Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шумоизолация на CR-V

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Шумоизолация на CR-V

колеги изпитвам огромно желание да застеля пода в багажника под мацияката на моето CR-V защото само там около газовата бутилка и под нея не съм лепил к- флекс

Има ли от къде да си намеря такъв материал във Варна и колко ще ми трябва за багажника на CR-V 1998 -това на ролка ли е и ако да колко е широка ?

Коментар

ролка 30 метра дълга 1 метър широка, можеш да застелиш и морската градина в Варна 25 кинта.
      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
      Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Момци намерих един съмишленик, ще ходя да поръчвам ролка, от нея ще хартиса бая, ние с него ще я делнем на две, една в южна БГ и една в северна БГ та или тои или аз ще може да дадем и на други колеги. И като всички се снабдим с матрляа предлагам на една поляна скара бира да се съберем да размахаме седалки и мокети и да си редим парцалките
        Само чакам колегата Маркони да потвърди че матеряла е ако не високо ефективен то поне добре ефективен

Коментар

Правилно си ме разбрал,при положение ,че Ехобона е 10лв квадрата ...Ама на кола отива цяла ролка вярвай ми,за това искам и аз цяла....ако има наличност де.По бомбетата и кухините се слага 2-3 ката.Работи пак на средни честоти.За вибро няма алтернатива...там си трябва бутил/битум с алумин,било то и 2 мм.
          Април месец,като минат мартенските студове ще правя пода с полиестерна смола.,че вече 5 дена не може да ми изсъхне мокета...
          Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
          Disco 1 бекъп
          Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа

Коментар

Е, аз искам само за пода да постеля, с вратите имам добър ефект с оня К-флекс, налични ролки няма Маркони, става с поръчка и предплата, с две седмици доставка. Ако искаш казвай да заръчам и за тебе и после щи го пусна с Еконт.

Коментар

Ок викай една ролка да си я делим ,дай ми един пейпал да ти пратя пари.Питай за варианта с тиксо.
              Disco 1 бекъп

Коментар

Аз моята като я правих преди години използвах и този материал. Обаче съм го слагал само в багажника и под седалките, само там където няма да се мокри. То това много прилича на материала на китайските джапанки и според мен не трябва да се мокри.

Коментар

Първоначално публикуван от zero Преглед на мнение
                  Момци намерих един съмишленик, ще ходя да поръчвам ролка, от нея ще хартиса бая, ние с него ще я делнем на две, една в южна БГ и една в северна БГ та или тои или аз ще може да дадем и на други колеги. ....
                  Давай, аз съм мераклия за четвърт ролка. Битумна слагах на задните калници и пода на багажника - курац, както казват комшиите.
                  подаръци за мъже от FACOM
                  промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Дайте да викнем 2-3 ролки,да си направите колите,квото остане ще го натикам в мойта
                    Disco 1 бекъп

Коментар

Колеги, мисля че преди да си ватирате колите е добре да помислим тоя материал какви качества има. Доколкото разбирам това е вид неплътен полиестерен филц/ кече/ и според мен ще има повече топлоизолационна файда отколкото звукопоглъщаща. Маркони, дай малко спецификация, че нищо не откривам в нета. Общо взето материали с дебелина под 100мм трудно могат да се похвалят с добри коефициенти на звукопоглъщане в ниските честоти. Повечето вибрации, включително и тези предавани от колелата са в нискочестотния спектър. Там подобни материали с такива дебелини са с α-по-малко от 0,05 което е до 5% звукопоглъщане в ниските честоти. Вярно евтин е но трудът и времето са ни скъпи.
                      "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Маркони тогава да изчакам 2-3 дни да видим колко народ ще се съберем, аз на обяд се разбрах да си делна една с колегата Коко, като си мислех че едно 6 метра ще ми стигнат. Вече сме 4 човека заедно с Маисторчето които иска 1/4=9метра, Коко иска половин ролка демек 15 метра, аз 6 и за маркони ако иска цяла ролка направо. Даваме си срок до петък да видим кои кво що и колко ролки, давам ви една банкова сметка и превеждате кинти аз аз понеделник ще отида да поръчам и после остава чакането, като доидат ще ви ги пусна като пощенски пратки и с 20% отстъпка да ви легнат максимално евтини транспортите
                        Тая пущина да не задържа влага да подпухне като гъба зимата от мокрите обувки??
                        Последно редактирано от zero; 18-02-14, 20:15.

Коментар

Задържа и още как, че и трудно съхне.
                          "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Аз ще почакам вашите отзиви преди да реша за себе си.

Коментар

Задържа и още как, че и трудно съхне.
                              ... или акто се казва - пълно щастие няма!

Я как Експлоръра дето уж му беше минал мерака ви е запалил чевийте, лошо няма - така и трябва, колата освен необходимост е и кеф!

Аз си купих K-flex и сега чакам само да се постопли, че поне вратите да облагородя.

Славчо, тоя MICHELIN да не би случайно да е LATITUDE?Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Michelin_Latitude_Cross.jpg
Прегледи:1
Размер:85.1 КБ
ID:5565096

Аз съм с него и ми се струва хубава гума но като не съм карал с друго и нямам база за сравнение.
                              Honda CR-V 1-st Generation

Коментар

Маркони тогава да изчакам 2-3 дни да видим колко народ ще се съберем, аз на обяд се разбрах да си делна една с колегата Коко, като си мислех че едно 6 метра ще ми стигнат. Вече сме 4 човека заедно с Маисторчето които иска 1/4=9метра, Коко иска половин ролка демек 15 метра, аз 6 и за маркони ако иска цяла ролка направо. Даваме си срок до петък да видим кои кво що и колко ролки, давам ви една банкова сметка и превеждате кинти аз аз понеделник ще отида да поръчам и после остава чакането, като доидат ще ви ги пусна като пощенски пратки и с 20% отстъпка да ви легнат максимално евтини транспортите

Момци , бройте ме и мен с количество колкото да застеля багажника на CR-V то -само за там имам нужда

При мен всичко друго е облепено и както казах с летните гуми беше супер , като сложих зимните и започна да вие -доста яко при това се чува от задната част

Не подценявайте това че материала попива вода - това нещо като се намокри под мокета , както мокета е от долната страна с найлон пъров ще изпотява много прозорците , второ как ще се вмирише .......не е истина и трето не на последо място може по идеален начин да ускори корозията на ламарината с която е в контакт!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X