Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с возията на WJ 2.7 CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с возията на WJ 2.7 CRD

Идва танто за танто. И от Англия и от Кевин все 1300лв.
    Значи търсим кой да ги прати от Щатите с USPS и да излезнат с 500лв по евтино.

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
      Kinex-a го беше описал в една тема - аз пратих линк към поста. За Англия има линк в настоящата тема. Човекът в Англия може да ти вземе амортисьорите и да ти ги донесе или прати по пощата.

Останалите неща са достатъчно евтини в Щатите, за да си ги купиш от там. В общи линии след смяна на амортисьорите, тампоните на щангите и биалетките, задната щанга (тя си идва с тампони) и слагане на фланци и 2" подложки би трябвало да имаш един не по-малко проходим джип от настоящия (или поне сравним), но с доста по-добро пътно поведение.
      За поръчката от щатите ти трябва кредитна карта и PayPal регистрация - не е нищо сложно и страшно. Поръчваш по интернет/имейл.

Успех, но вярвай ми, влизаш в една спирала водеща до вманиачаване и постоянна неудовлетвореност от представянето (в различните му аспекти!)
      Така е , знам си , вманиачаване до дупка Ама , като аз се познавам , то всичко си е нормално.
      Според kinex добре е да се поръчат от щатите . Аз съм съгласен . Повече се чака ама цената си струва. Вярно малко ми е трудно , щото като взема да подменям да не би да пропусна нещо да съм поръчал и айде пак голямо чакане. Във форума беше написано за лифт 2" обаче на JEEP ZJ.Мисля че разликата е осезаема между WJ и KJ.
      Затова , ако е възможно да се назоват всички необходими части , конкотно за WJ или да се даде линк към вече обсъждана такава тема. Защото ако трябва са се подбира всичко от такъв човек като мен, без опит , е све едно да изкачваш Еверест по къси гащи
      Между другото новите ти фаровете са супер Stuntman_Mike. Придават леко брутален вид с сериозно мнение . Аз на мойте сложих би ксенон 4800 келвина , като запалките за дългите по бързо палят , ама не достатъчно. Светят по силно от оргиналните крушки и се вижда значително по добре с около 30 % повече. Stuntman_Mike дай линк за твойте фарове откъдето си ги вземал - много ме кефят .

Коментар

От тук ги взех
        http://cgi.ebay.co.uk/Grand-Cherokee...742.m153.l1262

Коментар

Много благодаря , и аз ще си ги поръчам , страхотни са, голямо мерси

Коментар

Извинявам се за спама но каква е разликата между твоя модел и тези
            http://cgi.ebay.com/ebaymotors/99-00...spagenameZWDVW
            щото гледам че твоите са 3 пъти по скъпи
            Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

Коментар

Три пъти по-близо са и няма мито и ДДС при вноса

Коментар

Здравейте колеги.Това с клатенето, ами то си е удоволствие.Шегичка.Имам един познат който кара гранд 3.1тд 2002г.Той имаше същия проблем и го реши много тъпо и елементарно.Качи джипа на 19" джанти и каза че с люлеенето е приключил.Но като знам например мерцедес G класа как люлее ......
                И аз се качих от BMW на JEEP , и аз се чувствах странно в началото с люлеенето, но сега свикнах и ми е добре без много да се втилявам в проблема.

Коментар

http://www.wjjeeps.com/swaybars.htm
                  Тук е показано решението на проблема.
                  Който го е правил - да сподели.
                  ________________________________________________________________________________________
                  Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
                  HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнение
                    http://www.wjjeeps.com/swaybars.htm
                    Тук е показано решението на проблема.
                    Който го е правил - да сподели.
                    Ами ние до сега написахме поне 20 пъти повече неща от колкото са написани там.

Коментар

Само задната или и предната щанги е добре да се подменят. Аз си мисля , че би имало по-голям ефект ако и двете се подменят. Някой поръчвал ли е от този сайт.

Коментар

До: Проблем с CD ченджър на WJ 3.1 TD

Търся да си взема фланци за WJ.Някой може ли да предложи и каква е цената.

Коментар

На предната смени тампоните само, предната щанга си е достатъчно дебела, поне за кола без лифт

Коментар

До: Проблем с CD ченджър на WJ 3.1 TD

Първоначално публикуван от val1 Преглед на мнение
                            Търся да си взема фланци за WJ.Някой може ли да предложи и каква е цената.
                            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=38529

Коментар

Смених амовете и биалетките с оригинални, нови. Няма особена промяна в пътното поведение, но има значително подобрение във возията .

Коментар

Смених амовете и биалетките с оригинални, нови. Няма особена промяна в пътното поведение, но има значително подобрение във возията .
                                Вече знаем ,че си си ги купил от Балкан стар ,
                                Добре ще е да споделиш на какви цени се там?
                                Предварително благодаря.
                                ________________________________________________________________________________________
                                Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
                                HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X