Обява

Свий
Няма добавени обяви.

чероки дизел, 1-2 практически въпроса.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: чероки дизел, 1-2 практически въпроса.

Първоначално публикуван от glinski Преглед на мнение
    днес гледах и карах няколко черокита... първото бе невероятно преживяване. на горубляне го бях мернал и днес отидох да го пробвам.колата е много почистена с лъснат двигател , та чак се почудих кое и е счупено...модела е 98г. и салона бе много запазен/като изключим леко изхабения от каране волан... аз не съм дребен , но едвам натисках педала на съединителя. щеше да ми се схване крака като нищо. закарахме колата зад бойла, на една бабуна да повъртя малко. кошмар - съединителя никакъв го нямаше. на бавни почти на билото на бабуната си боксуваше, но съединител - не гумите и не можахме да я преодолеем. на слизане пък си носеше все едно съм го натиснал. пича като го питах кво е това чудо рече че за тях колата си била изправна, съединителя бил с жило което сигурно е клеясало. в мига в който се качих на второто чероки осъзнах че не само педала на първото бе невъзможно да се натисне нормално, но и че сервото на волана вообще не е башкало. чудя се та дали са свързани?

страхотни пердета са тези продавачи."клеясало и жилото на съединителя" и при това за 8900 лв. я дават...
    повече не ходи сам да избираш!

или поне сам само ги набелязвай , нещо като първоначален кастинг, а после в сервиз задължително...... горублянските копърки могат да ти ги наприказват какви ли не, те това правят от 15 годинки - чакат баламите

и накрая, не че те разубеждавам, ама дизелово Чероки..... още повече с VM мотора...... недей

Коментар

Първоначално публикуван от off4x4 Преглед на мнение
      Колега ако все още си търсиш такова Чероки, аз си продавам моето, което можеш да погледнеш тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=46776
      Аз лично съм много доволен от Дизеловия му агрегат и проходимоста и смятам че всичко е въпрос на потдръжка и късмет разбира се Има си секви екстри и хубави гумета и ще ти върши перфектна работа за там където ти трябва! Успех

благодаря колега! имам ви предвид, евентуално ще се обадя да видя колата.
      не бързам за никъде...
      XJ 2.5TD '98

Коментар

благодаря! добре де , ама в кой сервиз да я караме? аз се опитах да го задам този въпрос по горе, но никой не ми обръща внимание...
        разбира се че само ги оглеждам и набелязвам , но от друга страна съм в готовност да взема веднага... и ме сърбят ръцете , срам не срам.
        не бързам за никъде...
        XJ 2.5TD '98

Коментар

Първоначално публикуван от glinski Преглед на мнение
          благодаря! добре де , ама в кой сервиз да я караме? аз се опитах да го задам този въпрос по горе, но никой не ми обръща внимание...
          разбира се че само ги оглеждам и набелязвам , но от друга страна съм в готовност да взема веднага... и ме сърбят ръцете , срам не срам.
          ами щом ходиш по Горубляне, сервиза на Влади 333 от форума е близо, а и работи събота и неделя ...... не знам дали могат да направят диагностика на двигателя, но на всичко останало могат

Коментар

благодаря, за инфото! ще потърся да видя къде е сервиза. не само на горубляне търся, разбира се... но там има скупчени 5-6 черокита.
            не бързам за никъде...
            XJ 2.5TD '98

Коментар

втората дето я гледах пак на горубляне , едно зеленко чероки 95г. по опис в обява та бе цитирам :Оригинални километри, като нов! ! ! Бързи и бавни скорости, 4 ел. стъкла, топ състояние, гарантиран произход! ! !
              топ състоянието бе с поспаднали вехтички гуми. с наварявана горна панта на шофьорската врата. най странно ми бяха гумите на стъклата на багажника , дето не се отватят , които бяха замухлели в кално жълтокафяво... първата ми мисъл бе че колата е седяла във някое блато пулна с вода и кал. не бях виждал такова нещо. като и видях и тавана че е провиснал и с балон на половината плат зарязах идеята да я карам за проба...
              не бързам за никъде...
              XJ 2.5TD '98

Коментар

Стига бе! ЗАЗа,за който споменанах по-нагоре, е с хидравличен съединител. За кормилото просто не му трябваше помощ.

