Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как стартира двигателя тази сутрин ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как стартира двигателя тази сутрин ?

Витарата на жената запали от раз. Срамота( жената се кефи че Паджерото е в гараж а пали по-трудно от нения паркет)

Коментар

-21 ,днес не мисля да ходя никъде .
      емил златков
      паджеро 2.5тд
      ве стром 650

Коментар

При нас е -17 в 7 сутринта запали все едно двигателя е без масло имаше странни шумове първата минута.
        0885719173-Красимир

Коментар

Тази сутрин - пак дипломация, ама тоя път на -19:

- Пич, ти нали на бензин искаше да палиш? Е те сега е моментът.
          - Ввввввъъъъ-въъъъъ-въъъъъъ-въъъъъъъъъъ... абе шефе, не беше честно да оставяш габаритите светнати цялата нощ.
          - Да-да, нали виждаш къде си спрян? Да се нашие някой в тия железа - на тебе нищо ти няма, на мен ще ми се откачи ръката от писане. Върти, върти.
          - Ввввввъъъъ-ввввъъ-вввввъ-въъъъъъ... ама тоя акумулатор ти си го взел бракуван и 2 години си го търкалял на Ладата, преди да го сложиш на мене.
          - Нали? И още работи. Пък и виж какъв е голям - няма му лепенката, ама пишеше 100Ач и 70 от тях сигурно са живи. Специално ти разширявах гнездото, за да го монтирам Хайде пак опитай.
          - Вввввъъъ-въвъвъ-въъъъ-въъъ... как можа да ме спреш на 20 метра от тая река?
          - И ?
          - Ами сигурно имам конденз по цялата запалителна уредба...
          - При тази температура водата е изолатор. Продължавай!
          - Вввввъъъъъъъъъъъъъъъъ-въъъъъъъъъъъъъъъъъ... Ей, шефе, ама това Туинго отзад май не е нашето.
          - Не, не е.
          - Ами кой ще ни даде ток сега?
          - Наши хора са, ако се изложиш - сигурно ще помогнат. Ама ти имаш ток, не виждам причина да се впрягаш. Айде пак завърти
          - А ти дай още смукач, с половин на -19 няма да тръгна, хем в книжката го пише. Въртя аз...
          - И?
          - Ами маслото е станало на пача и едвам мърда. Нашето Туинго каза, че си купил 9л 5W40 и го разнасяш 2-3 седмици в багажника, защо не ни го сипеш, след като и на двете коли ни е ред?
          - Защото нямам време. Сигурно в събота, ама ако ти продължаваш да ми се излагаш, ще ти сипя М10Д - да видиш какво е.
          - Нееее, не искам М10Д! Вввввъъъъ-въъъ-въвъвъвъвъ-бръмммм-въвъвъ-въъъъ... дай все пак още смукач?
          - Да не се задавиш и да си отвися тука?
          - Няма!
          - Ето ти го докрай.
          - Бръммммммммммммм-бръ-бръ-бръ-бръ-бръ... ето, запалих. Ама може ли вече на газ?
          - Може. Да видиш, че съм приятел.
          Цък
          - Бръммммбръбръбръбръбръ...ъъъъъъъъъъ...
          Цък
          - Мърррррррр... така е друго. Ей, свещите ми сигурно са черни като партийна каса, прежулих си сегментите... бензин! Това не е гориво, а боклук. Не разбирам какво му се прехласват.
          - Да разбирам ли, че няма да ми мрънкаш повече за бензин?
          - Няма. Ама все пак ми налей от онова 5W40
          - То си е за тебе, само да стигна до него. Тръгнахме.

Та така.
          Лошото е, че събрах много обещания.
          Последно редактирано от Ясен; 31-01-12, 12:49.

Коментар

Ти си минал само с пбещания, аз още карам на молитви. И го подгрявах 3-4 пъти, и етер му пръсках някакъв, даже не се изкашля, сега вдигам акумулатора със зарядно, ако е само на 2 месеца.
            Опитите продължават.
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Кой запали и кой не запали тия дни?

