Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как стартира двигателя тази сутрин ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Как стартира двигателя тази сутрин ?

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
    Не знам как палите ама,

Транзит на две години, Лукойлска нафта - не запали. Захапа от третото въртене, работи 3 секунди и угасна. След още три въртеници се предадоха и акумулаторите.

Абре, само аз ли ще пиша, че няма палене?
    Типичен пример за читав двигател и скапана нафта-за съжаление тВа е положението у наше село с липсата на всякакъв контрол на горивата и приет некъф измислен италиански стандарт за дизела(щото е по-евтин, а и няма основания за оплакване), а не старото соц. БДС!
    Налегналите ни кучешки студове ще изкарат на светло и скапаната ни нафта, и скапания антифриз...нищо чудно и замръзнала спир. течност да има!За качествата на течноста за чистачки няма да коментирам, че е последна грижа...
    много автомати-слаби резултати!

Коментар

Явно съм единственият, който ще си признае. Не можах да запаля. Нафтата е на желе. ОМВ-обикновената, не баровската.
      Вчера след 3-4 завъртания запали, явно не беше достатъчно студено, и карах спокойно почти цял ден.
      А утре няма и да пробвам, просто няма смисъл. Ще чакам да се стопли.
      Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
      имат право да гласуват на избори.

Коментар

А, тази сутрин и аз не запалих,от енергото беХа спрели тока .След около час му турняхме едни жици и замотори.За утре съм приготвил резервна батерия,ако пак не стартира.
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
          Абре, само аз ли ще пиша, че няма палене?
          Ти си запалил. Просто си взел джакпота от лотарията "Лукойл", провеждана зимно време сред дизеловите автомобили.

Коментар

TLC 73 - 4.2 ТД - 1HD-T, термометъра показваше -17С запали като чели преди малко си я изгасил, но радостта беше кратка. След около 5 минути загуби мощност и не искаше да вдига повече от 1200 оборота. Така полека-полека отидох до работа и налях в резервоара 1л. кореселин (само това имах) на около 25-30л. нафта и след 30-40 минути всичко беше на ред.
            TLC 73 4.2-TD
            Автоматик
            Тел.0887859269

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Ти си запалил. Просто си взел джакпота от лотарията "Лукойл", провеждана зимно време сред дизеловите автомобили.
              И двете ми служебни коли Дачия Логан и Ситроен Ксара тази сутрин -27 градуса в 7 ч. в Бяла Слатина с нафта на Лукойл без никакви добавки запалиха от първия път и след това нямаха проблеми.
              ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
              Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                И двете ми служебни коли Дачия Логан и Ситроен Ксара тази сутрин -27 градуса в 7 ч. в Бяла Слатина с нафта на Лукойл без никакви добавки запалиха от първия път и след това нямаха проблеми.
                Нали ти казах - лотария.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                  Съмнява ме, че има работеща свещ тоя мотор!
                  Миналата зима 4 чисто нови свещи съм и купил. Направо се побърках. Акумулатора уж е на 18м. а въртеше всякъш е на свършване.Свещите ако не се лъжа са на bosch, акумулатора е уж много добър - Fiamm.Нафтата - в неделя цял резервоар от ОМВ от тая уж хубавата.Е... не знам какво да мисля...Наи-странното беше, че при всяко следващо въртене на стартера, акумулатора всякъш се възбуждаше и все по-силно върташе.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    Нали ти казах - лотария.
                    Да така е! Утре ако имам време ще пробвам УАЗика. Не е пален от неделя!

Коментар

Около 5 км дърпах Форд Транзит, да запали. Собственикът му така и не искаше да приеме постулата за Форда, циганина и зимата, който отново се потвърди.
                      В случая мисля, че проблемът се състоеше в това, че бусът изглеждаше като стопанисван и обслужван от цигани. Нафта имаше, беше течна и при теглене, от ауспуха, излизаха яки кълбета пушек.
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Сеат Ибиза 1.9 SDI -19 градуса , нафта от Лукойл запали от първия път и след около 15 минути замръзна горивния филтър.
                        На сърбела майката му е чесането.
                        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                          Да така е! Утре ако имам време ще пробвам УАЗика. Не е пален от неделя!
                          Че той на нафта ли е? Щото ако си е бензинов, не би трябвало да има никаква интрига с паленето. Виж със затоплянето на "салона"...
                          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Кията предната сутрин отказа,запалих с кабели и газ в работата,3 часа на зарядно и тази сутрин с две подгрявания запали само като видя ключа.
                            Кия Спортидж 2000тди
                            Всеки шут отзад-е крачка на пред

Коментар

Нисан Терано 2,7 TDI , два дни непален , от раз...Последно зареждане в Лукойл , мисля , температури - обичайните...

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                                Че той на нафта ли е? Щото ако си е бензинов, не би трябвало да има никаква интрига с паленето. Виж със затоплянето на "салона"...
                                Еее не е на нафта, ще го паля на газ! Относно парното един приятел има УАЗка без парно и ходи с нея на лов! Каза ми че не ще да правим парното, че така ги държи под напрежение иначе ще се стоплят и ще заспят!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X