Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Спийд камери България (в разработка)

Здравейте и от мен,

искам да попитам за следния проблем който забелязах:
    При движение от Бургас за София моето Нуви 765БГ не сигнализира за камерите на Подслон, Съдиево и Нова Загора, а при придвижване в обратната посока сигнализира за тях. Аз вече си имам едно на ум за тях, но ако проблема не е само при мен ще е кофти за останалите
    Също така на отсечката Ахелой - Поморие на около 3-4 км след камерата предупреждава за полиция и 60 км/ огравичение, а там нито полиция нито такова ограничение...

Коментар

Да добавя още една точка по малкото останал източен участък на А2 (Хемус) - N 43* 14' 26.5" E 27* 44' 57.7". Посоката е към Варна, категорията - засада 130 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от nJo-nJo Преглед на мнение
        Здравейте и от мен,

При движение от Бургас за София моето Нуви 765БГ не сигнализира за камерите на Подслон, Съдиево и Нова Загора, а при придвижване в обратната посока сигнализира за тях. Аз вече си имам едно на ум за тях, но ако проблема не е само при мен ще е кофти за останалите
        Също така на отсечката Ахелой - Поморие на около 3-4 км след камерата предупреждава за полиция и 60 км/ огравичение, а там нито полиция нито такова ограничение...
        Не виждам причина за такова поведение на уреда за трите камери. Моят е същия, минавал съм от там и не съм забелязал подобно нещо. И трите камери са поставени с точност до 15м от средата на пътя.

За Ахелой, може да има промяна в обстановката на пътя. Добре е да се погледне по-внимателно и да се направи необходимата корекция, ако се налага. Това се случва от време на време.
        Garmin nuvi 765

Коментар

Здравейте и от мен,

да така е. два пъти съм сигнализирал за това.
          не ми е известно знаци да са променяни там, поне в последните години.

Коментар

Първоначално публикуван от gkostadinov Преглед на мнение
            да така е. два пъти съм сигнализирал за това.
            не ми е известно знаци да са променяни там, поне в последните години.
            изтрих 172 точка
            последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Здравейте и от мен,

аз съм с нуви 250W. По празниците пътувах Варна-Ловеч-Варна. На камерите на Шереметя и на Лукойл до Търново (#416 + 417) ме предупреди нормално и в двете посоки.
              Не, че имам много опции за корекция на такива грешки, но би било хубаво и други колеги да споделят как тяхната навигация ги предупреждава за камерите.

Коментар

Първоначално публикуван от gadev Преглед на мнение
                аз съм с нуви 250W. По празниците пътувах Варна-Ловеч-Варна. На камерите на Шереметя и на Лукойл до Търново (#416 + 417) ме предупреди нормално и в двете посоки.
                Не, че имам много опции за корекция на такива грешки, но би било хубаво и други колеги да споделят как тяхната навигация ги предупреждава за камерите.
                Доста често минавам по Бургас-София и за тези три места винаги съм се чудил... Имаме още 2 навигации, които също не съобщават там, но и трите са абсолютно еднакви и незнам, а и не разбирам

Коментар

Аз също пътувах този маршрут по празниците.Моето нуви е 250W. Нямаше проблеми с камерите, предупреди ме и за двета и на отиване и на връщане. За камерите които е споменал кoлегата gadev няма проблем GPS-а предупреждава няколко метра преди да влезеш в обхвата им.

п.п. ако ми изпратят снимки от други камери по този маршрут ще ви пратя координати да ги вкарате

Коментар

Явно в базата липсва камера на входа на Стара Загора, идвайки от пътя от магистралата от София, точно след табелата на града и преди отбивката за летището и последващото отклонение за околовръсното.

N42 23.114 E25 38.941 , Ограничение 50 км.

Между другото, последната версия с говорене само за камерите е много сполучлива - хем не дразни постоянно, хем най-важните не ги пропускаш.

