Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"ново" Grand Cherokee 5.9 Limited LX

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: "ново" Grand Cherokee 5.9 Limited LX

Първоначално публикуван от бубата Преглед на мнение
    . Друг вариянт е изработване/намиране на кутия/съндък които да се закрепи на гърба на седалките. Иска ми се да е нещо модулно да не се правят постоянни неща, да мога съответно при нужда да ползвам по голяма площ.
    Ако може да сподели те, как сте решили проблемите с оформлението на багажника, най добре със снимков материял . Ще съм много благодарен, че всичко лети навсякъде в момента
    Има си готови. Последно гледах в БауХаус. Лепят се с велкро.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
      Има си готови. Последно гледах в БауХаус. Лепят се с велкро.
      Нещо такова ли ?
      https://www.google.bg/search?q=car+t...g&ved=0CB0QsAQ
      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Това е решение, ще взема да мина през Баухаус след малко да погледна какво ще ми дойде на ум .
        Човек като няма гараж и кара милион излишни боклуци - факт
        Jeep ZJ 5.9

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
          Баш.

Коментар

А пожарогасителя ако имаш как да го закрепиш под или в краката на шофьорската седалка няма да сбъркаш.
            Няма страшно в умирачката...
            Страшното е да си жив!...

Коментар

Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
              А пожарогасителя ако имаш как да го закрепиш под или в краката на шофьорската седалка няма да сбъркаш.
              Уви, предполагам, че и на този модел под предните седалки е бъкано с кабеляци за ел. настройка на позицията, за отопление на седалките + пиропатрон за натягане на коланите. Не можеш да мушнеш нищо там.

Коментар

Даже ръката няма къде да си сложа под седалката.
                Вчера бях на нивата, вода и кал до колене, но джипката много не и пукаше . На връщане беше по забавно, без да се усетя си минах точно през същите места и съответно щях за малко да се закопая в съобственните си изкопи . Бях станал малко като танк, вижда се отпред и отзад само . Добре, че дядо Владо помогна малко от малко да я отмия таз кал. Май ще трябва да си купя едно перо да си чистя калта от прозорците още докато е мокра .
                Всъщност съм впечатлен от тези гуми Yokohama Geolendar HT/S , изглежда се справят добре с малко кал. На сухо и мокро се държат повече от чудесно, не съм ги пробвал още на сняг, но най вероятно няма да ми хареса.
                Jeep ZJ 5.9

Коментар

След безплодно обикаляне за органайзер в София, взех ето това от Ибей:
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:$_35.JPG
Прегледи:1
Размер:13.0 КБ
ID:5620379
                  с размери 54cm x 35cm x 32cm , ще се върже 20-тина лева. За момента закрепих положението с кашон от Jameson

Писна ми да подпирам с тиква багажника и си заръчах и ето тези:

Име:806_0.jpg
Размер:50.1 КБ
ID:5620380
                  2-ва за под 90лв
                  Jeep ZJ 5.9

Коментар

Преди 5 години още не бяха навлезли тия "органайзери", но си сложих на гърба на задните седалки, т.е. в багажника едно такова:

Име:product_1369.jpg
Размер:43.2 КБ
ID:5620394
                    после добавих и едно лепящо се с велкро в кьошето - за ключове, отвертки и други неща, дето иначе дрънчат ако са на гърба на седалката.

Коментар

Някой знае ли колко ламбди имат тези европейски 5.9-ки? Мисля да я сменям, защото виждам само една, но нещо навсякъде ми излизат 2?
                      Jeep ZJ 5.9

Коментар

Име:2011-01-21_172348_1.gif
Размер:18.4 КБ
ID:5620534
                        Трябва да има два - горен и долен в първото (междинно) гърне.

Коментар

Започнах откровенно да свиквам с зилчето , но нестабилността в остър завой ме изнервя леко .

Замислих, че при едни прогресивни пружини HR които свалят около 1" и малко и поставянето на подложки от 2" , реално бих имал малък лифт под 1" спрямо сток положение, но и много по уверена/предсказуема возия. В комбинация с нови амове разбира се, и тук изниква въпроса за какви точно амове да гледам. Бюджета не е безкраен и се чудя всъщност колко полза би имало от висок клас Кони,Билстейн, Закс спрямо алтернативни газови амортесйори от рода на Монро примерно? Не искам друсаща количка, но пък и не искам да люлям в завой (говоря за тези 1-2% завой които взимам по чевръсто). Кашона с червената пластмаса е налице и ще започвам да я монтирам и нея поетапно. Би трябвало свободните ходове да се намалят драстично най вече при резки смени на плътна наложили се при препиятствие.
                          Също има ли директна връзка с директността на волана и демферния ам? Тоест по висок клас демфер да ли подобрява усещането във волана?

Незнам да ли съществува такова животно да е джип извън пътя и лека кола на него, но май това искам .
                          Jeep ZJ 5.9

Коментар

С тази концепция на окачването няма как да стане лека кола на пътя, никога.
                            Само ще си изхарчиш парите за пружини и амове.

Всъщност радвай се на тази мека возия, защото дори джиповете с въздушно окачване от доста скъп калибър не могат да се похвалят с такава.
                            Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
                            0888/00-55-37

Коментар

... Незнам да ли съществува такова животно да е джип извън пътя и лека кола на него, но май това искам .
                              Eдно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто - да го направиш! В този форум неслучайно доста често се споменава Законът за липсата на пълно щастие ...
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

...Незнам да ли съществува такова животно да е джип извън пътя и лека кола на него, но май това искам .
                                Абе имаше някакви, дето се опитваха да докарат нещо подобно... и май горе-долу бяха успели... ама по спомен цената беше колкото на малък пътнически самолет

Амортисьорите от висок клас винаги си струват. На два пъти (на лек автомобил и на дребна джипка) съм пробвал какво става, когато се сменят наличните, но вече поодъртели скъпарски амове с нови, но от 'по-йофтинките'. Ми ... нищо общо...
                                Звънни на Кинекс-а, мисля, че ще те от полза за взимане на решение по въпроса.
                                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X