На мен не ми се занимаваше със специални куплунги и ползвах клеми vago. Жицата за стоп-мигача я режеш на 10тина см.от самия мигач. Режеш и задния ход. Изхвърляш куплунга на задния ход и на негово място навираш комбинираната крушка, вързана на тия 2 жици. Закачаш доведената от третия стоп жица на отрязаната от мигача за стоп и участваш в надпреварата. Не е космическа технология. Може да се наложи да сложиш по едно съпротивление на мигачите ако колата се разписука за изгоряла крушка.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Американско WK 2009та - конверсия на задни мигачи??
Свий
X
-
Така, ако съм намерил правилната схема, трябва да е това:
Идеята ми е да използвам подобна букса/фасунга като тази от примерната снимка, като се опитам да измеря по-точно размерите на моята и да я напасна на моя стоп:
Аз също съм съгласен със Спарки, че прекалената "къстъмизация" няма да доведе до нищо положително. За това ще се опитам да го направя максимално пригодно при евентуално счупване или подмяна на стопа.
В такъв случай, ако върна сигнала на мигача и опитам да намеря подобна букса по афтърмаркет магазините, която да напасна с 2-светлинната крушка в отсека за задната светлина, би трябвало да стане. По този начин, дори и да счупя стопа, винаги мога да си купя същия американски и да го заменя.
- 1 like
Коментар
-
При теб от това което виждам на първите снимки си със задни светлини само с две крушки. Светлината за стопа ти е мигача. Front control module-а ти подава сигнал какво да свети мигач или стоп. С рязане на мигача ще прекъснеш и стоп сигнала и ще имаш постоянно светещ мигач, при натисната спирачка. Дано съм го обяснил правилно. С jscan някъде имаше конверсия към евро светлини и мисля, че FCM отделя мигача от стопа, но за мигач евентуално сигнал трябва да вземеш от предните мигачи. Назад в темата е писано от Sparky.
-
Съпротивления ще трябват поне за мигачите. За габарити не трябват, за стопове и задни не знам - със стандартните крушки съм си там. Само мигачите ми са диодни и трябваха поне 18 омови съпротивления. Сложил съм 16 ома (2 керамични 10м ватови резистора по 8.2 ома последователно).Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Схемата на Стефчо нещо не е баш. Ти имаш габарит и мигач-стоп (2 жичлета). Нямаш отделен мигач. С програмиране може да се отдели мигача. Изчезва стопа. него го сваляш от третия стоп. Мигача, най-вероятно се следи и ще трябва съпротивление. Стопа с ЛЕД крушката допълнително няма да се сърди. Задната светлина става ЛЕД и също може да се разписука. Трябва да се провери. Ако се наложи, и там съпротивление.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар