Обява

Свий
Няма добавени обяви.

чероки дизел, 1-2 практически въпроса.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: чероки дизел, 1-2 практически въпроса.

Първоначално публикуван от glinski Преглед на мнение
    такаа... вчера ми се счупи ръчната обаче как?!? счупи се самия бутон за освобождаване на ръчката . изтрака и падна бутончето и пружината... жилото си седи на място и даже ако му помогнеш с клещички работи ръчната ,но не мисля че е надеждно без пружината дето я контрира да държи. питането ми е дали трябва ЦЯЛОТО жило да подменя? като гледам бутона е бил капсулован директно върху него... някой дали има опит с такава гадост
    на гранда стана същото, бутона изхвръкна но не се счупи......

поне при мен не се наложи да сменям жило.... лепих го на место, но не стана..... свалих цялата ръчка и на спокойствие го направих с поксипол...

някъде бях описал цялата процедура, ама къде ли беше

Коментар

хм... имам чуство че няма да хване добре лепене при мен. много в края се счупи,площа е малка, а и пружината ще пречи на залепянето. ама като имам време ще я сваля и ще пробвам
      не бързам за никъде...
      XJ 2.5TD '98

Коментар

оправих го ,де'а и бутона. с помоща на дядо владо. нямаше как да се залепи, затова го запълни с поксипол, а аз после разпробих дупка с горе доло нужния диаметър/ малко по голям /... и се хванах да го монтирам.. и се започна... жилото няма нищо общо.бутона с пружината са на един метален шиш дето само побутва контрата на лоста в нужната посока.та шиша беше изпаднал незнайно как назад през механизма на контрата и се бе заклещил.красота!!! почна се едно -за да сваля кората около ръчната трябваше да махна декоративния панел на колоната пред радиото, после рамчицата на лоста за 4х4 , после маншона на скоростния лост, после кутията на подлакътника, да развия всички винтове, да махна кората.... иии радост -точно дето мога да измъкна "шиша" седи хубавата кутия на компютъра - та се наложи и нея да я развия /без да я разкачам/ за да мога да го измъкна... ад! после монтаж на всичко по обратен ред - както си трябва , но преди това все пак залепих копчето върху оста на шиша -с моментно лепило, но му направих лек бандаж -навих памук около остаи лепилото положих върху него -става по здраво, само с моментното не би хванало добре и става трошливо, а памука хем обира луфта, хем заздравява свързването...

Последно редактирано от glinski; 04-04-09, 09:07. Причина: граматика няква.
        не бързам за никъде...
        XJ 2.5TD '98

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X