Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси и дискусия по Навигационна Карта на България

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Въпроси и дискусия по Навигационна Карта на България

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
    Здравейте колеги!Отскоро имам NUVI 765W.Общо взето лесно се работи и ми харесва,но защо не може да се търсят села,а само градове?
    Селата се търсят също в "Накъде?" > "Градове".
    Последно редактирано от OFRM_Team; 15-05-10, 21:20.
    Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от lapostolov68 Преглед на мнение
      Имам въпроси относно 5.20. Днес я пробвах за първи път из София. Прави ми впечатление, че на едно място, където с предишните версии се минаваше без проблем, този път нувито започна да преизчислява без причина. Освен това пращах една корекция потне 5 пъти - за бул. Стамболийски и Вардар, където вместо по главния път ме прекарва по вътрешноквартална улица. Сега е коригирана, но така, че ме перкарва по следващата вътрешноквартална улица и пак подминава булевалда.
      Здравейте,

благодаря постоянството! Всеки път стигат до мен и всеки път променям по нещо което мисля че ще реши проблема, но не го решава. За следваща версия ще променя типовете на пътищата и мисля, че това ще реши проблема окончателно.

Коментар

Първоначално публикуван от JMDP Преглед на мнение
        Хм, явно все пак има бъг и в картата. След обновяване на firmware с вер. 4.10, у-вото започна да се рестартира......
        Бъг-а е в фърмуера на у-вото. Случвало се е и преди да има проблем с нестандартните типове на пътища (т.е. оффроудите). Гармин съм сигурен че са наясно с проблема и вече работят по отстраняването му.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
          Здравейте,

благодаря постоянството! Всеки път стигат до мен и всеки път променям по нещо което мисля че ще реши проблема, но не го решава. За следваща версия ще променя типовете на пътищата и мисля, че това ще реши проблема окончателно.
          Благодаря! Видях, че в последната версия си се опитал да го оправиш, но вместо да се върне маршрута с една пряка назад (това е Стамболийски) е отишъл с една напред!

Коментар

Не само в 5.20, а в предишни версии на платените пои съм забелязъл, че им се размазва надписа. Примера е с Германос, но и на Техномаркет съм срещал. С последната версия на софтуера на уреда съм.

Коментар

• ОГРАНИЧЕНИЯ

Здравейте!Не знам дали мога да побликувам това ,но ще се пробвам все пак.
              Мисля си,че имам някакъв проблем с картата и не мога да го реша сам.Ъпдейта го направих,но отново не ми излизат ограниченията за скоростта на пътя.Имам NUVI 250.Много ще съм благодарен,ако някой откликне на тази моя молба да ми каже къде е проблема-в мен или в самата карта.
              Благодаря предварително.

Коментар

Nuvi 250 не може да показва ограничението на скоростта.
                Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
                GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Доста време отсъствах от дома и нямах време да напиша нищо за впечатленията си от ОФРМ 5.20 . Сега имам тази възможност. За картата мога да говоря само със суперлативи.
                  Със съпругата ми имахме личен празник този месец - 25 години от сватбата ни! Решихме да си направиме второ сватбено пътешествие(нещо като сафари) и избора падна върху районите на Сакар и Странджа. Общо малко над 1800 километра: София - Александрово - Мезек - връх Шейновец - Глухите камъни и от там Маточина,Михалич,Хлябово,Сакарци,Тополовград,Малко търново,Индипасха,Заберново,Ахтопол,Бегликташ,крепост Маркели,София.
                  Никъде не съм имал проблеми с навигацията с изключение на един римски път,който на всички карти е даден като път от републиканската мрежа,но всъщност става за джипове,АТВ и камиони и в никакъв случай за леки автомобили.
                  Това ще бъде оправено в 5.30 .
                  Dacia Duster 1.5 dci 115Hp 4х4 - Екзотика на колела.

Коментар

• От: Инструкция за актуализиране към OFRM Geotrade 5.20

Здравейте.
                    Има една версия на MapSource OFRM Geotrade 5.20 като версия 4.90?
                    Благодаря.

Коментар

• От: Въпроси и дискусия по Навигационна Карта на България

Предстои да пуснем в продажба карта ОФРМ Геотрейд и в инсталационен вариант за компютър заедно с Мапсорс (а не както досега само .img файл за GPS устройство) на цена от 129,99 лв с ДДС. За потребителите, които вече са закупили ОФРМ Геотрейд и желаят да я използват в Мапсорс сме предвидили възможност да доплатят само лиценз за използване на компютър на цена от 54,99 лв с ДДС, за да можем да им предоставим инсталационен вариант за Мапсорс. Когато новия вариант излезе на пазара, всички регистрирани клиенти на карта ОФРМ Геотрейд ще получат информация за това по електронната поща. Можете да следите за новини в настоящия раздел на форума, а също и на нашия уебсайт: www.karta.bg.
                      OFRM Team
                      Отдел за Борба с Организираните Клиенти

Коментар

• От: До: Въпроси и дискусия по Навигационна Карта на България

Първоначално публикуван от bebcho Преглед на мнение
                        Не само в 5.20, а в предишни версии на платените пои съм забелязъл, че им се размазва надписа. Примера е с Германос, но и на Техномаркет съм срещал. С последната версия на софтуера на уреда съм.

Никой нищо не каза по този проблем. Само при мен ли е?

Коментар

Първоначално публикуван от bebcho Преглед на мнение
                          Никой нищо не каза по този проблем. Само при мен ли е?
                          Не е само при теб. И аз съм го забелязал, но забравих да го оправя за 5.20.

Коментар

Забранили са левият завой от Опълченска по Тодор Александров посока Шератон .
                            Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
                            GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Подготвяме да пуснем версия 5.21, в която е оправен проблема с търсенето на далечни разстояния и има някой визуални подобрения.

Който иска да я тества да пусне лично на мен или да пише на е-мейла за поддръжка. Трябва да е регистриран клиент на OFRM Geotrade и да е взимал участие във форума.

Коментар

Пак питам-как се търсят села при 765W!!!Не ще и не ще..!
                                Последно редактирано от Pacific; 06-06-10, 19:42.
                                0899 шест5313нула
                                За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X