Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОФРМ Геотрейд 5.40 - впечатления и коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ОФРМ Геотрейд 5.40 - впечатления и коментари

Готови са! Обърнете се към е-мейла за поддръжка или попълнете формата за контакт на www.karta.bg и ще ви изпратят линк да ги свалите

Коментар

Първоначално публикуван от asterix85 Преглед на мнение
      Бъдете добри и не се карайте.

Проблемът, ако може да се класифицира като проблем, според мен не зависи от картата, а от фърмуера на 13хх серията. Същото оплакване може да се прочете и в други международни форуми от други хора. Ако не се лъжа с топо версията на картата се виждат полигоните на сградите, докато със сити не. Същото може да се забележи и с Adria Route - топо версия и нормална. Та накратко вината идва от гармин. Предполагам тази функционалност, (коригиране на този проблем), трябва да се очаква в бъдещите фърмуери.
      И с топо версията не се виждат полигоните! Кажете Мога ли да кача старата версия защото без контур на сградата съм като сляп.

Коментар

ДО МОДЕРАТОРА
        Без майтап, дай акъл как да върна 5.21 че го припокрих с новата версия. Имам Nuvi 1490TV и не ми излизат контурите на сградите а са ми много важни!
        Поздрави
        tsoz@abv.bg

Коментар

Във версия 5.21 и 5.30 има много малко контури на сгради, общо взето само около блоковете. В 5.40 има почти всички сгради. Ако искате да получите стара версия се обърнете към е-мейла за поддръжка на клиенти - на модератора работата е друга.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
            Във версия 5.21 и 5.30 има много малко контури на сгради, общо взето само около блоковете. В 5.40 има почти всички сгради. Ако искате да получите стара версия се обърнете към е-мейла за поддръжка на клиенти - на модератора работата е друга.

Добре де защо не ми се показват контурите тогава? Какво препоръчваш да направя за да виждам сградите? Да си взема по-стар модел навигация или да си кача по-стара версия на картата?
            Последно редактирано от Pacific; 22-12-10, 12:00.

Коментар

Коя версия на картата ползвате? City CYR предполагам? Питам за да ти пусна една с полигони

Коментар

Ползвах 5.21 топо на кирилица . прати ми го и ми кажи как да го кача върху по-новата версия!
                Благодаря предварително!

Коментар

Първоначално публикуван от tsoz Преглед на мнение
                  Ползвах 5.21 топо на кирилица . прати ми го и ми кажи как да го кача върху по-новата версия!
                  Благодаря предварително!
                  and never change A WINING TEAM

Коментар

За гр. Петрич:двата сини X означават,че от там не може да се мине(път без изход),кафявото над реката-пешеходен мост,с червено е маркирано там от където минава реката (сгрешено е малко).
                    Прикачени файлове
                    Последно редактирано от milstan; 21-12-10, 19:53.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Scr000025.jpg
Прегледи:1
Размер:39.7 КБ
ID:5237355Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Scr000024.jpg
Размер:43.9 КБ
ID:5237356[ATTACH=CONFIG]281529[
                      Още малко корекции за Петрич:За 24-с червено път без изход и улица която я няма на картата.С четно-2 паркинга с входовете към тях.
                      За 25-тази река я няма-задраскана е.
                      За 26-още една корекция на реката,Със зелено-парк.
                      Прикачени файлове

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Scr000024.jpg
Размер:42.1 КБ
ID:5237371Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Scr000025.jpg
Размер:21.9 КБ
ID:5237372
                        На мястото на автогарата вече има LIDL.Новата автогара се намира там където е отбелязана на другата снимка.

Коментар

Аз искам да попитам кога ще оправите височината на 3D сградите, защото е наистина смещо като стоиш на някои сфетофар из София и докато си чакаш да видиш например Софийския Университет или Парламента и количката да ти е по-висока от самата сграда.

Между временно проверих и з рекламния клип http://www.youtube.com/watch?v=pNlS3ftAcLM (официален за Garmin) дори за моя модел точно се показва че има възможност за различна височина на сградите...
                          Та моля Събин да даде експертно мнение...
                          nuvi 3790LT flashed to nuvi 3490LT

Коментар

Сградите, които са с текстури са в правилният им размер, ако не беше така щяха да изглеждат плоски и сплескани, като останалите сгради, които са без текстури(те не са с реалната си височина). Количката е голяма, улиците са широки и защипват сградите, но всичко това е направено за да се вижда добре най важното - позицията ти и пътищата. Останалото е пудра. Университета ако не беше в правилният си размер и пропорции нямаше да се простира от пряка до пряка или щеше да изглежда смешно. А това на клипчето са небостъргачи

Коментар

Има ли възможност да се заменят цифровите означения на населените места с техните наименования, тъй като цифрите нищо не говорят на почти никого.

Коментар

Цифрови означения на населени места не знам да има в нашата карта, може би имате предвид на пътищата? Моля обяснете по точно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X