Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих по джипа днес?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: До: Какво направих по джипа днес?

Днес си сложих обтекател/дефлектор-ите на предните и задните прозорци. Ето я и темата със снимки - http://www.offroad-bulgaria.com/show...флектор. Също така направих малко тунинг както следва тук - http://www.digitaltuning.bg/tuning/j...2.8-crd-150-cv. Надявам се да не се смята за реклама...просто пускам линк за описание на промените.
    Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

• От: До: Какво направих по джипа днес?

Първоначално публикуван от Todor_Ninov Преглед на мнение
      Също така направих малко тунинг както следва тук - http://www.digitaltuning.bg/tuning/j...2.8-crd-150-cv.

Aз съм доволен от този тунинг. Покарай малко и кажи как при тебе. Основно разхода ми е интересен!
      Поздрави!
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

• От: Какво направих по джипа днес?

Относно моя разход и впечатленията ми - имам такива само от извънсофийско (вчера го взех и още не съм натрупал данни) и то по маршрута София - Бургас - София. Карал съм по пътищата със 100 -110 като имай предвид, че и в двете посоки отсечката Стара Загора - Карнобат беше адски натоварена и правех доста изпреварвания. По магистралата карах със 100 до 130...средно 120. Разхода за деня ми е 8.6 л/100 км., като градското ми беше едно минаване през Казичане на връщане и до нас в Слатина. Мисля при същото придвижване преди тунинга разхода се движеше около 9.8 до 10.4 л/100 км. В общи линии се получи това, което очаквах (е, нямаше да се разсърдя и на още 1л. надолу) и съм много доволен. Преди като зареждах и компа изписваше, че ми остават между 580 и 640 км а сега между 740 и 820 км.

Коментар

А динамиката как е?
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Динамиката е доста по-добре...особено при по-ниски обороти. За това не съм се и съмнявал...разхода беше по-интересен. Така или иначе с този Jeep не съм мислел да се състезавам и да го пиля.

Коментар

Вчера най-после смених термостата на ГЧ 2.7 CRD. Хората го правят през зимата, а аз в жегата! Температурата веднага отиде малко преди 100 градуса. Не знам дали си внушавам, но не мога да позная джипката и като динамика, и като разход. Преди стрелката за температурата стоеше като закована мах. на 60 градуса и от половин година компа не ми показваше разход по-малък от 12.5, едва след по-дълго градско падаше с 1-2 десети. А сега от нулирането на компа и изминати около 100 км., поече градско ми показва 10.2. Дали е възможно само от термостата такава разлика?!

Коментар

Първоначално публикуван от basko Преглед на мнение
                Дали е възможно само от термостата такава разлика?!
                Ми да термостата затваря когато температурата е по-ниска от нормалната работна за двиг.
                Разхода и динамиката са пряко зависими от работната температура...
                LZ1RED

Коментар

Моля, споделете опит от добър/или най-добрия сервиз / за климатици с "натрупан вече" опит за Гранд ZJ. Или въобще да са наясно с моделите на Jeep.
                  Последно редактирано от ivied; 16-06-10, 13:43.

Коментар

Онзи ден реших да заредя фреон в климата, че изтичаше. Всичко точно заредихме открихме теча потеглих и компресора виеше на умряло. След 15-тина мин на климатик гранда, взе че роди на 110 градуса.... Освен че роди и компресора спря да духа като хората. Другата седмица ще го свалят да видиме от какво е. А за загряването от къде може да е проблема при положение, че радиатора е свалян разкапсолован и изчистен основно, водната помпа е сменяна скоро, термостата отваря ? Виското зацепва на 105-6 градуса, но на место не се охлажда колата. Аз мисля, че трябва да купувам ново виско. Колко пари е виско за Grand ZJ 4.0 1996 ?

Коментар

Сега му сменят предното стъкло, а после смяна на предни и задни накладки и накрая реглаж на преден мост (ако има нужда)

Коментар

Да си се блъскал някъде, - да му правиш реглаж. Ама ако не си, за къф му е реглаж.

Коментар

Вчера монтирах парктроник на джипката - голем кеф е! За допълнение и един ксенон. Малко го покарах на тъмно и определено съм доволен. За съжаление климатроника нещо се бъзика. Миналата година го зареждах, а май няма фреон. Явно ще трябва да го разгледа някой майстор - ша има изваждане.

Коментар

Явно ще трябва да го разгледа някой майстор - ша има изваждане.
                            Ей, за тва става въпрос. Ама, някой от типа, дето няма да останат болчета и др. чаркове след разглобяването... И няма да се наложи 2-ро разглобяване. МАЙстор - магазин през май, МаЙстори - май - ще стори нещо, Мани- и ай-сори или
                            майстори нещо там- дялка... Де го такъв? С талант,перфекционист и с търпение?!
                            Сорри за спама?
                            Последно редактирано от ivied; 17-06-10, 19:58.

Коментар

Де мецни къде има кадърен майстор тогава.

Коментар

Де мецни къде има кадърен майстор тогава.
                                Абе има, ама си траят. Или тези дето ги знаят, пак си траят, за да не става калабалък при тях или да не вдигат цените много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X