От: "ново" Grand Cherokee 5.9 Limited LX
Едни голеееееми джанти с ЕТ<35 биха намалили люлянето.
Едни голеееееми джанти с ЕТ<35 биха намалили люлянето.
и съответно да остана без такива
. Явно машината си е тежка и спирачките макар и обслужени са неадекватни за нея.
. Ще пусна тема , за нужните частите пък да видим 

. Да не забравяме и стила на шофиране все пак, не съм си взел 5.9 бензин да го карам като Тико Аз 
. За това и искам да ползвам оригинални спирачки, но по големи. Всичко ми е ново и работи много добре, кове страшно както казваш, но при поредни спирания започва прогресивно да загрява докато не стигне синкаво лилав оттенък и не започне сериозне да мерише на феродо = вече няма спирачки
. По висок клас накладки ще решат проблема за още малко време до опичане, но няма да го елиминират. А и като цена един комплект добри накладки би стъпил на почти 1/3 от ъпгрейд на това което съм набелязал и не виждам смисъл да "пробвам" . Също апаратите на ZJ са най уникалните ***** които съм срещал като дизайн, на WJ двубуталните Akebonota са вече съвсем друга бира
. 

(а са 2-ве)
) . Но има моменти си го настъпвам и след като първия път без да очаквам изгубих спирачки, си викам сега кротко няма се силиш и всичко си беше песен. Докато онзи ден не се получи за втори път (тук вече карах като идиот , все пак трябваше да има различни режими за коректно настройване на газта), и вече започнах да се притеснявам като знам ресурса колко е малък. Като човек които иска да е 101% сигурен в това което кара, не ми дава мира да знам , че в даден момент нещо няма да е както го очаквам
.
. При моя скромен опит размера винаги е имал значение, като си е кекаво колкото и да го пудриш пак си е кекаво просто е напудрено
.
. И на видео всичко изглежда видимо по лесно/нестрашно хаха 
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар