Е как от коя, от най-евтината и мизерната разбира се! Дето строи магазините си все най-близо до гетата! Името и прилича на културното наименование на мъжки полов орган ама без "с" накрая! Ако те затруднявам , да ти го напиша на лични, че да не ревнат че реклама правя?
"Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
Може и да си закъснял! Моя го купувах миналата зима като купих колата още! Та дали пък не беше лятото края, бах ти забравил съм вече!
Пак там има и течност за чистачки воняща на оцет непоносимо - щото стана дума и за оцет по-горе! Аз веднъж само се прецаках да сложа, е не ми понася на обонянието!
"Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
Според мен не би трябвало да е проблем за стъклата, ако дебел лед се полее с топла (не вряла) вода. Самия лед ще предпази стъклото . Топлата вода топейки леда вече няма да е топла достигайки повърхността на стъклото и няма да може да причини рязко температурно разширение. Аз не смея да си докажа теорията , но колегата ми, който явно не чете този форум ,тръгвайки си от работа, смело налива гореща вода от чешмата в бутилка от минерална вода , после излива върху стъклата ,разбутва леда пали и заминава .
Според мен не би трябвало да е проблем за стъклата, ако дебел лед се полее с топла (не вряла) вода. Самия лед ще предпази стъклото . Топлата вода топейки леда вече няма да е топла достигайки повърхността на стъклото и няма да може да причини рязко температурно разширение. Аз не смея да си докажа теорията , но колегата ми, който явно не чете този форум ,тръгвайки си от работа, смело налива гореща вода от чешмата в бутилка от минерална вода , после излива върху стъклата ,разбутва леда пали и заминава .
Преди 15тина години имах трабантче,та то няма никакво парно,и аз така сутрин излизам с чаиника с вряла вода поливам го целия паля и тръгвам,стъкло не съм чупил.Сега обаче не смея и аз така да поливам.
SUZUKI VITARA V6
HONDA CBR 919RR
MERCEDES ML
MAN TGA D2O COMANREIL 18-430
А коя е българската течност за чистачки с наночастици?
Майсторе, не е съвсем такава...Наистина се продава българска...
Забравих фирмата производител, но като че ли бе някъде в южна България.
Май се казваше NANO течността...
Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
...ДВГ просто не може да даде такава голяма топлина...
Що бе, това си е двигателче с вътрешно горене, къде кон - кон и половина ? Умните глави да го изчислят, колко калории ще даде, и колко ще са нужни да се размрази Х лед при Y температура. Няма такава бръмчалка на която като загрее да можеш да и хванеш кривката на ауспуха с две ръце Ако се завърти ауспуха на пътя на въздушната струя би трябвало да постопли. Може и да греша де.
Общо взето топлината е функция на изгореното гориво и калоричноста му за единица време. В тоя случай реактивния двигател или газовата горелка тип пърлачка са без конкуренция. Ако си на завет ще работят, но ако вкараме и бурен леден вятър стават смешни. Можем да ги направим и да изглеждат сериозно при такива условия, но икономически е неефективно за МПС.
"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Е,какво пречи да се използва газова горелка с бутилка от 5 литра-много е мощна,но не знам колко киловата...Естествено много трябва да се внимава от какво растояние се работи,за да де подпалим някое уплътнение, или ако бързаме много да пукнем някое стъкло
А има ли начин на газова горелка да се сложи дълга "човка" или нещо подобно, с цел от края да излиза вече не пламък, а само топъл/горещ въздух ? Ако да - това нещо може ли успоредно да пази и завет на пламъка ?
Майсторе, не е съвсем такава...Наистина се продава българска...
Забравих фирмата производител, но като че ли бе някъде в южна България.
Май се казваше NANO течността...
В южна се казва анасоно , не нано, и е около 50 градуса , не става за стъкла, за стомах обаче е чудна.
Иначе по темата - имаше такова нещо, май някъде по Пловдив, даже идваха да ме зарибяват преди време да им ставам дистрибутор, ама не помня вече кой какво.
Коментар