Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси и дискусия по Навигационна Карта на България

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Въпроси и дискусия по Навигационна Карта на България

Със сигурност! Освен това има несъществуващи пътища из България които ги има на картата и даже тя рутира по тях при положение че съм задал на нувито да не ме прекарва по непавирани пътища. Пример: с. Телиш - Койнаре край Червен бряг. Слизах, гледах, търсих... път няма и не е имало. Обиколих 25 км.

Също във Велико Търново има улица която никога не е съществувала. Ул. ВТОРА. Постоянно рутира от там.
    На снимката се вижда къде е.
    Прикачени файлове

Коментар

Какво да кажа освен едно благодаря и много успехи за добавянето на бл.387 в жк.Люлин в новата OFRM Geotrade v4.80
      AUDI A6 2.8 V6 Quattro

Коментар

Ха , да ни е честита 4.80 !

Аз вече си я качих в Нювито .

А къде да видим подобренията ( новите неща ) ?

Коментар

Първоначално публикуван от vulcho1 Преглед на мнение
          Отскоро ползвам нуви 760 с карта 4.7 кир. Значи по Ив.Ев.Гешов надолу, достигайки кръстовището с Възкресение и К.Величков( Лукоил на ъгъла), картата изглежда няма ляв завой( за по Възкресение) и ме праща напред по К.Величков да обикалям. Такъв завой( ляв ), със сигурност има.?
          Това конкретно е оправено в 4.80.

Коментар

Колеги, може ли някой, по-запознат от мен, да ми каже защо като обем - мегабайти, новата 4.80 е по-малка от 4.70. Не би ли следвало като е по-подробна, да бъде и по-голяма?

Коментар

Първоначално публикуван от lapostolov68 Преглед на мнение
              Колеги, може ли някой, по-запознат от мен, да ми каже защо като обем - мегабайти, новата 4.80 е по-малка от 4.70. Не би ли следвало като е по-подробна, да бъде и по-голяма?
              Нищо не е спестено, само е добавяно! Намаленият размер се дължи на оптимизация на данните. Скоро темата, съдържаща обща информация за картата ще бъде обновена и там ще бъдат описани новите неща в картата.

..
              OFRM Team
              Отдел за Борба с Организираните Клиенти

Коментар

Здравейте, искам да попитам, аз ли съм най-тъпия и не мога да се оправя с търсенето, или просто съм най-големия карък?
                Бях с 4.7, търся хотел Тамплиер в Банско /един от най- известните там/
                Нищо не намира, нито на лат. нито на кир., никак.
                Сега си сложих новата 4.8, от любопитство стартирам същото търсете - пак не намира хотела.
                Моля споделете, при вас дава ли резултат търсенето на хотел Тамплиер в Банско?

Коментар

Първоначално публикуван от lifestyle Преглед на мнение
                  Здравейте, искам да попитам, аз ли съм най-тъпия и не мога да се оправя с търсенето, или просто съм най-големия карък?
                  Бях с 4.7, търся хотел Тамплиер в Банско /един от най- известните там/
                  Нищо не намира, нито на лат. нито на кир., никак.
                  Сега си сложих новата 4.8, от любопитство стартирам същото търсете - пак не намира хотела.
                  Моля споделете, при вас дава ли резултат търсенето на хотел Тамплиер в Банско?
                  Няма въведен такъв хотел в Банско. Явно липсва, не е проблема в търсенето
                  Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
                    Няма въведен такъв хотел в Банско. Явно липсва, не е проблема в търсенето
                    Сигурен ли си, че то не намира и хотел Плиска в София /напира само Плиска в Слънчев бряг и Златни пясъци/, и него ли да го няма? Нещо ме съмнява цялата тази работа.

Коментар

а ти каде се намираш ? ако не си в софия задай му че си там,някаде из форума беше написано че търси само на 50 км около теб,затова му задай че си в сф и тогава търси Плиска,това не е от картата,от ГПС си е, до колкото знам,ако търсиш в радиус от 1000 км ще ти трябват 2 дни да ти изчисли всички точки ....

Току що пробвах на Нуви 200 и на Нуви 760 и на двата уреда си намира плиска,и хотела в софия и в слънчев бряг и в златни пясаци,проблема е при теб някаде
                      Последно редактирано от asentop; 25-03-09, 15:04.
                      ефтиното или излиза скъпо или е незаконно

Коментар

Първоначално публикуван от asentop Преглед на мнение
                        а ти каде се намираш ? ако не си в софия задай му че си там,някаде из форума беше написано че търси само на 50 км около теб,затова му задай че си в сф и тогава търси Плиска,това не е от картата,от ГПС си е, до колкото знам,ако търсиш в радиус от 1000 км ще ти трябват 2 дни да ти изчисли всички точки ....
                        Аз не намирам настройки, свързани със самото търсене. Търси в радиус 1000 км, така пише и никакви два дни не са нужни - 20-30 сек. Освен това съм в София /което както казах няма значение, намери Слънчев бряг и Златни пясъци, които са на около 500 км/.
                        Проблемът според мен е точно в картата, а именно хотел Плиска София е въведен като ресторант/заведения и така го намира, а като хотел не.

Коментар

Здравейте, имам следният проблем с Garmin Quest. Цветовете на различните видове пътища за АТВ и Мотор излизат с тънки черни линий.В нощем режим - дефакто ги няма, виждат се само тексовите обозначения. 4х4 пък е едвам забележима червена прекъсната линия.
                          В същото време изобщо не се разбира маркировката за трудност на участъка.
                          Някъде бъркам или този модел GPS си е скапан.

Коментар

Първоначално публикуван от kmeta Преглед на мнение
                            Здравейте, имам следният проблем с Garmin Quest. Цветовете на различните видове пътища за АТВ и Мотор излизат с тънки черни линий.В нощем режим - дефакто ги няма, виждат се само тексовите обозначения. 4х4 пък е едвам забележима червена прекъсната линия.
                            В същото време изобщо не се разбира маркировката за трудност на участъка.
                            Някъде бъркам или този модел GPS си е скапан.
                            Обновили ли сте си фърмуера до последна версия чрез WebUpdater?

Коментар

София.
                              От Ц.Гара по посока Илиенци, те прекарва през кръговото на надлез Надежда, а не отдолу под него, където е правилния и по-бърз път.
                              OFRM Geotrade Lite V4.8LAT /но така беше и с 4.7/
                              Прикачени файлове
                              LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                                Обновили ли сте си фърмуера до последна версия чрез WebUpdater?
                                Да, проверил съм го. И в About и в сайта на Гармин последната версия на софтуера е 4.10.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X