Не ми бяха "повредени" амортисьорите, но чувствах известна нестабилност в завоите. Малко прекалено накланяне и доста мекота във возията. Реших да инвестирам известно количество пари, попаднах на обява за предни-нови....и се започна. Смених първо предните и след неочаквания ефект, закупих и смених и задните. Амортисьорите-Монро Сензатрак/американски, не европейко-китайски/.
Резултата- неочакван. Жипката се стабилизира чувствително, вече не пием Аерон преди возене/хапче против повръщане/. Дори бих казал, че е малко твърдо, наподобява возията на Х5. Карам предните от 1,5мес и задните от 2-3 седмици.
Малко късно видях, че има и Закс, но вече бях се сдобил с тези и не ми се занимаваше отново.
Препоръчвам на всички колеги, с проблеми с клатенето.
Ориентировъчна цена на брой за Монро 80-120лв.
Резултата- неочакван. Жипката се стабилизира чувствително, вече не пием Аерон преди возене/хапче против повръщане/. Дори бих казал, че е малко твърдо, наподобява возията на Х5. Карам предните от 1,5мес и задните от 2-3 седмици.
Малко късно видях, че има и Закс, но вече бях се сдобил с тези и не ми се занимаваше отново.
Препоръчвам на всички колеги, с проблеми с клатенето.
Ориентировъчна цена на брой за Монро 80-120лв.
Коментар