Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чистене на стъклата от дебел лед

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Чистене на стъклата от дебел лед

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
    ами...
    Ти в родната, народна казарма, да не би да си виждал МРЕ-та?
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Метода с парцала ми изигра лоша шега в днешното откачено време.
      Сутринта валя проливен дъжд и понеже го защипвам с вратите, вътре си имам езерце
      Следобед го обърна на сняг и започна да заледява, утре ще е весело.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
        ...
        Докато гледах клипчето, ми хрумна следния въпрос: Добре де, ами ако прозореца НЯМА рамка?
        Имал съм 2 такива коли и сега като се замисля - май съм бил наистина късметлия, че точно тях никога не ми се е налагало да ги освобождавам от подобно заледяване...
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Колеги какво ще кажете за вариант за мини каминка с дюзи с биоетанол от тези дюзи които ги монтират на биокамините. мисля че една дюза е с отоплителна мощност около 300w. би трябвало да стопли купето за отрицателно време, може да си седиш вътре докато гори тъй като отделя само водни пари като продукт, без вредни емисии. Другото което си мисля е някакъв тип грейка с топла вода за предното стъкло например да напълня пояса на дъщеря ми с топла водица и да го метна на предното стъкло.
          "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Чета.чета и ми дойде нещо наум!
            Ако в ауспуха се навре един вибратор/не че съм виждал или ползвал/ и се включи на мах .няма ли от вибрациите да се напука целия лед или има опастност от счупване на прозорците или от нежелана имплозия
            МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
              Чета.чета и ми дойде нещо наум!
              Ако в ауспуха се навре един вибратор/не че съм виждал или ползвал/ и се включи на мах .няма ли от вибрациите да се напука целия лед или има опастност от счупване на прозорците или от нежелана имплозия
              Обаче ще трябва да се изчака , докато колата започне да се гърчи от кеф, чак тогава ще се напука ( пропука ) и ледът.
              подаръци за мъже от FACOM
              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Ей така се прави:
                WG 2.7 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                  Докато гледах клипчето, ми хрумна следния въпрос: Добре де, ами ако прозореца НЯМА рамка?
                  Имал съм 2 такива коли и сега като се замисля - май съм бил наистина късметлия, че точно тях никога не ми се е налагало да ги освобождавам от подобно заледяване...
                  Субаруто няма рамка, но не е имало такъв лед откакто го имам. Като се замисля, назад в годините не е имало случай да не мога да отворя поне една врата и да вляза...... само че трябва първо да се бута вратата, за да се поочупи леда, а като гледам на клипчетата народа масово дърпа дръжките..... в краен случай ще нося кофа с гореща вода, не че нямам тесла, ама не съм си прежалил чак толкова боята.

Коментар

Снощи в Бургас пак валя дъжд температурите рязко паднаха и духна силен вятър. Сега трябва да карам на жената колата която е в гаража

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1620669_3990048085080_973896452_n.jpg
Прегледи:1
Размер:31.0 КБ
ID:5559191

Коментар

Взривявай!
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
                        Ей така се прави:
                        Не заблуждавай хората, това макар и да изглежда грубо си е фина тенекеджийска работа със специален чук
                        Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                        И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                        вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                          Взривявай!
                          До сега търсих ключа за гаража ма...а му вътре в джипката е. Да размразявам ли да къртя гаража ...... май е все едно.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                            До сега търсих ключа за гаража ма...а му вътре в джипката е. Да размразявам ли да къртя гаража ...... май е все едно.

Хвани си любовница с хубава кола и топъл гараж.Така може и в къщи да не се прибираш.Пробвано е и работи.

Коментар

Да идвам ли с 8 килограмовия управител?
                              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Снощи в Бургас пак валя дъжд температурите рязко паднаха и духна силен вятър. Сега трябва да карам на жената колата която е в гаража

[ATTACH=CONFIG]676829[/ATTACH]
                                Това истина ли е ? Поне нещо под навес ако беше, би го спасило от това "консервиране"...
                                0899 шест5313нула
                                За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X