Коментар

Първоначално публикуван от vasilevn Преглед на мнение
                      Явно в базата липсва камера на входа на Стара Загора, идвайки от пътя от магистралата от София, точно след табелата на града и преди отбивката за летището и последващото отклонение за околовръсното.

N42 23.114 E25 38.941 , Ограничение 50 км.

Между другото, последната версия с говорене само за камерите е много сполучлива - хем не дразни постоянно, хем най-важните не ги пропускаш.
                      сигурен ли си за мястото на камерата? В базата данни има камера в тази позиция: N42 21.390 E25 39.425 (това е м/у отбивките за Маджерито и Загоре). Камерата на тозу участук е само една и до сега никой не се е оплакал от неправилна позиция.

Коментар

сигурен ли си за мястото на камерата? В базата данни има камера в тази позиция: N42 21.390 E25 39.425 (това е м/у отбивките за Маджерито и Загоре). Камерата на тозу участък е само една и до сега никой не се е оплакал от неправилна позиция.
                        В този участък камерите са вече две. Предполагам тази, за която писах е нова и затова не е писано. Но наблюденето ми е от пътуването до морето тези дни.

Коментар

Първоначално публикуван от vasilevn Преглед на мнение
                          В този участък камерите са вече две. Предполагам тази, за която писах е нова и затова не е писано. Но наблюденето ми е от пътуването до морето тези дни.
                          Това е новост от последния месец. Ако камерата е просто от другата страна (в посока Ст.Загора), то няма значение. Хубаво е да имаме снимка на мястото. Първо ще е сигурно какво има там и второ - всички ще имат представа за какво става дума. Ако някой може да потвърди, ще е добре.
                          Garmin nuvi 765

Коментар

Първоначално публикуван от vtolev Преглед на мнение
                            Това е новост от последния месец. Ако камерата е просто от другата страна (в посока Ст.Загора), то няма значение. Хубаво е да имаме снимка на мястото. Първо ще е сигурно какво има там и второ - всички ще имат представа за какво става дума. Ако някой може да потвърди, ще е добре.
                            Доста далече са една от друга, така че трябва да се отбележи отделно. За снимка - някой от Стара Загора или пътуващ - аз скоро няма да съм по този маршрут.

Коментар

На нуви 205 продължава да не работят (red light)
                              gadev.Имаш ли възможност да ми качиш само файл с red light.Наново преработени.

Коментар

N42.20658 E25.29945 наблюдатели или засада, посока София, изход от
                                Чирпан
                                ограничение 130 км/ч
                                N42.38607 E25.64867 камера за скорост, посока към Стара загора,
                                ограничение 50 км/ч
                                N42.42436 E25.60940 засада, ограничение 50 км/ч
                                N42.43177 E25.68376 камера за скорост, посока към Ст. Загора,
                                ограничение 50 км/ч
                                N42.43121 E25.68153 засада, посока изход от Ст. загора, ограничение 50 км/ч
                                N42.47555 E25.86765 засада, посока изход от Подслон, ограничение 50 км/ч
                                N42.47763 E25.89486 засада насред полето, ограничение 60 км/ч
                                N42.65689 E26.32426 засада в гр. Сливен, ограничение 50 км/ч
                                N42.87359 E26.46041 засада изход от Котел 1
                                N42.88037 E26.45204 засада изход от Котел 2
                                първо бяха на т.1 после се бяха преместили на т.2
                                ограничение 60 км/ч
                                N42.28162 E25.66682 с. Ястребово, в селото, ограничение 50 км/ч
                                N42.35562 E23.91325 камера за наблюдение на тунела Траянови врата
                                ограничение 80 км/ч
                                N42.50555 E23.76663 засада в посока София, ограничение 130 км/ч
                                N42.62380 E23.51801 засада посока Ихтиман, ограничение 130 км/ч
                                N42.73495 E23.24806 КПП вход/изход София, Е79
                                ограничение 50 км/ч
                                N42.75972 E23.26713 КПП вход/изход София, към/от Костинброд
                                ограничение 50 км/ч

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X