Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как стартира двигателя тази сутрин ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Как стартира двигателя тази сутрин ?

Витара 1.6 16V на газ тази сутрин на -14 от раз!
    Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
    Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
    "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
      7 години
      Добре е отслужил.
      Ама Силвър не са сухи, поне в началото. Виж провери дали може да се зареди.

Коментар

На всички авери им казвам за лека кола само бензинки. Ренде кангго от първия път с леко зачудване запали , хем е с малък акумулатор .После ходя по аверите да давам ток. Подържания дизел няма проблеми . Миналата година имах Нисан тъкмо си го бях купил , като го обслужих нямах грижи , преди това само го псувах .Ама по японците всичко скъпо ,като си прежалих бюджета всичко си доиде на мястото-бие яко по порфейла. Хубаво ама скъпооооо.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Добре е отслужил.
          Ама Силвър не са сухи, поне в началото. Виж провери дали може да се зареди.
          Абе ще го изхвърля пустиняка,наработил се е!Исках да кажа необслужваем,а не сух!То сигурно некоя бензинова колица още бая време би го въртяла де!
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Аз, както вече писах, запалих от третия път, след 4-5 пъти подгряване на свещите само, не стигнах до топла вода, ползвах етер, но той си пръскаше на струйка от флакона, а не на спрей, та беше замръзнал. След това проблеми с нафтата не съм имал, не ми е замръзнала. Ще видим утре сабале как ще я играем играта.
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Ксантия 1.9 ТДИ '99 с XUD 9TE. 7,30 сутринта -17 градуса, Запали от първия път, както си пали винаги. Най-много един оборот.
              Подгрях два пъти за сигурност. Нафтата си е от бензиностанция, без добавки. Имаше около 1/3 резервоар.
              Сам че като запали, беше замръзнала обтягащата ролка на сервизния ремък и трака и квича около минута. И друг път ми е правила тоя номер. Капака въобще не съм го отварял.Антифриза не е сменяван откакто съм я купил преди 6 години.
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Тази сутрин гледах по улиците,че доста коли стартираха с помощта на кабели и въжета.Някой дори и с кабели не успяха защото кабелите бяха от тези китайските с дебелата облицовка и 3 мм жило.
                0885719173-Красимир

Коментар

Първоначално публикуван от RistakiG Преглед на мнение
                  Bora 1.9 tdi 99г. - с триста зора. От петия път. Не беше палена от неделя. Даже и километража ми е замръзнал и не отчита. А акомулатора е на 18м. Бензинката ми запали от 2-ия път.
                  Съмнява ме, че има работеща свещ тоя мотор!

Коментар

Да кажа и аз-улично дърто дизелово добиче(24.5годишно ТЛК-70) сутринта запали от раз.Няколко секунди след това се чу нещо, като стържене(скрибуцане)от двигателя, но докато вдигна капака изчезна-кво ли е било...?
                    После стана по-"интересно"-като тръгнах, след като поработи 5-6 минути на място...излезнах на булеварда, дадох газ и...загуби мощност...леко, леко в дясно(добре, че имаше къде) и така на прескоци по 20-30 метра и след 15 мин. работа и крак на педала на газта, за да не загасне се отпуши.Явно нафтата беше пред замръзване-палеца на инжектора над горивния филтър беше залепен от вакуума до корпуса.Нафтата-обикновенна от Шел с 2.5% бензин...после долях догоре(16л.) от скъпата нафта на ОМВ, сипах(в топъл гараж-на студ е безсмислено, пише си го) една добавка от Шел(само нея не съм ползвал)-прозрачна пластмасова 500гр. опаковка, та ще видим утре как ще е...
                    И да допълня-докато ми въртеше номерата със замръзналата нафта при потегляне скоростомера забиваше на 160км./ч?!-той пък на какъв принцип е...?

Упс-забавих да добавя-маслото е пълна синтетика 5/40
                    Последно редактирано от mbenz; 31-01-12, 19:21. Причина: допълнение
                    много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от RistakiG Преглед на мнение
                      Bora 1.9 tdi 99г. - с триста зора. От петия път. Не беше палена от неделя. Даже и километража ми е замръзнал и не отчита. А акомулатора е на 18м. Бензинката ми запали от 2-ия път.
                      И аз я имам същата преди и тя беше така но имаше изгорели свещи сега пали от раз.Този мотор е желязо малко майстори са правили ремонт на такъв мотор освен ако не е прегрят.
                      0885719173-Красимир

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                        Хм, днес беше зле. Пак без да изчаквам да подгрява. Контакт и въртене. Запали чак на около третия оборот на коляновия вал. Сигурно тогава подгревните свещи са позагрели. 1 - 2 секунди се чудеше 3 или 4 цилиндъра трябва да работят.
                        Явно има причина да ги слагат тия подгревни свещи ама аз съм инат...
                        Инат, инат, днес кочината беше по-инат. Докато не подгря, не запали. Колебаеше се между 1, 0 и 2 цилиндъра. Никога не се е налагало да въртя цели 5 секунди... Ще взема пример от Ясен и ще започна със строгите лекции, да видим дали ще намерим общ език... Ако да, може да погледна дали тия свещи са здрави все пак...
                        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Дачия Логан 1.5 dci при -27 градуса запали от първия път, нафтата е от Лук ойл без добавки!
                          ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                          Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

5-6 Мерцедеса и една Хонда си палят от раз,половината с нови батерии и всичко живо с дебела синтетика.

Темпертура около 17-20 градуса над нулата

Баджо ще пробва Мерца утре сутрин,чакал го хубаво да замрьзне в снежна София
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Не знам как палите ама,

Транзит на две години, Лукойлска нафта - не запали. Захапа от третото въртене, работи 3 секунди и угасна. След още три въртеници се предадоха и акумулаторите.

Абре, само аз ли ще пиша, че няма палене?
                              Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Сутринта в 8ч. опел вектра 1.7Д запали на третия път с доста въртене. Дискавъри 300тди запали от раз с едно подгряване, макар че стартера върти доста мудно, явно на акумулатора му е последна зима.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X