така че да се виждат достатъчно и на светло.

Колкото до фаровете - доволно количество фабрични такива хич не се справят добре със заслепяването, дори при положение че позицията ми във въпросното WK е доволно по-висока от в средностатистически автомобил. Та шарените лепенки и засукани цифри по стъклото са едно, но живия живот - друго.

Удължавах номера в КАТ мисля 3 или 4 пъти. Всеки път ги питах тия мигачи ОК ли са, всеки път получавах утвърдителен отговор. Толкоз. Че на друго място или време може и да не е така - никак не споря. Тогава щях да взема едни европейски под наем и да мина с тях регистрацията. Трети вариант бяха грозни "тунингови" с всички необходими надписи, четвърти вариант беше - мигача в светлината за задни и отделни светлини за задни някъде по бронята - в камионджийските магазини, и не само, варианти да искаш, някои дори с прилежачщите надписи и цифри по тях.

и т.н. и т.н.

Когато пазарът е изкривен, гарнирано с пословичната цигания на автопроизводителите, случват се такива неща. Мигачите ми в момента (и предни и задни) си вършат работата и на светло и в мрак, и това е единственото, което ме интересува.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
          X