От: Какво направих по Хондата днес
Колега дедо поп, ... написаното за разлика от казаното остава и колегите единствено с добри намерения ти намекнаха да се списва грамотно в този форум ... не за да те обидят!
По въпроса за реалната ситуация ... на мен ми прилича на кенеф в който сме се докарали дотам, че да гледаш как на някой вече му се налага да лапа лайната докато на теб все още са ти под брадата ... не е за хвалене!
По въпроса за термометъра ... съвета ми е да не си режеш таблото щото утре може да ти се скапе или да ти дойде друг акъл ами му намери подходящо място и си го лепни с двойно лепящо тиксо.
Жив и здрав!
Първоначално публикуван от дедо поп
Преглед на мнение
По въпроса за реалната ситуация ... на мен ми прилича на кенеф в който сме се докарали дотам, че да гледаш как на някой вече му се налага да лапа лайната докато на теб все още са ти под брадата ... не е за хвалене!
По въпроса за термометъра ... съвета ми е да не си режеш таблото щото утре може да ти се скапе или да ти дойде друг акъл ами му намери подходящо място и си го лепни с двойно лепящо тиксо.
Жив и здрав!

и да кажа Враца от те тукате съм !

сутринта испреварих една кола и жената вътре пусна волана и се стресна от джипката хахаха
Коментар