От: Какво направих по Хондата днес
Какво общо има малкия с изключването от скорост
и що някои го правят на такъв проблем, аз много уважавам инерцията и си я ползвам подобаващо, и по преднзначение. Като си направя сметката за предстоящото, инерцията ми е наи добрия приятел.
А ти засечи така: караш до де ти свърши газта, сипваш 20 лева нулираш километража и чак другия път като ти свърши смяташ разхода, инак ще докараш инфаркт с тоя ОБД доктор на някои дет ти дава разход по малък от на фиат ти
п.п. я кажи друго кво показва тоя ОБД доктор как се връзваш с него към колата и кво приложение ползваш на къв телефон и с андроид ли
ламбда сонда показва ли ?
Какво общо има малкия с изключването от скорост
и що някои го правят на такъв проблем, аз много уважавам инерцията и си я ползвам подобаващо, и по преднзначение. Като си направя сметката за предстоящото, инерцията ми е наи добрия приятел.А ти засечи така: караш до де ти свърши газта, сипваш 20 лева нулираш километража и чак другия път като ти свърши смяташ разхода, инак ще докараш инфаркт с тоя ОБД доктор на някои дет ти дава разход по малък от на фиат ти

п.п. я кажи друго кво показва тоя ОБД доктор как се връзваш с него към колата и кво приложение ползваш на къв телефон и с андроид ли
ламбда сонда показва ли ?
.
Коментар