От: Какво направих по Хондата днес
За темата ...,почти си прав Слави..
,но във връзка с климатика..,искам да ти споделя нещо..,пък ти ще кажеш дали съм за майстор..,или..
Такаа.. ,когато реша да включа климатика..,естествено врътвам копчето на макс..,натискам копчето да върти въздуха само вътре в купето..,прозорците затворени.. и.. чакам да се охлади.. Тук е момента да кажа..,че докато вентилатора е на макс...(изминали са вече 10-15 мин.),климатика духа студено..,но не достатъчно..,както казваш ти, но...,след като намаля вентилатора на половина и по-малко..,през духалките започва да духа доста по студен въздух..,и смятам че даже по-добре охлажда купето.., изводите ги оставям на теб..
! ПП. Също така чакам съвет..,дали не съм и аз за доливане..!
Първоначално публикуван от zero
Преглед на мнение
! ПП. Също така чакам съвет..,дали не съм и аз за доливане..!
нормално е ако дадеш максимален поток да не усещаш чак толкова студено през духалките, бучни един термемотеър в централната духалка и го погледаи няколко дни как бачка, моя примерно при външна 30 с термометър вътре и обдухване само на горните духалки като копчето на вент. е сложено на средата или по тично сочи 12 часа, на духалките температурата се движи от 9 до 12 градуса. Това е съвсем непрофесионално замерено. А и ако на празен ход си очаквал да духа студено хептен, до колкото знам такова замерване се прави при 2000-2500об на двигателя и така чак на 10 тата минута се мери колко градуса духа през духалките.
Коментар