Обява

Свий
Няма добавени обяви.

чероки дизел, 1-2 практически въпроса.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: чероки дизел, 1-2 практически въпроса.

Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнение
    Правилно си се насочил, да забереш някой , който разбира.
    След първия оглед в компанията на такъв човек и съответните му разяснения, ще можеш вече и сам да избираш.
    Успех!
    или да се откаже от този мотор...

Коментар

здравейте! днес гледах още две черокита 2.5тд... и двете с много добро купе и поне на пръв поглед без забележки/ до колкото ги подкарах без номера на късо разстояние/ трябва да ги види майстор де...

както и да, е имам 2 въпроса:
      1. в дупница дали има сервиз на който да се доверя за преглед на мотора и ходовата част? или да си търся найстор който да водя от софия....
      2. втората кола ми направи впечатление че човека не изчака да подгрее като че ли, и при работа на двигателя се чуваше едно метално потракване което не съм забелязвал при други... освен това перката се завъртя веднага с паленето? това нормално ли е? после като че ли намали оборотите , но се въртеше....
      чудя се на тази втората дали да и водя майстор или да я зарежа направо...
      не бързам за никъде...
      XJ 2.5TD '98

Коментар

Хлопкането може да е клапан...

Коментар

вчера имаше нещо странно за мене по едно чероки което гледах. когато отворих задната врата имаше от страни един манометър с надпис монро от който излизаха два прозрачни маркуча и отиваха на някъде надоло , имаше и един бутон на самия манометър който се натискаше при затваряне на вратата. погледнах от доло -амордесьорите бяха доста по дебели и имаше май и по тях някакви маркучи. възможно ли е да са добавяни "въздушни" или газови амордесьори?
          не бързам за никъде...
          XJ 2.5TD '98

Коментар

колеги, как се сменят крушките на задните светлини на чероки модел след 1997г. , по заоблените ? много ще съм благодарен ако някой ме насочи, утре заранта трябва да сменя светлината на един мигач и май стоп.... много ще съм благодарен за съвет как да подходя.

п.с: а оригиналната свирка дали работи при липса на стъпалото дето седи под задната седалка обикновенно? или да търся друга свирка...
            не бързам за никъде...
            XJ 2.5TD '98

Коментар

Е купи ли нещо най-накрая?Похвали се!
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

рано е да се похваля, но след нова година ще имам повод /ако всичко е наред/

весели празници на всички!
                не бързам за никъде...
                XJ 2.5TD '98

Коментар

някой дали е ползвал това масло на ликуи моли : http://www.liqui-moly.com/liquimoly/...id/e_1341.html ? става дума за 2.5 VM TD...

моля някой ако има опит да сподели...

весели празници!!!
                  не бързам за никъде...
                  XJ 2.5TD '98

Коментар

даа, сега вече мога да се похваля. взех го дзвера! 10 годишен черок, 2.5ТД... върви кат самолет, понякога като хеликоптер дори. може би 10тия дето гледах ми залепна. с много добро купе, почти без екстри... тамън като за мене! в последните два - три дни с тези снегове , дето го заврях - от там мина! и по планините край града, и до вилата и по непочистените квартални улици... 2 тампона само останаха да сменя тези дни и забележките отпадат напълно / за сега /
                    не бързам за никъде...
                    XJ 2.5TD '98

Коментар

Ха честито! Желая ти много безаварийни километри!

Коментар

благодаря! дай боже много безаварийни на всички!
                        не бързам за никъде...
                        XJ 2.5TD '98

Коментар

Първоначално публикуван от glinski Преглед на мнение
                          даа, сега вече мога да се похваля. взех го дзвера! 10 годишен черок, 2.5ТД... върви кат самолет, понякога като хеликоптер дори. може би 10тия дето гледах ми залепна. с много добро купе, почти без екстри... тамън като за мене! в последните два - три дни с тези снегове , дето го заврях - от там мина! и по планините край града, и до вилата и по непочистените квартални улици... 2 тампона само останаха да сменя тези дни и забележките отпадат напълно / за сега /
                          Нейсе!!!
                          Ти видя по-голям зор докато го избра, отколкото , след като го купи.
                          "Повече пот в учението /разбирай повече инфо/ - по-малко кръв в боя /по-малко ремонти и разходи/!"
                          Добре дошъл !
                          Сега вече си истински собственик на американец!
                          Със здраве да си го караш и много безаварийни километри!
                          ________________________________________________________________________________________
                          Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
                          HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

благодаря!
                            не бързам за никъде...
                            XJ 2.5TD '98

Коментар

мамк@ му! слабо е парното и ме дразни... термостата го смених. колата загрява нормално, до 90*С и не помръдва повече. но вътре си духа като пролетен бриз. хладно си е.
                              някакви идеи? нормално ли е това за черокито? /2.5 ВМ/
                              не бързам за никъде...
                              XJ 2.5TD '98

Коментар

Първоначално публикуван от glinski Преглед на мнение
                                мамк@ му! слабо е парното и ме дразни... термостата го смених. колата загрява нормално, до 90*С и не помръдва повече. но вътре си духа като пролетен бриз. хладно си е.
                                някакви идеи? нормално ли е това за черокито? /2.5 ВМ/
                                Имаше на няколко места в раздела коментари по въпроса за "парното" на Чероки. На първо време се сещам за тази: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=47307. Може и другаде да е писано. Пробвай, колега, потърси във форума.
                                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X