Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OFRM Geotrade 5.70

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: OFRM Geotrade 5.70

Първоначално публикуван от enevi Преглед на мнение
    И ако може "лейн асистента" да се вклчва, като се мине предпоследното кръстовище, преди да се завие, защото в противен случай е доста объркващо, като се включи няколко кръстовища преди това (защото на тези кръстовища си има специфични престроявания докато дойде престрояването за което сочи лейн асистента).
    Според мен това е много важно.
    Мисля, че това се задава от софтуера, но само мисля.
    Отделно - смятам, че показва и няколко преди това, но между двата последни сменя посоката.
    Само мисли.

Коментар

Първоначално публикуван от cambodja Преглед на мнение
      Мисля, че това се задава от софтуера, но само мисля.
      Отделно - смятам, че показва и няколко преди това, но между двата последни сменя посоката.
      Само мисли.
      Колега (т.к. това обръщение е най-използвано във форума), въпросът ми бе към хората, които развиват картата, да искажат мнение по въпроса, както предполагам и на колегата "ISG".

( Казвам ти дъще, сещай се снахо... )
      Последно редактирано от enevi; 04-12-11, 08:29.
      Доброто не струва скъпо, но много се цени !

Коментар

enevi , ако въпроса е бил към определен участник трябвало е да го споменеш или да пишеш на лични. Иначе всички са равностойни тук.
        Явно въпроса не е отправен и към мен , но тъй като съм участник във форума ще кажа , че тази функция единствено зависи от софтуера и е реализирана в азиатските разновидности.

Например така е в Японския ( под курсора се появяват за текущото кръстовище , а за крайната маневра се появява горе в ляво чак като го наближиш кръстовището за което ти отброява метрите) :
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:72564.JPG
Прегледи:1
Размер:49.5 КБ
ID:5324679

Така работи и с картата OFRM. Писали сме по - въпроса , търси в съответните теми за алтернативен firmware!
        Последно редактирано от milstan; 04-12-11, 12:14.

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
          enevi , ако въпроса е бил към определен участник трябвало е да го споменеш или да пишеш на лични. Иначе всички са равностойни тук.
          "milstan" мислех да Ви, (или на "ти") пиша на лични, но понеже въпроса касае всички притежатели на екстарата "лайн асистент", а те са много повече от хората, които притежават и екстрата "junction view с реални снимки": от двата поста написани от мен по-горе предполагам разбираш (може би при повторно прочитане), че приканвам екипа, които развива картата да сподели мнение по въпроса.
          Тук не става въпрос за алтернативни софтуери, които командват въпросната екстра, апаратите ни я притежават, а щом е така, според мен трябва да работи коректно...а може би аз не разбирам нещо във въпросната екстра, защото не мога да направя, кой знае каква разлика между "екстрата" и без нея (разликата са няколко чертички добавени горе в ляво).

А иначе другото "milstan" е добро чувство за хумор, качество което човек според мен, трябва да притежава.

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
            [ATTACH=CONFIG]390253[/ATTACH]

....Така работи и с картата OFRM.... firmware!
            При ме не работи така с картата OFRM .
            Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
            За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Там съм написал " ......в японския firmware" , ти с такъв ли си? Въпроса е разискван в други теми и не искам пак да пълним и тази.

Коментар

И ако може "лейн асистента" да се вклчва, като се мине предпоследното кръстовище, преди да се завие, защото в противен случай е доста объркващо, като се включи няколко кръстовища преди това (защото на тези кръстовища си има специфични престроявания докато дойде престрояването за което сочи лейн асистента).
                Според мен това е много важно.
                Нямаме опции да задаваме на какво разстояние да се вижда каквото и било в картата. Няма възможност да се показва ЛА преди кръстовища през които преминаваш направо - нещо което би било много полезно. Нямаме опция да кажем на JCV-то да е на половин екран. Вероятно някой ден ще имаме възможност да командваме и тези неща, но кой знае кога...

