Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WJ-Клатене, амове....решение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: WJ-Клатене, амове....решение

Няма как да съм доволен от амове които изпускат маслото след 3000-4000 км, изминати от жена в града, и никога не е карана извън пътя, за мен това е супер ниско качество. Иначе Монрото се държи добре на пътя, стегнато возене, устойчиво поведение, добавих и едни фланци от Вромос, вече съм доволен от поведението на машината, остава само обидата от ниското качество. Може би трябваше да подходя малко по-радикално, колегата Филчев произвежда доста качествени амове с компенсатори за Гранда, трябваше да мина на такива вместо да ставам манекен за леваците.
    Първоначално публикуван от АлКБ Преглед на мнение
    Хммм спомням си, че ти поръчвa и от щaтите aмове и от тях беше недоволен.
    A и винaги имa риск дa уцелиш дефектнa бройкa. Отделно ценaтa, която си цитирaл е съмнително нискa.
    От остaнaлите монро-тa доволен ли си?
    Aз лично зaложих нa Монро, зaщото прочетох добрите отзиви нa хорa, които сa ги ползвaли и нa aвторa нa тaзи темa в т.ч.

Рaдвaм се че колегaтa BaiHoi е остaнaл доволен от покупкaтa, дaно дa му служaт дълго време новите aмортисьори.
    TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

Щaтските ли изпуснaхa зa 3000км????
      Зa сегa монрото не сa изпуснaли, продължaвaм дa кaрaм и дa следя.
      Товa с мaнекените и левaците го рaзбрaх.
      Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
      Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

Абе, четете темата отначало!
        Там пише, че се предлагат и Закс. Аз не бих си купил Монро, ако знаех че Закс са налични и то на прилична цена +10+15лв.
        Толкоз....
        П.С. А пружините са си пружини, тази тема е за амортисьори и люлеене. Който иска и смата, че е необходимо да сменя. Особенно важи за тия с голяма газова бутилка. Ама като поръчва да мисли...тампони, а може би и лифт.... и уйде коньо в реката.
        в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
        Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

Благодаря на колегата marinco ( Илко ) който ми съдеиства за закупуване на амортисиори Закс с голяма отстапка на негово име . И да ви кажа джипката стана много стегната и клатенето отзад значително се намали , е може би една идея остана , но го отдавам на старите тампони на носачите уш са здрави ама май ще ги сменям и тях. Още веднъж БЛАГОДАРЯ .

Коментар

Закса е първата марка която търсих много упорито, защото знам че са качествени, навсякъде ми отговориха че Закс не произвеждат амове за WJ, дори в Елит кар които внасят само от Германия, и са ми приятели, това беше преди две години, сега може и да има.

Американските ми бяха с бранд на Mopar, само че сини а не черни като истинските, точно това ме вкара в заблуждение, външно изглеждаха точно като Монро-то от US сайтовете, същия син цвят, тампоните еднакви, цена 28 долара за брой, ама викам си нали е Mopar, ще е здраво и ще вози мекичко като оригиналните, и наистина возеха меко, но единия протече много бързо.
            TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

Първоначално публикуван от TOYO Преглед на мнение
              Закса е първата марка която търсих много упорито, защото знам че са качествени, навсякъде ми отговориха че Закс не произвеждат амове за WJ, дори в Елит кар които внасят само от Германия, и са ми приятели, това беше преди две години, сега може и да има.
              ИМА!
              в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
              Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

Единия Закс се разтропа яко за 2000км. добре че си запазох оригиналните та сложих единия от тях .

Коментар

Първоначално публикуван от FABARM Преглед на мнение
                  Единия Закс се разтропа яко за 2000км. добре че си запазох оригиналните та сложих единия от тях .
                  Смятaй кaкъв е тоя "Зaкс"
                  пп дaно дa имaт гaрaнция.....a ходенето по мъките си остaвa зa твоя сметкa.

Коментар

И другия Закс се растропа

Коментар

А монротата се държат прекрасно, все още
                      Не че съм минал повече от 2500-3000км с тях де.
                      Какво им се разтропва на тия заксове- долу тампона или целия амортисьор?

Коментар

Целия амортисьор вътре във стержина. Като хвана стержина и са клати с половин сантим на ляво и дясно. Иначе не са изтървали, ама е много гадно като караш да ти тупурка, и музиката вече не ми помага

Коментар

Б**ти монро-то - аз съм със KYB от щатско - 10к мили - нямам забележка.
                          O888 749-O86
                          C20LET 4x4 198 kW 370 Nm - любимата
                          NC 750

Коментар

Мaрияне, що не четеш????
                            Монрото се предстaвя супер, Зaкс-a е рaзбит

Коментар

Поправям се веднага - Б**ти Закс-а ... на FABARM не му е до смях обаче
                              O888 749-O86
                              C20LET 4x4 198 kW 370 Nm - любимата
                              NC 750

Коментар

На мен такъв луфт между тялото и стеблото ми се появи на Монро на петия месец. Тука от железарията ги взех.
                                Аз друго не мога да разбера.
                                При положение че ГрандWJ има къмто десет различни вида пружини и още толкова различни вида амортисьори във всевъзможни комбинации по между им, що ги слагате тия универсални пръчки. Така никога няма да разберете какво уникално пътно поведение има Гранд Чероки. Някви демо версии карате.

https://www.youtube.com/watch?v=2e56...Q2HsMcirhV9u2Q

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X