Антифриза и жълтата течност май няма да ги броя
маншона и силикона на раздатката трябва да ги оправя . Съмнява ме , че жълтото е фреон .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
WJ 2.7crd с няколко проблема
Свий
X
-
-
Аз бих направил точно обратното, но кой как си ги разбира нещата...
От антифриза може да се увеличи, и да те остави на пътя. А че някъде нещо сълзи от раздатката, няма такава вероятност да изтече изведнъж много повече.
Като проблемното водно съединение е над дифа, просто вдигаш колата на крик, или подемник, мостовете увисват, и ще имаш много повече място за достъп.
-
-
Чистосърдечно ти дадох насоки.Спирам. Успех.Първоначално публикуван от bmwww Преглед на мнениеЕ как си паля ако е акумулатора .
- 1 like
Коментар
-
Утре го разглабям тоя кръпел . А тая вечер само да си ида първото нещо което ще направя е да го тествам с подаване на ток . От 8 часа съм на пътя. Минах 90км в авариен ражим на 2000 оборота и 40км/ч . Харесва ми обаче джипката и утре я почвам в гаража . Течове , масла диф/раздатка,ск.кутия,антифризи,накладки ,филтри , замерване на всяка жица дето видя , че и стрелката на темперетурата от днес откача . Бие се в крайно ляво-крайно дясно , а да видим кой е по инат
Надявам се да помагате , защото я взех за хоби и не мисля да стъпва в сервиз , а и във Враца няма кой .
Оценявам насоките,просто ми е любопитно как ще паля ако нямам грамотен акумулатор .
Коментар
-
Похвално желание, но си трябва и малко мислене и основни знания.
Стоп-машинка знаеш ли какво е?! Прост датчик на педала на спирачката, да отчита кога я натискаш. Като се прецака, отчита че спирачката е постоянно натисната, а ти му даваш газ да върви... естествено е да се ошашка и да влезе в авариен режим.
Другата грешка е обща, може да е останала от преди, когато акумулатора не е бил баш ОК. Освен това, и да палиш, не значи че акумулатора е съвсем наред, но и така да е, няма да влиза в авариен режим от тази грешка баш. Сменяш датчика на спирачката, триеш грешките, и би трябвало да върви.
ПП: Като начало си намери ръководство за ремонт, има из нета.
-
-
Коментар
-
Ми добре тогава,потърси дали кутия на Мерцедес забива в авариен при слаб акумулатор / пали на звяр,замерваш го и според теб е ок ма не според електрониката /и после порови с какво се занимава тоя който ти даде идеята за това и ще видиш,че ги поправя ,с това се занимава човека,не е като аз и ти да си гадаем пред компа.
Стискам ти палци,среща с токовете - среща с неизвестното
-
-
Е ще пробвам , пича дето ме взе каза , че неговата Ц класа също е влизала в авариен заради дупка в интерколера . И при мен имаше грешка за ниско налягане в рейката . Общо взето ще прегледам стоп машинката,акуто и какво се случва с тая рейка . Като цяло токовете не са и добре на тая кола . Като я изгася клапите на климатроника си цъкат яко в таблото . А и харчи много малко . Враца-София 7.3 , Враца-В.Търново днес 7.4 , навсякъде го дават поне 9 на 100
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
преди 2 седмици се прибрах от едно 4500 километрово пътуване и резултата е такъв,а да не ти казвам какво пишеше там горе
,
Коментар