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                  Нямаме опции да задаваме на какво разстояние да се вижда каквото и било в картата. Няма възможност да се показва ЛА преди кръстовища през които преминаваш направо - нещо което би било много полезно. Нямаме опция да кажем на JCV-то да е на половин екран. Вероятно някой ден ще имаме възможност да командваме и тези неща, но кой знае кога...

Освен да внесете още малко яснота кога ще е готова новата версия?
                  Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от cambodja Преглед на мнение
                    Освен да внесете още малко яснота кога ще е готова новата версия?
                    Поздрави!
                    Няма как да "внесем яснота" на въпрос, които няма отговор, защото за да е "готова" новата версия трябва да мине тестовете и ако засечем нередности ги отстраняваме, пак тестваме и така докато се убедим че е ок. Тогава вече може да се каже, че е готова.

От друга гледна точка, тя и сега си е готова. Аз съм с нея от днес

Коментар

• От: OFRM Geotrade 5.70

Няма как да "внесем яснота" на въпрос, които няма отговор, защото за да е "готова" новата версия трябва да мине тестовете и ако засечем нередности ги отстраняваме, пак тестваме и така докато се убедим че е ок. Тогава вече може да се каже, че е готова.

От друга гледна точка, тя и сега си е готова. Аз съм с нея от днес
                      Първоначално публикуван от OFRM_Team Преглед на мнение
                      Ориентировъчно, около средата на следващия месец.
                      Не че искам да се заяждам но това е от 25-10-11, 15:28
                      Поздрави!!!

Коментар

Първоначално публикуван от panchev68 Преглед на мнение
                        Не че искам да се заяждам но това е от 25-10-11, 15:28
                        Поздрави!!!
                        Не че искам да се заяждам, но думата ориентировъчно знаете ли какво означава?

Коментар

И още нещо. Днес се събудих с желание за работа и през уикенда щях да съм подготвил всичко да можем понеделник-вторник да сме готови за дистрибуция, но благодарение на остроумието ти, желанието ми за работа се изпари и ще си почивам като всички нормални хора, а новата версия ще остане за по нататък. Приятен уикенд!

Коментар

Тъй като, може би темата скоро ще се закрие, да продължа дискусията, аз тези от Грамин (USA) не мога да ги разбера, крият нещата си за тях ли, т.с. предлагат орязани софтуери на тези дето разработват българската картата и прочие, та нали общия продукт по този начин ще има недостатъци, а това ще рефлектира, както на българските фирми, (които се занимават с техния продукт) така и на Гармин (USA). В това технологично (и кризисно) време, в което живеем, конкуренцията може бързо да запълни празнотите....

Коментар

Тъй като, може би темата скоро ще се закрие, да продължа дискусията, аз тези от Грамин (USA) не мога да ги разбера, крият нещата си за тях ли, т.с. предлагат орязани софтуери на тези дето разработват българската картата и прочие, та нали общия продукт по този начин ще има недостатъци, а това ще рефлектира, както на българските фирми, (които се занимават с техния продукт) така и на Гармин (USA). В това технологично (и кризисно) време, в което живеем, конкуренцията може бързо да запълни празнотите....

И аз не мога да ги разбера, Но е факт, че през последните 10 години Никой не може да им стъпи и на малкият пръст и само за тяхната платформа има такава Великолепна карта като ОФРМ... Явно сме толкова малък пазар, че всички ни "препикават" като мушката - в колата на жена ми има ГПС, на който България е БЯЛО ПОЛЕ, в бившата ми кола, картата на България се приключваше с не много точна София и Нищо друго и така е от Години

Сабине, както се разбира Момента е много близо, няма ли да кажете кой точно са Новостите в 5.70?

Коментар

Точно така правят. И аз не виждам смисъл и не веднъж съм им го обяснявал, но ефекта е нулев. Отделно всеки упдеит на въпросният софтуер се бави между 6 и 8 месеца след обещаната дата. А ние естествено си плащаме доста солено за всичко това.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X