Като слизаш към София през Бункера, на последния завой преди Дървеница срещу бетоновият възел има сервиз специализиран за Хонди. Моето Харви го имаше този проблем и ми го оправиха там с хубаво промиване на моторчето за празния ход - човека го чисти половин час! Мисля, че проблема ти е там и просто не си го почистил добре - дистрибутора и клапаните можеш да ги провериш, но едва ли е от там, просто тези Хонди са капризни на тема хигиена!
Honda XL600LM, 1987
Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003
Проблемът с гасненето сутрин се получава най-често при продължително каране на газ - бензиновите дюзи спичат и трябва да се почистят.Доколкото видях от снимките, ти не си монтирал тазова уредба, но не е невъзможно дюзите да са зацапани или спечени.Ако почистването на нещата , изброени по-горе от колегите, както и реглажа на клапани не помогне, пробвай да сипеш в бензина някоя добавка за дюзи. Но най-добре иди да ти ги почистят с ултразвук.
Аз имах този проблем преди време с един опел.Дюзите така се бяха спекли, че сутрин по три-четири пъти палех и гаснеше.След това работеше като трактор, докато не прехвърли на газ(след около пет минути на място), а като достигнеше нормална работна температура си работеше добре както на газ, така и на бензин.В началото само гаснеше при първото палене, като при теб.
Honda CRV-1998 г. 128 к.с. продадена
Honda CRV- 2004 г. 150 к.с. бензин
Абе тя запали ли като и подам гас работи като часовник въпроса е да палне
[ATTACH=CONFIG]779103[/ATTACH]
Това оригиналнию касетофон ли е отгоре.Ако да Щтракни една снимка да го видя,че мяза на CD,а термометрото ти е също като моя.Вече четвърта година мраз студ,слънце го пече,почернява дисплея и после пок работи.Досега смяна само на една батерия-бахти дръжливото китайско дръво.Моя е отгоре на таблото-лято температурата там стига но 60+градуса и си работи.Пожелавам безаварийно да те слуша и тебе.
имах и Toyota Rav 4 2006g.
Mitsubishi Lancer 2008g.
Honda CR-V 1998г.
Honda CR-V 3 2008 2.4 automat
Повярвай ми завирах се там май вярно има някаква японска щуротия , която ще и тегля 1 майна
Всъщност с майстора се завряхме навсякъде хаха...
Диагностиката ще си я правя по усет !
Коментар