До: Проблем с возията на WJ 2.7 CRD
Съвсем логично е. Само че в случая бедата изобщо не идва от нея защото там не се появяват кой-знае колко големи луфтове. Гумените тампони на щангата към купето, на 100-150 000 имат към милиметър луфт. Не е много, дори няма чукане или тропане. На същите километри се появява луфт в долните тампони на биалетите, щото фтулката е пласмасова и лагерува в болта, това вече тропа. Горните тампони на биалетите не се разбиват изобщо. Така че по цялата линия на щангата износването не е фатално.
Друг е въпроса че щангата е супер тънка
и мека, ама то е за да може да си вдига гумата на 54см а другите три да са на земята.
Усилената щанга подобрява стабилността доста. Само че в комбинация с газови под високо налягане като Билщейн Бе-6 Спорт каквито са на Майк става като Порше.
Ако не бях карал едно 3.1тд на 60 000км сигурно щях да реша че всички клатят, щото и моето на 100 000км клатеше.
С Кони Хеви Трак с ребаунт на четвърта степен не клати дори с тънката стабилизираща щанга. Абе каша.
Паджерото като му каталясат тампоните и амортисьорите не клати така само задницата. Клати по диагонал. Ама и то се лекува. Даже по-лесно от Гранда.
Първоначално публикуван от Паджеровод
Преглед на мнение
Друг е въпроса че щангата е супер тънка
Усилената щанга подобрява стабилността доста. Само че в комбинация с газови под високо налягане като Билщейн Бе-6 Спорт каквито са на Майк става като Порше.
Ако не бях карал едно 3.1тд на 60 000км сигурно щях да реша че всички клатят, щото и моето на 100 000км клатеше.
С Кони Хеви Трак с ребаунт на четвърта степен не клати дори с тънката стабилизираща щанга. Абе каша.
Паджерото като му каталясат тампоните и амортисьорите не клати така само задницата. Клати по диагонал. Ама и то се лекува. Даже по-лесно от Гранда.

Аз също го имах този проблем . Беше вътре като в лодка. Но всичко се оправи след като разкарах старите му гуми и му сложих 31" "малатеста кобра"
.

Коментар