От: Какво направих по Хондата днес
Значи аз май съм най извратения от всички, дори спрях и на мивка да я водя. Чакам на Божията воля и дъжда.... На магистралата хвръкна камъче и ми пукна предното стъкло. Вече го писах някъде по-горе и знам че трябва да го оправя. Ама ако го оправя после няма да има друго за какво да се хвана. Ще покарам още така....
Значи аз май съм най извратения от всички, дори спрях и на мивка да я водя. Чакам на Божията воля и дъжда.... На магистралата хвръкна камъче и ми пукна предното стъкло. Вече го писах някъде по-горе и знам че трябва да го оправя. Ама ако го оправя после няма да има друго за какво да се хвана. Ще покарам още така....
! ПП. Също така чакам съвет..,дали не съм и аз за доливане..!
нормално е ако дадеш максимален поток да не усещаш чак толкова студено през духалките, бучни един термемотеър в централната духалка и го погледаи няколко дни как бачка, моя примерно при външна 30 с термометър вътре и обдухване само на горните духалки като копчето на вент. е сложено на средата или по тично сочи 12 часа, на духалките температурата се движи от 9 до 12 градуса. Това е съвсем непрофесионално замерено. А и ако на празен ход си очаквал да духа студено хептен, до колкото знам такова замерване се прави при 2000-2500об на двигателя и така чак на 10 тата минута се мери колко градуса духа през духалките.
Коментар