Коментар

последната кола обаче дето гледах днес ме постави в размисъл. един резидав металик от 97г. към суходол в една автокъща го намерих. соригинална боя, бе не видях да са му лустровали нещо.салона бе позачистен , но без да си дават зор.купето имаше и една две дребни драскотини, да му придават автентичност. изкарах го да врътна около паркинга поне , че е без номера и ми се видя дооста пъргаво. с осезаема разлика от предните коли. и тамън да ми стане хубаво гледам -температурата на водата над 100 градуса за няма и 10мин запален двигател. изправи ми се косата... хванаха да наливат от автокъщата момчетата и взе та глътна към 8литра. уж нещо го обезваздушаваха в полеви условия, но така и не загря много маркучите към радиатора. провериха и маслото -бе черно , но без някакви видими примеси. накрая заключиха че вероятно е докарана от италия с източена охладителна система... не знам какво да си мисля
                  иначе двигателя, пее направо. и при сериозно форсиране от ауспуха си излиза безцветен дим.
                  през цялото време и светеше и лампата за абс... при рязко спиране -отзад в дясно се чува свирене , изглежда гумата блокира
                  шефа им каза че вообще не са я оглеждали след като я докарали и не са прикривали нищо.каза и че вероятно е блокирал задния апарат на спирачката от едната страна. та това дали е скъпо да се поправи? чудя се дали да я гледам пак. открих и още нещо което ме озадачи: под шофьорската седалка, там където се захваща релсата на рамката има два винта, масивни които я държат към купето.единият му е откъсната главата, но по колата не намирам следи от удар... боята си изглежда оригиналната, само на шофьорската врата много леко и отваря горния край, към 2-3мм. а на задната врата зад шофьорската скобата дето я ограничава като движение на пантите липсва, но пак няма следа от удар или ремонт ... не знам какво да си мисля. много ме е яд, харесах я как се движи... не знам дали си струва да и свалям цената и да я боря...

благодаря ви за съдействието и търпението! все едно имам трън в задника с този джийп...
                  не бързам за никъде...
                  XJ 2.5TD '98

Коментар

Колега, при търсенето, може да разгледаш какво се предлага и във форума:

OFFRoad-Bulgaria.com > Основни форуми > Купувам - Продавам > Продавам > Автомобили, камиони
                    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Здрасти, моето Чероки като го купих дет сега го продавам го взех Януари 2007 абсолютно на късмет! Минах по Околовръстното и го видях надървен на една естакада пред автокъщата и направо откачих, казах си това ще да е След като пообиколих видях че няма нищо по-добро, с толкова екстри, 2000 год, дизел, с бързи и бавни предавки а не някви SUV с виско съединител и го взех без пазарлък за 16000 лв! Като го взех нямаше никакви гуми, купих 4 BF Goodrich All Terrains, масла, филтри, накладки, няколко маслени семеринга и от там на татък каране...та за около 2 години 40 000км съм минал и единственно водна помпа, 2 маркуча/бяха тръгнали да изпускат покрай скобите/, топлинен датчик и датчик на колянов вал/беше се скъсал в куплунга/, нов алтернатор и акумулатор съм сменил. Температурата никога не е надвишавала 90 градуса, дори лятото с климатик. Смятам че джипката е доста пъргава за 115 к.с. и с приличен разход м/у 12-13л. в София и 8,7-10л. извън. Причината за настоящата продажба на моя е, че съдружника ми е Англичанин и като идва 2,3 в годината в България идват 5 човека с яко куфари, та идва малко множко за размера на Черокито и се е случвало и допълнителна рент а кар да взимаме. Та искам да взема нещо доста по-голямо Японско с десен волан и ще го карам докат се разпадне, щот после няма кой да го иска с тоя десен волан...
                      Mitsubishi Pajero II 2,8TDI SuperSelect / Mercedes ML 400CDI

Коментар

nickbochev , благодаря. предния път като погледнах нищо не ме заинтригува, но сега е по друга ситуация.
                        Последно редактирано от glinski; 13-12-08, 23:12.
                        не бързам за никъде...
                        XJ 2.5TD '98

Коментар

Успех!
                          Mitsubishi Pajero II 2,8TDI SuperSelect / Mercedes ML 400CDI

Коментар

ako още не си се отказал, гледам че се появи и друго форумско Чероки

ето тук

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                              ako още не си се отказал, гледам че се появи и друго форумско Чероки

ето тук
                              благодаря.видях го. малко ми е по далече , но и това е варянт.
                              не бързам за никъде...
                              XJ 2.5TD '98

Коментар

колеги, дали има някой в сандански който да може да погледне едно чероки там, поне за първична информация да знам дали да ходя да го гледам? много ще съм благодарен.
                                Прикачени файлове
                                не бързам за никъде...
                                XJ 2.5TD '98

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X