Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих по джипа днес?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Какво направих по джипа днес?

Ами щом грешиш на електроните системи - вземи провери де що има жица отдолу.
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

тия дни ще направя още няколко проверки и настройки...и ще докладвам...да видим ще се промени ли нещо.....

Коментар

Първоначално публикуван от targovishte Преглед на мнение
        здрава е...скоро и нея сменях...при черокитата...това е основния проблем при разтрисане в предницата...но в моя случай...по скоро цялата кола се клати и тресе...което ме наведе на мисълта...че е нещо в електронната стабилизираща система....или както там се казва.....
        Този модел няма никаква електронна стабилизираща система, така че не търси там. Тези неща се появяват след 2005 година във WK модела
        Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
        "В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev

Коментар

днес смених съидинителя на чарокито тоес наковах феродо и престъргах маховика че беше много на дран притескателя също беше надран и него го пристъргах за сега е много добре давидим колко ще издържи

Коментар

Смених водният радиатор.Старият протече.Нов NISSENS за 414.оо лв.Смяната не е голяма философия.Използвах случая да измия масленият и на климатика радиатори, голяма гняс беше.Сега ще го пробвам по жегите с клима как се държи.Преди държеше 100 и първата чертичка след 100-те.Това с клима при 110-120км/ч., градско с клима.Старият радиатор съдържаше около 1 кг. кал и 256 000 насекоми.
            Grand Cherokee WJ 4.7 V8
            Това е положението.

Коментар

Обух Вранглера с нови 235/75/15 BFgoodrich All Terrain. Покарах го 2-3 дена и съм доста доволен от гумите.

Коментар

Нямаше начин да не мина и аз по пътечката със гръмналия радиатор. В събота както си бях спрял да изпикая малката и рече пуффффффффффф и до там. В понеделник последва смяна с нов такъв от ниссенс за скромната сума от 375 лв. Да видим колко ще изкара и този. А на стария мисля да му сменя пластмасовите с метални казанчета.
                Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

След като стърга една седмица смених накладките на задните колела.Не очквах , че Granda 3.1td няма индикация за изтрити накладки при толкова лампички на таблото. Накладките са италиански , от Евро07 за 52лв., за сега спират , но като се опекат ще разбера дали съм сбъркал.

Коментар

Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнение
                    След като стърга една седмица смених накладките на задните колела.Не очквах , че Granda 3.1td няма индикация за изтрити накладки при толкова лампички на таблото. Накладките са италиански , от Евро07 за 52лв., за сега спират , но като се опекат ще разбера дали съм сбъркал.
                    Спират, а свирят ли?
                    Jeep Cherokee 2.5 Tdi VM '96

Коментар

Пичове неска смених 2-те карета (малките) на полуоската.Взех ги от магазина на ул.Струма 64лв. броиката.Как мислите вие добра ли е цената.

Коментар

Тва на ATV ли?

Коментар

Първоначално публикуван от Pavlin Преглед на мнение
                          Спират, а свирят ли?
                          За сега не свирят. Държат се нормално!

Коментар

• На "Джип4о" му сложих една бутилка около 40л.(LPG) между седалките и т.н. и сега вече е газов т.е. проблема с нивото и смукача и т.н. по карбуратора временно е решен

След два дни софийско градско каране (200км) и настройки се оказа расход около 16/100км. газ май съм доволен
                            П.П. да не расте темата безкрайно, моля модератор да го "пришие" към горния ми пост (№603)
                            Последно редактирано от Злой; 18-06-09, 20:42. Причина: По молба на автора....
                            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Днес смених предните спирачни апарати+накладки.
                              Апаратите ги купих от ebay за 59 USD,
                              с транспорта всичко ми излезе 140 лева без накладките.

Коментар

Тази нощ, най- нагло са ми отрязали тръбите на ауспуха, с цел кражба на катализатора!!! Ебати наглите! А алармата не се е задействала!!! Вече съм само с тръба на мястото на катализатора. Шуъмт е същия! И нямам катализатор.
                                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X