Обява
Свий
Няма добавени обяви.
OFRM Geotrade 5.60
Свий
X
-
От: OFRM Geotrade 5.60
Това просто не е вярноПървоначално публикуван от fena73 Преглед на мнениеИскам да попитам защо няма на картата нито една от хижите в България? ...
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Тази детелина не е отразена коректно в 5.50:
Гугълът е по-печен:
http://maps.google.com/maps?f=d&sour...38581&t=h&z=15
Добра идея е да го погледнете, да не земе някоя руса кака да го послуша, че... :-)
Коментар
-
Виж си настройките на Мапсоурса. При мен излиза:Първоначално публикуван от pekotata Преглед на мнениеТази детелина не е отразена коректно в 5.50:
Гугълът е по-печен:
http://maps.google.com/maps?f=d&sour...38581&t=h&z=15
Добра идея е да го погледнете, да не земе някоя руса кака да го послуша, че... :-)
LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51
Коментар
-
Хм, това не е от Мапсорс, а е снимка на екрана от GarminРС. От друга страна, това, което ме накара да напиша темата бе, че при прибиране от Крушуна към София преди време (с 5.40), нювито (200) ме караше да направя ляв на предното кръстовище (на снимката - бензиностанцията долу в дясно), което значително забавя транспортната задача през/около Ловеч. Сега с 5.50 ГарминПЦ прави един маршрут, Нювито - друг.
Сега направих експеримент с Нювито - като го принудиш да мине от там, тълкува детелината правилно. Явно проблема не е в картата, а в ГарминПЦ...
Извинете за загубеното време.
Въпреки това, мога да препоръчам да намалите приоритета на булевардите в Ловеч, срамота е при такова хубаво околовръстно човек да се навира в центъра...
Именно - от път 35 Троян - Ловеч, за да премине човек на път 301 Ловеч - Левски, уреда изготвя маршрут през центъра на град Ловеч - особенно неефективнно при рутиране за най-малко време. И в двете посоки Нюви 200 прави такава преценка, на база картовия материал, което за мен не е коректно...
Маршрута няма значение, стига да го принуди човек да мине през точно тази детелина. В конкретния случай - Деветашка пещера към Троян. ГарминПЦ прави мизирия на детелината, а Нюви - минава през центъра. Не знам кое е за предпочитане, но Нювито поне не те вкарва в насрещното...Последно редактирано от Pacific; 17-06-11, 15:10.
Коментар
-
Въпрос към екипа. Възможна ли е версия, в която да няма растителната покривка, но да има всичко останало?
Ако питате защо ще ви кажа. Навигирам с лаптоп и ползвам картата точно като карта, а не перспективните измишльотини на всички Nuvi-та. Следата, която очертава маршрута ми, е зелена и когато навляза в горски площи, въобще не си личи. Иначе е красиво, но много е наситен зеления цвят и се слива със следата. Разбира се, най-добре би било да мога да включвам и изключвам раст. покривка, но чак за такова улеснение не смея да мечтая. Поне да има възможност да я няма тази покривка.
Да уточня още нещо. Пробвах да сменя цвета на трасето, но NRoute не дава тази въможност.
Моля за съвет.Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.
Коментар
-
Има такава версия. Може да я свалите от karta.bgПървоначално публикуван от zippel Преглед на мнениеВъпрос към екипа. Възможна ли е версия, в която да няма растителната покривка, но да има всичко останало?
Ако питате защо ще ви кажа. Навигирам с лаптоп и ползвам картата точно като карта, а не перспективните измишльотини на всички Nuvi-та. Следата, която очертава маршрута ми, е зелена и когато навляза в горски площи, въобще не си личи. Иначе е красиво, но много е наситен зеления цвят и се слива със следата. Разбира се, най-добре би било да мога да включвам и изключвам раст. покривка, но чак за такова улеснение не смея да мечтая. Поне да има възможност да я няма тази покривка.
Да уточня още нещо. Пробвах да сменя цвета на трасето, но NRoute не дава тази въможност.
Моля за съвет.
Коментар
-
Отново въпрос към екипа: очевидно поради някакъв бъг в nuvi2350 слоят с контурите и сградите не може да се изключва. Отговорът от karta.bg беше, че това ще бъде оправено след ъпдейт на софтуера от Гармин. И тъй като вече минаха 2 ъпдейта без резултат бих искал да попитам дали е възможно да се направи версия с всичко, но без контури (с или без сгради, без значение), но с растителна покривка. Проблемът на контурите е, че се виждат прекалено дебели, съвсем като пътища, и в по-пресечени местности става твърде претрупано и дразнещо. Благодаря предварително!
Коментар
-
Да.
Не очаквахме да се забави толкова много ъпдейта на софтуера, които оправя този проблем. Скоро ще има нова версия и ще пуснем и варианти без изо линиите след като пуснем стандартните варианти на картата.
Коментар
-
Благодаря за бързия отговор. Слоят с изо линиите си е доста полезен, но просто се изобразяват прекалено дебели при по-голям зуум. Според мен би било хубаво ако ги направите по-тънки в следващата версия.Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнениеДа.
Не очаквахме да се забави толкова много ъпдейта на софтуера, които оправя този проблем. Скоро ще има нова версия и ще пуснем и варианти без изо линиите след като пуснем стандартните варианти на картата.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар