Ок , гледай тебе си , нали нямаш проблеми с джипа ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
WJ 2.7crd с няколко проблема
Свий
X
-
Всичко е готово . Няма течове , има светлини на стоповете , няма авариини режими на кутията . Стоповете не работеха защото вътре във фара една от пластините беше пропаднала и не правеше хубав контакт . Кутията се оправи след като извадих и вкарах пак кръглата букса , може и нещо от стоповете да е имало , но вече 100% е ок . Сега само ми остана да намеря 31х10.5х17 или 31х12.5х17 . Прави ми впечатление , че има 31ци само за 16ки .
Коментар
-
Има има всезнайков, ама ся ще чакаш някой да ти каже метричния размер вместо да прочетешПървоначално публикуван от bmwww Преглед на мнениеВсичко е готово . Няма течове , има светлини на стоповете , няма авариини режими на кутията . Стоповете не работеха защото вътре във фара една от пластините беше пропаднала и не правеше хубав контакт . Кутията се оправи след като извадих и вкарах пак кръглата букса , може и нещо от стоповете да е имало , но вече 100% е ок . Сега само ми остана да намеря 31х10.5х17 или 31х12.5х17 . Прави ми впечатление , че има 31ци само за 16ки .
.
Коментар
-
Метричния пак го не намирам на 17ки за офроуд брачед . Учил съм математика и мога да си сметна на 31 инча гума какъв е метричния размер
Иначе можеше да напишеш най известния сайт в БГ за офроуд гуми да го видя , вместо да ме цитираш безполезно .Последно редактирано от bmwww; 23-07-20, 16:02.
Коментар
-
Първо не сме братовчеди, нито пък каквито и да било роднини (за огромно мое щастие)!Първоначално публикуван от bmwww Преглед на мнениеМетричния пак го не намирам на 17ки за офроуд брачед . Учил съм математика и мога да си сметна на 31 инча гума какъв е метричния размер
Иначе можеше да напишеш най известния сайт в БГ за офроуд гуми да го видя , вместо да ме цитираш безполезно .
Второ - има го твоят размер гуми в 80% от разпространените марки офроуд гуми в поне два български сайта.
Бай бай
п.п. всички ли които имате и си падате по тия баварски талиги (визирам ника ти) сте такива многознайковци, за един прЕател питам
Коментар
-
Коментар
-
Дано наистина да е така
Успех в намирането на гуми. Прочети учебника по математика за 6-ти клас и може да "преведеш" размера вярно
Последно редактирано от I.Stoyanov; 23-07-20, 16:23.
-
-
Някой знае ли какви са максималните размери гуми за 7.5 джанта ? В нета го дават 235 , но сега съм с 245 , така го купих джипа , та се чудя ще мога ли да сложа 265 или да търся други джанти ? Или евентуално да остана на 245 , но по високи гуми . Целта е 31ци . То и сега с 245/65/17 съм почти на 31ци , но ако няма проблем мисля да сложа 245/70/17 или 245/75/17 .
Коментар
-
-
Тоя кръпел пак влезе в авариен режим . Изкарва грешки p0530,p0703,p0702,p1652,p1685 . Четох какво значат ама просто според мен няма логика т.е. мисля си ,че всичко идва от едно място защото кутията ми влиза по 2 пъти в авариен и като подам газ се оправя , лампата гасне и всички грешки изчезват , но на 3-тия път си остава постоянно в авариен и трябва да изтрия грешките с диагностиката . На кутията ми дава проблем с шифтъра , като дам тест на диагностиката и изредя от Р до 1 позициите ми изписва failed . Чудя се може ли от платката за ми дава такива други грешки които нямат нищо общо по между си ? Намирам много теми с тези грешки, но хората пишат само "оправих колата" но не и как . Някакви идеи ? Без да ме пращате по сервизи . Първо в авариен режим не мога да ида до София и второ .... това форум за взаимопомощ ли е или за набиране на клиенти ? Ако е за набиране на клиенти казвайте да се махам .
Коментар
-
Здравей, не съм много съгласен с последното което си написал, но няма значение .
Диагнозата почти си я поставил, трябва само малко смелост ! Купи си една платка за лоста на скоростите и я смени
! Мисля че някъде из темите го има но се е забутало от многото други коментари . Успех !!!
И бъди малко по-позитивен вярвай ми това помага много !Еди Рангелов : 0885 088 444
Няма незаменими има незабравими хора !!!
- 1 like
Коментар
-
Ами аз бих я купил още днес тази платка , не ме плаши цената , но имам 2 съпътстващи обстоятелства и не мога до взема 100% решение . Едното е , че от Д лоста лесно се мести на 4 , викам си дали това не шашави кутията , а другото заради което най-много се чудя е , че часовника ми се беше нулирал . Точно така стана и предния път когато разкачих всички букси на платката . И сега платка ли е или слаба връзка . Е това не ми дава покой за да рискувам с едни 600лв. Отделно самият модул на кутията отпред в краката на пасажера е ловен със свински опашки , та и той някога , някъде е пипан .
Коментар
-
Каквя точно е грешката в кутията? Изреждаш всички грешки в двигателя, а за кутията само споменаваш за грешка в шифтъра. Каква е точната грешка с обяснението под нея?
П.П, По горе като писа, че си оправил проблема с откачане и закачане на буксата на кутията, щях да ти отговоря, че пак ще се появи, ама щеше да го приемеш като заяждане, та оставих нещата да ги разбереш от първо лице.
П.П.П. Наскоро си купих пак такъв джип. И той е с проблем за лесно движение на лоста между D и 4, но не влиза в сервизен режим, а си върви безгрижно. Научих се да не си държа ръката на лоста, че при най малката неравност отива на 4. Така, че не ти е от това проблема.Последно редактирано от atanas_93; 31-07-20, 11:27.Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd
Коментар
-
Не , имам си осветление . Номера го не запомних , но довечера пак ще му ударя диагностика и ще го видя . Иначе има нещо с токовете да , като отворя шоф.врата стрелките мърдат , а тази на темп. на водата направо си откача , бие в ляво и дясно по няколко пъти . Имах на тази врата 2 скъкани кабела , но ги запоих и всичко по вратата си работи . И там е проблема , не знам ток ли е , платка ли е , модул ли е . Само това за сега ме спира да поръчам платката .
Е сега тествах,даже без да отварям вратата ами само при отключване стрелкита откачат . А и по принцип ключа ми не лови от далече . Дано това да е просто съвпадение с проблемите с кутията . Също така при контакт,но отворена шоф.врата не мога да управлявам прозорците . Вратата трябва да е затворена и само тогава става . Пиша тези неща защото може да имат връзка едно с друго и нещо да пропускам . Главния проблем си остава кутията .
А като цяло грешките бяха само р0530 р0703 и р0702 , онзи ден се показаха и другите р1652 и р1685 .Последно редактирано от bmwww; 31-07-20, 12:22.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар