Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как стартира двигателя тази сутрин ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как стартира двигателя тази сутрин ?

Абе за палене- запалих, ама копчето за включване на фаровете се завъртя след 2 мин...
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Опел Тигра 1.6 бензин. Не знам колко градуса беше към 8 сутринта - термометърът ми е развален. Имам един допълнителен - той отказваше да показва каквото и да било. След 5-6 оборота на стартера прикашля. От втория път запали без проблем.
      Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
        Не знам колко градуса беше към 8 сутринта ........
        При мен , на Ботевградско, беше -17. Ти може да си в по-топъл район на София.
        подаръци за мъже от FACOM
        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Да взема да се оплача в тази тема
          Kia Sportage 2008 набор сутринта на -26 запали въпреки, че имам подгревна свещ за смяна. Та запали си, поработи си на място около 15 мин, тръгнах - минах 500м и изгасна.... и започна да се чува едно много странно виене от към помпата в резервоара, та явно ми е замръзнала нафтата...
          I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
            С нови коли да мълчат, тук се говори само за над 10 годишни. То и берлингото ми 1,9 чист дизел не се замисля при -20, ако да е 5 годишно. Аз писах за един 84 набор на 260 ооо км. Има разлика.
            98-и набор, без добавки освен масло, сега пали както и при +20. Разликата е +10 секунди за подгряване. Половин оборот преко сили.

ПП: Само дето виското ми на 3 месеца вече се държи неадекватно. Като не ти трабва постоянно е зацепило, а като ти дотрябва е постоянно отцепило.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Да кажа и аз. 7.30 часа София; Люлин; градуси незнам. Едната ми кола Volkswagen Jetta 1988г 1.6 бензин/газ. На бензин запали от четвърт оборот. Масло 15W40. Ей нема убиване на тая кола, Почти без подръжка щото няма за кога и пак работи.
              Другата ми кола е Форд и заради приказката че Форд и циганин зимата неработят, даже и не опитвах.
              Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                С нови коли да мълчат, тук се говори само за над 10 годишни. То и берлингото ми 1,9 чист дизел не се замисля при -20, ако да е 5 годишно. Аз писах за един 84 набор на 260 ооо км. Има разлика.
                Разлика със сигурност има, но колеги пишат за замръзнала нафта, паднали акумулатори... Пък и темата е "как стартира двигателя?" - никъде няма ограничение за възраст.
                http://www.nakladkibg.com
                накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Нови, стари, като смръзне нафтата (или пък газта) помага само стопляне.

Коментар

-21 по т. на таблото.JEEP-а запали от раз,Берлингото-1,9Д,2007г.запали веднага и след 10 сек угасна и тегло...Не искам да чувам за дизеляци.
                    Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

• От: Как стартира двигателя тази сутрин ?

чудесно.температ--11.вятьр- умерен.гориво-петрол без добавки.ГРАНД-3.1 ТДИ

Коментар

Първоначално публикуван от Sasho74 Преглед на мнение
                        Да кажа и аз. 7.30 часа София; Люлин; градуси незнам. Едната ми кола Volkswagen Jetta 1988г 1.6 бензин/газ. На бензин запали от четвърт оборот. Масло 15W40. Ей нема убиване на тая кола, Почти без подръжка щото няма за кога и пак работи.
                        Другата ми кола е Форд и заради приказката че Форд и циганин зимата неработят, даже и не опитвах.
                        Не говори лоши неща за Форда ! Имал съм доста но винаги бензинови и никога не съм имал проблем . Разбира се трябва да се уточни че почти винаги роля за техническото състояние на автомобила има задкормилното устройство . Имах Роки 2,8 д 86 набор е няма такава кола студ ,кал и вода пали на четвърт. Сега имам и един Рейнджър 2007 ама тя само емблемата му е фордовска . Кара се рядко зимата с лукойлска нафта без проблем . . Акумулатор вече на почти пет години . Преди малко с две подгрявания в панелен гараж с проветриви врати запали без да се замисли дори . Ама ще му е необходим малък дозаряд .
                        По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Bora 1.9 tdi 99г. - с триста зора. От петия път. Не беше палена от неделя. Даже и километража ми е замръзнал и не отчита. А акомулатора е на 18м. Бензинката ми запали от 2-ия път.

Коментар

• От: Кой запали и кой не запали тия дни?

На мен понеже и двата акумулатора са ми добри си пали перфектно . Обаче вчера като тръгнах от нас и на едно кръстовище замръзна нафтата , и едвам го дотътрих до вкъщи ..
                            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                            0878 23 58 34- Радо

Коментар

AUdi 80 B4 1,9TDI - 95г. - не беше палена от миналия петък горката, че е в немилост в момента - 2 пъти подгрев и ЗАПАЛ! Навън беше -17
                              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Мамата си трака!По-добре надейте кара дизелите до петък/тогава го дават -1..-5/!Среда и четвъртак ще си е.. мамата!И да запали дизела не се знае къде ще те остави и ще замръзне геройски и какво ще счупи!Ако имате бензинка-джиткайте с нея!И една консултация-умря ми акумулатора от раз при тези студуве!Бош силвър ,сух струва ми се, на 7 години!Пределен живот ли е за един акумулатор?Замериха го и при палене падаше на 6.5 волта?Става въпрос за 2.4 дизел мотор!
                                0899 шест5313нула
                                За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X