До: чероки дизел, 1-2 практически въпроса.
благодаря колега! пробвах преди да пиша с търсачката, но се натъкнах предимно на теми за парното и газовата криза.
п.с: тази тема съм чел но не дава отговор на моите терзания. колата ми е 2.5ТД 98г. единственото което ми е ясно е че май трябва да е по топло вътре.термостата съм сменил, антифриза също... не знам какво да правя още... ще разкостя централната колона да видя дали управлението на "топлото" не е прецакано, пък квот стане...
малко задържаше преди макс степен, та за това ме съмнява...
благодаря колега! пробвах преди да пиша с търсачката, но се натъкнах предимно на теми за парното и газовата криза.

п.с: тази тема съм чел но не дава отговор на моите терзания. колата ми е 2.5ТД 98г. единственото което ми е ясно е че май трябва да е по топло вътре.термостата съм сменил, антифриза също... не знам какво да правя още... ще разкостя централната колона да видя дали управлението на "топлото" не е прецакано, пък квот стане...
малко задържаше преди макс степен, та за това ме съмнява...
пак в моя клуб
обаче как?!? счупи се самия бутон за освобождаване на ръчката . изтрака и падна бутончето и пружината... жилото си седи на място и даже ако му помогнеш с клещички работи ръчната ,но не мисля че е надеждно без пружината дето я контрира да държи. питането ми е дали трябва ЦЯЛОТО жило да подменя? като гледам бутона е бил капсулован директно върху него... някой дали има опит с такава гадост
Коментар