Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как стартира двигателя тази сутрин ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как стартира двигателя тази сутрин ?

На -9С* пали с ''чукане''. 20л. нафта, 10л. олио и 3л. бензин.
    Силата е нищо без контрол.

Коментар

Първоначално публикуван от Driftacha Преглед на мнение
      Колега,другият път ако ти е удобно,снимай клип!Благодаря!
      Че ти на живо "мамата" не си ли чувал Хеле пък като изтървеш отвертката на тавата под мотора....
      Георги Кулишев
      Ямбол
      0889 42 00 74

Коментар

Запали както пали всеки път - без подгряване. Ако и е студено, да се оплаче от мен където намери за добре!
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

MB W124 300D - като кибрит!
          Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
          Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Opel Аstra 1.7TDI(Isuzu двигател)-едно подгряване,бръъъм и си гледаш работата!
            Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
              ....Не знам как са направени тези мерцедеси,но мисля че са извънземни.Няма такава кола.Карал съм много коли,но това е върха.Иначе и двете са на открито в двора.
              Оппала, още един от "нашите" - що не си се приобщил още, бре, докторе?

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
              MB W124 300D - като кибрит!
              За теб знаем и не се съмняваме...
              Ти си палнал немското возило с френски финес..

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
              Брат'чеда му МБ 210 мотор 290ТД в София пали като твоя,вьтре е само нафта,
              И подробностите - имало е 40 см. сняг на колата,другото не е важно щом е запалил.
              Моя мотор го знаеш какъв е, то го и пише де, ама - не можах да я вкарам в гаража, и копах като роб час и половина в снега, докато се откажа - ако си я ударя аз, и то в собствения гараж, ще си направя харакири.., и накрая срам-несрам, се обадих на жената, да ме извлачи с джипа...

Бенца спа сефте на открито, откакто го имам..

Спа като къпан...сутринта го вдигна като пионерче...

А за темата - да, дизел, да, с олио, да, щото ми е кеф така!!!

Коментар

Само НАФТА,че даже и присадка няма.Я кажи онова ТДА на Кастрол май беше от кьде го купувате,че да кажа на баджо да сипе на добичето?
                Иначе той свикна на Бенца вече,Алфата си му пали без грешка и тя ма Бенци си е друго ако и двете да са уличници.С 3 кофи антифриз в 124 модела / 210 не го помня колко беше,и той е някьде там обаче / има парно като никоя друга от класа си в тия години.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

[QUOTE=Veni1;1751227]Оппала, още един от "нашите" - що не си се приобщил още, бре, докторе?
                  Не разбрах кавичките и това за приобщаването.Че МБ 124 е последния свестен модел на МБ го знам,другата продукция постепенно се сгомни,съкооперира и заприлича на френските,английските и американските педерастии.Да не говорим за шведки,японки,корейки и прочие еднодневки.CDI-моторите определено правят магарии и капризи.Скоро ще се огледам за някоя 124,126 от 93-94 с малко повече екстри и смятам да се пенсионирам откъм леки коли,а съм само на 42
                  МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                    Че МБ 124 е последния свестен модел на МБ го знам.............

ш спорим............
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Като гледам температурите днес и очакващите се до края на седмицата... Май е целесъобразно да направим и една тема "Как НЕ стартира двигателя тази сутрин?". (Просто цяла сутрин раздавам ток на комшии, та се сетих.)

За да не е спам... И двата ми дизела са си на чиста нафта и запалиха от раз(-15 градуса). Като на единия май и подгряването не му работи, защото лампата гасне точно за секунда(и аз веднага въртя и веднага пали).
                      Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Наистина тази седмица се очертава перфектна за проверки на състоянието на печките! ОФБ 2.2 DTH, -10 градуса, едно подгряване, позачуди се за секунда, но запали. Сипвам само в Лукойл, обикновена нафта без да добавям нищо. Надявам се да паднат още температурите за да знам докъде мога да разчитам на тази кола - спокойствие ми осигурява РАФа в гаража на топло /+18/, който гарантира придвижването в по-екстремни ситуации!
                        Honda XL600LM, 1987
                        Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
                        Jeep Renegade Trailhawk, 2.0 Multijet 2, 2016

Коментар

Тая сутрин 124-ката пак се отсрами-пламна от первий раз.Обикновена нафта от световно неизвестна квартална бензиностанция.
                          МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Перфектно.3.1 тди

Коментар

Запали от раз ТОЙОТА -73. ОООбаче след 2-3 км.Замрррррръзна нафтата.Нафтата е от Петрол и нищо не бях слагал като добавка.Сега я чакам да се размрази ,че да вида кво ще я правя.

Коментар

Нищо не запали. -15гр, лек ветрец.

На баничарката на пет години и половина приключи оригиналният акумулатор. Който не показваше такива признаци.
                                Витара газ - замръзна стартера, събуди се след 10литра топла вода, за да умре 44а акумулатор.
                                Рейндж 300тди, след доста чудене развъртя бавно двигателя, но отказа да възпламени дизел от 2лв.

Комън рейл система /форд/, подгрях, подгрях пак, врътнах, запалих без чудене и се возя.
                                Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X