Привет колеги!Как припалват Тойотките тези дни при тези полярни температури?Моя акумулатор реши да се пренесе във вечните ловни полета изведнъж и по тези причина си джиткам с бензинката!За 7 годишен сигурно му е дошло времето-сух Бош силвър е и се спомина отведнъж!Ама по-добре,че стана пред къщи,че иначе щеше да ме остави по път някъде,а от друга страна и на нашата нафтица вера нямам-миналата година ми замръзна в движение!При вас как е положението?
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Роки, 2,8 ТДИ.
                За палене - запали без проблем. Чух че нещо под капака жужи, вдигнах и изненада - антифриза на кокъл, избил от водната помпа. Дали само от там - времето ще покаже.
                Аз не вярвам в чудеса!
                Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Edo Преглед на мнение
                  Наистина тази седмица се очертава перфектна за проверки на състоянието на печките! ОФБ 2.2 DTH, -10 градуса, едно подгряване, позачуди се за секунда, но запали. Сипвам само в Лукойл, обикновена нафта без да добавям нищо. Надявам се да паднат още температурите за да знам докъде мога да разчитам на тази кола - спокойствие ми осигурява РАФа в гаража на топло /+18/, който гарантира придвижването в по-екстремни ситуации!
                  Май ударих дъното, днес при -15 запали от петият път, когато се бях вече почти отказал! Не съм сигурен че го правя по оптималният начин - подгрявам и пробвам?! Гледам доста хора подгряват по два пъти и след това пробват?! Също дали трябва да изчаквам подгряването след третият път или няма смисъл? Мотора се опитваше да захапе след третият опит и аз помпах да му помогна, по навик от колите със жило на газта, но тук май нищо не правя?
                  Honda XL600LM, 1987
                  Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
                  Jeep Renegade Trailhawk, 2.0 Multijet 2, 2016

Коментар

Форд Ескорт 1.8 екотек - пали от оборот и полвина......и прегрявя вчера мислих че е случайно, днес пак прави тапи и няма антифриз, по-добре е да не го мисля, ......че си е за "Надин".
                    Стоящият до него и чакащ за ремонт "Гранд" (V8 5.9) безгрижно пали и показва с термометър -23
                    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от Edo Преглед на мнение
                      ?! Гледам доста хора подгряват по два пъти и след това пробват?!

?
                      И аз така правя. На много студено и три пъти.

Коментар

Термометърът в купето показва - 22. Пахеросът върти мудно, но пали лесно на газ. Около 15 секунди тракат хидравлични повдигачи. Явно иска друго масълце. Сега е с 15w40. Учудващо мигновено пали Колтът на жена ми. Триперът също пали веднага, но не се признава, защото е в гаража
                        Африката също Не съм палил само лодката.
                        За спорта пробвах и генератора - въжето се дърпа определено тегаво, но на третото дърпане затрещя (Brigs&Stratton)
                        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                          И аз така правя. На много студено и три пъти.
                          Мерси Колега, утре го дават още по-студено, та ще пробвам с три подгрявания преди да въртя.
                          Honda XL600LM, 1987
                          Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
                          Jeep Renegade Trailhawk, 2.0 Multijet 2, 2016

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                            "Гранд" (V8 5.9) безгрижно пали ......
                            Е то от 8 се единия ще захапе , аз като съм само с 4 да му мисля. Я дайте акъл да подгрявам ли нещо с топла вода, че след вдигане на акумулатора и потрето-четвъртни опити, пак не ще кучето. Дизел атмосферен 1,7.
                            подаръци за мъже от FACOM
                            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Имам,два Мерцедеса на бензин,никакъв проблем само при натискане на съединитела ,е малко по-твърд иначе темп.-24.На Ситроена на съседа ХДИ още му се молят,била замръзнала нафтата.

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                                Е то от 8 се единия ще захапе , аз като съм само с 4 да му мисля. Я дайте акъл да подгрявам ли нещо с топла вода, че след вдигане на акумулатора и потрето-четвъртни опити, пак не ще кучето. Дизел атмосферен 1,7.
                                И с етер ли не ще?
                                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X