Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси и дискусия по Навигационна Карта на България

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Въпроси и дискусия по Навигационна Карта на България

Първоначално публикуван от георги дончев Преглед на мнение
    с nuvi-то,още декември месец когато го купих,поразпитах познати и тук там всеки дига рамене,само един колега ми каза да задам точка до селото не самото село,каза ми че се бъркат маршрутите offroad и републиканската пътна мрежа,по този начин ме закара по главния,подбалкански,път иначе го бях взел за София никъде не ме е подвел при правилно въведен адрес,
    а опитали да му кажеш (на GPS-a) че си с лек автомобил а не пеша или с нещо 4х4
    ефтиното или излиза скъпо или е незаконно

Коментар

Ако не се лъжа отметките бяха:автомобил,пеша,велосипед и май още една,не си спомням, на друго подменю имаше,по пътя и извън него но каквото и да сбъркаш да сложиш като отметка веднага се забелязваше,включително и самичък минаваше от режим ходене към режим шофиране или питаше(gps-а)не си спомням,но вече няма значение,няма го,сега мисля да отида да взема 60-ца,ще го пробвам още днес или утре и в понеделник ще питам вече за него.само че тук или в друга тема?

Коментар

Здравейте, въпрос: Ще има ли инсталациа за Мапсорса на новата версия 4.80

Коментар

как да си ъбдеитна софтуера на карта. Вградената паметта ми е пълна (2 гигабаита), а новите карти трябва да ги сложа в папка гармин имам и външна карта и тя е 2 гигабаита. Не знам какво да направя,ако някои може да помогне ще съм му много благодарен

Коментар

Първоначално публикуван от mitashki Преглед на мнение
            Здравейте, въпрос: Ще има ли инсталациа за Мапсорса на новата версия 4.80

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=57385

Коментар

Първоначално публикуван от радкобатко Преглед на мнение
              как да си ъбдеитна софтуера на карта. Вградената паметта ми е пълна (2 гигабаита), а новите карти трябва да ги сложа в папка гармин имам и външна карта и тя е 2 гигабаита. Не знам какво да направя,ако някои може да помогне ще съм му много благодарен

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...971#post639971

Коментар

Защо версия 4.80 TIPO e по-малка по размер от 4.70 TIPO

Коментар

Здравейте на всички съфорумци
                  Бих желал да споделя мойте наблудения за неточностите в картата 4.8.
                  Първо : бул. Арсеналски в гр. София не е само до номер 119, ами продължава до 125 и там има сравнително нови блокове които на картата липсват заедно с улиците около тях.
                  Второ: Объркани са координатите на НБУ който се намира на ул. Монтевидео 21 в гр. София. Не знам защо но машинката ме кара в една забутана уличка зад универцитета, което според мен доста би затруднило хората идващи от други градове ! После го погледнах и в Мапсорс версията и там беше по същия начин.
                  Надявам се и аз да съм бил полезен с нещо и да съм допринесъм за създаването на по точна карта

Коментар

Първоначално публикуван от milstan
                    Някой може ли да пусне скриншот от Nuvi2X5 как трябва да изглежда TOPO информацията в 3D режим , защото аз нещо изобщо не я виждам.
                    За мен TOPO информация е като това на снимаката от IGO8. Или аз нещо греша?
                    За съжаление в 3D режим не се показва релефа .
                    Вижда се само при 2D изгледите.
                    Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
                    GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

здравейте,
                      искам да споделя пресни впечатления относно навигацията в Русе. Основен пропуск в картата е, че отчита главната улица, която е пешеходна, като нормална улица и въпреки всички усилия да я заобиколя упорито се опитваше да ме прекара през нея като най удобен път.

И един въпрос, в Русе масово правят улиците еднопосочни. С това пренаселване от автомобили практиката за еднопосочните улици може да се наложи и в други градове. Има ли начин това да се отразява в следващите версии на картата или е прекалено неясно и трудоемко?

пп: ползвам последната версия на картата 4.80 topo

Коментар

Начин за еднопосочните и пешеходните улици има, как да се отразяват. Трудоемко е. Или трябва да го вземеш от някой наготово - срещу съответните пари, или трабяа сам да го направиш - трудно и бавно. А като правят постоянно реорганизации - още по.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не съм сигурен в коя версия е направено (с 4.8 съм) но вчера пътувах и бях приятно изненадан че при преминаване в тунелите на автомагистрала Хемус навигаторът не съобщава за LOST SATELLITE RECEPTION а продължава да локализира движението в тунела с скороста която последно е измерена !!!
                          Добра идея и релизация!!!
                          0+,Bombardier DS650,Discovery II.

Коментар

Здравейте,
                            Ползвам 4.80 от както излезе. и смело мога да кажа че е по-зле от 4.70.
                            Пътувам и цяла Южна България. Много объркваща е.
                            Последния пример ми е от Димитровград до Меричлери и от там до Стара Загора. Липсват пътища и кръстовища. Например движа се по път , а ГПС въобще не го отразява ,дава ми да завивам надясно а там път въобще няма и не е имало никога.
                            В Стара Загора липсват масово номера на улици.
                            Пример вчера търся ул.Кольо Ганчев" 47 , а то ме кара на 40 ,който е доста далече от целта. Такива са нещата и реалноста.
                            Поздрави!
                            Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Коментар

Първоначално публикуван от keeway Преглед на мнение
                              Не съм сигурен в коя версия е направено (с 4.8 съм) но вчера пътувах и бях приятно изненадан че при преминаване в тунелите на автомагистрала Хемус навигаторът не съобщава за LOST SATELLITE RECEPTION а продължава да локализира движението в тунела с скороста която последно е измерена !!!
                              Добра идея и релизация!!!
                              Вчера го пробвах,но при мен не е така!?Движех се в тунелите точно с 80 км.ч(каквато е разрешената скорост) и всеки път губех сигнал преди да изляза.Затова реших да пробвам с по-голяма скорост-120 км.ч(разчитайки на "антирадара") и тогава нямах проблем,но така си беше и преди!С v4.80 cyr съм.

Коментар

Първоначално публикуван от nikal Преглед на мнение
                                Вчера го пробвах,но при мен не е така!?Движех се в тунелите точно с 80 км.ч(каквато е разрешената скорост) и всеки път губех сигнал преди да изляза.Затова реших да пробвам с по-голяма скорост-120 км.ч(разчитайки на "антирадара") и тогава нямах проблем,но така си беше и преди!С v4.80 cyr съм.
                                Важно е и с какъв ГПС си - не всички потдържат екстрата с тунелите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X