Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Feroza F300 - лошо състояние на шасито

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Feroza F300 - лошо състояние на шасито

Деяне, тя златна ще ти излезне тази джипка. Съвсем съм разколебан вече дали си заслужава - по-скоро не. А и вероятно няма да минеш само със смяна на шасито - ще имаш още за един куп неща за ремонт/ смяна.

Коментар

100-200 метра в ляво след винишкия баир има морга, там има фероза на части, отиди я погледни в какво състояние е шасито, знам че и беше изгнило купето.
      Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Деяне,

Беше споменал или се лъжа, че имаш опцията да върнеш колата(сори ако греша) човече, това не е кола това е набутвация, този който ти я е продал заслужава да бъде убит мъчително и бавно, ама и ти си за бой как можа да не се наведеш да погледнеш, това дори не е замаскирано...

Остави Дайхатцу, като всеки официален представител там всичко е оригинално и адски скъпо...

Не знам, човече, няма да е само шасито тук, просто няма нормален човек да кара такава кола без да го и грижа, според мен там те чакат още много неприятни изненади, всичките скъпи за оправяне...

Съжелявам но факта си е факт, зверска набутвация освен ако имаш късмет и двигателя раздатката мостовете трансмисии и т.н. е в ред, наистина шасито може и ще се направи...

Заведи я на разбирател по джипове, да провери дали двигателя и другите скъпи неща са читвави ако са и има хляб в тях, запретвай ръкави оправи шасито и скоро ще черпиш за новата хубава джипка

Относно шума при завой, това е нормално не се шашкай има едни болтове долу при носача които ограничават завоя...те търкат желязо в желязо и от там иде шума, лекува се като не навиваш волана до край при завой впрочем тук има тема със снимки обясняваща това явление...

Дидо като за начало прочети всико внимателно тук в раздела Дайхатцу, ще ти е много полезно.

Хайде успех и късмет!

Поздрави,
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Ами тези проблеми са очевадни, няма нищо замаскирано, само се иска навеждане и поглеждане, ти ако не си специалист нали я е видял такъв. Той какво е ГЛЕДАЛ.
          На такъв автомобил всеки уважаващ се сервиз би написал "автомобилът е опасен за движение" Моя съвет е отърваване, или му го връщаш ако я има още опцията или го продаваш на някого (лично на мен ще ми е съвестно), или го продаваш на части. Според мен инвестицията ще струва повече от намиране на друг джип в по добро състояние. Стендовете за товарни автомобили не биха ти били полезни защото няма да могат да хванат такава малка рама. Ако все пак искаш да го правиш трябва да се свали купето, да се качи на тенекеджииски стенд и някои да се бори. Успех.

Коментар

Вариант е ако ДИНИ от Враца има свободно време и му се занимава, да се хване и да му смени купето той поне го е правил, разбира си момчета и най-важното съвестно е...

Ама преди това трябва да се прегледа джипа дали другите карантии са му в ред ОК ако не са, диагнозата прогнозира летален изход...

Поздрави,
            Бъдете живи и здрави!

Коментар

Ако наистина имаш такава "опция" с продавача, задействай я. Ако не подкрепям БатДжорджо да ти направят обстоен оглед и после да решаваш.

ПС. Абе за тези "опции" с продавачите се сетих, че и аз имам една ама май май се ослушва. Обещанието му беше вместо "стандартния отбив" от цената, да ми намери комплект летни гуми с джанти (това беше преди 5 месеца). Е още го чакам. Като му се обадя: "Абе няма проблеми не съм те забравил. Търся ти." Та си чакам.
              О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                Ако наистина имаш такава "опция" с продавача, задействай я. Ако не подкрепям БатДжорджо да ти направят обстоен оглед и после да решаваш.

ПС. Абе за тези "опции" с продавачите се сетих, че и аз имам една ама май май се ослушва. Обещанието му беше вместо "стандартния отбив" от цената, да ми намери комплект летни гуми с джанти (това беше преди 5 месеца). Е още го чакам. Като му се обадя: "Абе няма проблеми не съм те забравил. Търся ти." Та си чакам.
                Малко не вярвам на такива опции, всичко важи докато пипнат паричките .

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                  Малко не вярвам на такива опции, всичко важи докато пипнат паричките .
                  И аз вече не вярвам.
                  О899 2б2 1З2

Коментар

Ами за такива недобросъвестни търговци като нямате договор има консултанти които срещу скромна сума посещават "некоректния търговец" и го "убеждават" да си спомни с какво обещание се е задължил, а в ситуацията с колегата Деян тези трябва да са доста убедителни ...

Поздрави,
                    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                      Ами за такива недобросъвестни търговци като нямате договор има консултанти които срещу скромна сума посещават "некоректния търговец" и го "убеждават" да си спомни с какво обещание се е задължил, а в ситуацията с колегата Деян тези трябва да са доста убедителни ...

Поздрави,
                      Пробвай с "консултанти" в Капитолия или Софавто .

Коментар

Там поне ще му продадат с някакъв документ на който пише автомобил, а не 1300 кила скрап... а и за цените там верно трябва да се оглеждаш повечко, сега какво да се лъжем дървета има навсякъде и ще има навсякъде, когато не се спазва правилото инвестицията да се прави от знаещи и компетентни хора, инак другото е руска рулетка или просто хазарт...

А и що за сравенение е да купиш нещо за 4-5к и да те хлъзнат по твоя вина и да купиш нещо за 5-6 нули, нали се сещаш, че ако имам свободни толкова и ме хлъзнат ще прежаля още една сериозна сума/и...и ще намеря начин да се оправя...

Поздрави,
                        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                          Там поне ще му продадат с някакъв документ на който пише автомобил, а не 1300 кила скрап... а и за цените там верно трябва да се оглеждаш повечко, сега какво да се лъжем дървета има навсякъде и ще има навсякъде, когато не се спазва правилото инвестицията да се прави от знаещи и компетентни хора, инак другото е руска рулетка или просто хазарт...

Поздрави,
                          Само да кажа по темата - аз моя Вранглер като го гледах в Германия не му се включваше двойното - само задните въртят и толкоз. Гледам аз отдолу - разкачило се едно от вакуумните маркучета които разкачат едната полуоска. Обаче аз си трая и казвам на тарамбуката - не му работи двойното, счупена е трансмисията - 1000 евро отстъпка. Тоя се тръшка, вървяла била. Върви ама само на задно, опонирам аз. А тоя пак реве че не бил разбирал и бил дала толкова пари за него. Е да, ама аз разбирам и затова го купувам, а той като не разбира що продава нещо от което хабер си няма? Та след един час пазарлъци свалих 1000 евро. Познайте какво направих първо като се върнах в България?
                          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                            Само да кажа по темата - аз моя Вранглер като го гледах в Германия не му се включваше двойното - само задните въртят и толкоз. Гледам аз отдолу - разкачило се едно от вакуумните маркучета които разкачат едната полуоска. Обаче аз си трая и казвам на тарамбуката - не му работи двойното, счупена е трансмисията - 1000 евро отстъпка. Тоя се тръшка, вървяла била. Върви ама само на задно, опонирам аз. А тоя пак реве че не бил разбирал и бил дала толкова пари за него. Е да, ама аз разбирам и затова го купувам, а той като не разбира що продава нещо от което хабер си няма? Та след един час пазарлъци свалих 1000 евро. Познайте какво направих първо като се върнах в България?
                            Ни тъй срам.

Коментар

Изобщо
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

срам го е, но търпи
                                Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X