От: Re: От: Спийд камери България (в разработка)
Здравейте, скоро се зачетох по повод на спийд камерите.. Искам да кажа специално за тази в село Раданово. Минах от там на 25-ти март 2012, отначало не повярвах, че е камера, защото наистина изглежда по по-различен начин, точно както беше показана и на снимките.. Аз минах с 90 от там, но според мен ограничението си е 50км/ч, тъй като си е все още населено място..На снимките, които сте качили се вижда табелата за край на селото в далечината след камерата (около 50-ина метра). Та така, сега съм в очакване, надявам се, ако наистина е толкова нова да не е била включена все още...
P.S. И да, тази камера в село Раданово е различна от камерата на входа на Велико Търново посока от София.
Здравейте, скоро се зачетох по повод на спийд камерите.. Искам да кажа специално за тази в село Раданово. Минах от там на 25-ти март 2012, отначало не повярвах, че е камера, защото наистина изглежда по по-различен начин, точно както беше показана и на снимките.. Аз минах с 90 от там, но според мен ограничението си е 50км/ч, тъй като си е все още населено място..На снимките, които сте качили се вижда табелата за край на селото в далечината след камерата (около 50-ина метра). Та така, сега съм в очакване, надявам се, ако наистина е толкова нова да не е била включена все още...
P.S. И да, тази камера в село Раданово е различна от камерата на входа на Велико Търново посока от София.
Искам да добавя, че от няколко седмици на АМ Люлин в посока Перник, на входа и изхода на третия тунел са монтирани четири жълти камери, по две за всяко от пътните платна. Снимат в гръб като влизаш в тунела и в гръб след като излезеш. Ако някой има път на там и успее да ги щракне нека качи снимки, и координатите им. Според мен са скоростни камери и следят за скоростта на влизане, и излизане от тунела, която е 80 км/ч. До момента не съм виждал такъв тип камери да са монтирани, където и да е било по пътната мрежа
внимавайте там. Не видях и за новата стационарна камера в Търговище до метан станцията там ограничението е 60 км/ч
в момента мнооого активно снимат и пред Айко на южната дъга на околовръстното. 2 честитки за 2 поредни дни...поне са с 30% отстъпка за ранно плащане.
Коментар