Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сравнение на различни модели GPS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Уважаеми участници във форума,
    привърженици на GPS технологиите,
    Ровейки в интернета попаднах на форум за GPS в dir.bg. Зачитайки се из темите съвсем случайно открих тема "Скандал в GPS forum". Във въпросната тема лице, назоваващо се като ideaman, LZ5CR........ а по известен в нашия форум (дано Венци не се сърди че казвам нашия) като ALAN GPS, Big_Brother, ideaman, Dr.GPS (може да има и други регистрации) обвинява Администратора на сайта за това, че не е съгласен един и същи човек да се регистрира с по-няколко user-a целейки лични търговски облаги заблуждавайки читателите задавайки си въпроси на които сам си отговаря. В споменатия форум човека пише, че "не си помни пароли..." и затова се регистрира с различни user-и.
    http://clubs.dir.bg/showflat.php?Boa...=5&part=1&vc=1
    Питам се тогава, нормално ли е да си говориш сам със себе си? Отговорите са два:
    1. Човека цели заблуждаване на читателите и гони лични интереси с нечисти похвати
    2. Човека има проблем от медицинско естество.
    След прочитане на наглото писание на човека аз реших - Колкото и добър продукт да създадът, не бих го купил, или поне не от подобен търговец.
    Моля преди да коментирате да прочетете внимателно настоящата тема (особенно началото) и темата от dir.bg.

Венци, продължавай по-същия начин и не позволявай да бъдем елементарно мамени
    LZ1JJJ

Коментар

дано Венци не се сърди че казвам нашия
      Всеки участник тук има право и основание да нарича портала "нашия”, защото той е на всички и за всички.

Горното не се отнася за този, който се опита под каквато и да е форма да манипулира другите или да се опитва да ги заблуди без значение с каква цел. Целта на портала е открита обмяна на опит и мнения и комуникиране между хора с общи интереси.

Благодаря за добрите думи Дани.
      VPetrov.photography

Коментар

Цццц...... загорчами в устата.

Чета и препрочитам и все повече се развълнувам + не мога да скалъпя нищо свяатно от това, което ми минава през главата.
        Връщам се от работа, бързам да отворя нета и какво да видя Май класическият герой е прав: "Боже, колко мъка има по този свят, Боже"
        Човек е умен за дълго, но глупав за цял живот.

Коментар

бе да не ви дреме
          трябва да има и такива хора явно
          лично аз не му се сърдя
          а и ми се струва че и той е некъв маниак като повечето нас
          аре да не го анатемосваме
          може човека да си има някакви причини да ги прай тия работи
          все пак всеки форум си има правила които бива да се спазват
          споко не се впрягайте толкоз
          като гледам кви хора се събират тука повечето са интелигентни доста над средното ниво
          няма как лесно да се изманипулират
          нека си хвали стоката човека
          всеки в крайна сметка сам може и трябва да си прецени кво му трябва
          такива неща е имало има и ще има и за в бъдеще така или иначе

Коментар

Митков и така е, и не е! Едно е да се бориш да си продаваш продукта, друго е да правиш останалите на глупаци
            LZ1JJJ

Коментар

Образование

Не се ядосвай Дани. Всичко е до образование. И аз не съм толкоз интелигентен като се мисля. Моето "социалистическо" образование беше доста "широкоспектрално". Учиха ни какво-ли не. Учиха ни например и психология.

Прочетох внимателно цялата тема на публикуваният линк. Хммм. Не искам да го коментирам. Тази писаница не съм я видял в НАШИЯТ форум, не съм знаел за нея. Или беше изтрита или тоя индивид лъже. Предпочитам второто. Както и да е.

Тоя май също учил психология, защото накарал нашия Дани да ни запознае с писмото което иначе нямаше да видим. Аз съм стар човек пенсионер и необичам конфронтации. Затова си купувам винаги билетче за трамвая.

Заключение: Тоя, не е глупав или болен - от мен да знаете !!!

Коментар

Re: Образование

Първоначално публикуван от Eng. Sotir POPOV
                Заключение: Тоя, не е глупав или болен - от мен да знаете !!!
                Аз не казвам, че е глупав, напротив не е! Въпроса е леко риторичен. Нямам против всякакви мнения, но мразя нагли лъжи
                LZ1JJJ

Коментар

dani,

не се оставяй да ти развалят настроението!

я виж какъв хубав и сплотен форум си имаме.

а и нали знаеш ... всяко зло за добро

аз имах един контакт наживо с него и ... просто ми остана ... интересен спомен. нищо неприятно

Коментар

бе да е жив и здрав човека
                    но...като не е спазил изискванията за поведение във форума
                    не може да се сърди на никого
                    то и на мене като пиша глупости и ми трият мнението
                    макар че само веднъж се е случвало до сега де
                    а веднъж не бяха изтрили едно мнение което много ме обиждаше
                    но тука доста често се пишат и разни щуротии така че не му е лесно на които трябва да ги чете

Коментар

от тези 3 станици стана ясно че човек може да си купи Garmin 10 за около 200$, май ще трябва да прибави още малко пари за не помня точно какво че е на 2 страница и че това нещо (Garmin 10) май може да работи в Бг.
                      Ако се върнем на първа страница и прочетем съобщение номер 1 на уважавания от нас В. Петров (за кратко администратор) ще се установи без особено напъване че сравнение на различни видове JPS (с изключение на ALAN MAP 500 - комантар на В. Петров отново) май още няма......

Коментар

Ами няма, защото май идеята с оценяване по общи критерийй не се доразви. Аз предлагам да опитам нов подход: всеки "форумец" да опише характеристиките на използвания от него приемник.

Аз ще го направя от вкъщи, че сега съм на работаи май не е много коректно да кръшкам из форумите
                        Човек е умен за дълго, но глупав за цял живот.

Коментар

накратко (и грубо ) : според мен като качество на определяне на координатите, май много-много апаратите не се различават. говоря само за гармин, защото такива съм пипал.

всичко останало е въпрос на цвят, вкус и пари. имаш повече пари - купваш си скъпо апаратче, нямаш - тогава по-евтино.

май натам отива работата.

ако вярвам на форумците (а аз им вярвам) единственото съществено предимство може да се окаже външната антена. но ако си купиш апаратче с възможност за външна антена, а не си купиш външна антена ... имал си пари - дал си ги.

Коментар

момчета на последното състезание си взех гпс а и го сложих в раницата
                            и по специално в един джоб вътрешен които е в един друг закопчаващт си с цип джоб
                            гпс а ми е мап 60с и не съм ползвал външна антена
                            все пак джоба е такъв че гпс а стои с антената на горе но е в долната част на раницата а не отгоре тоест пада се да стои малко над кръста ми
                            трасето преминаваше през дерета и доста гъсти гори
                            Какво бе учудването ми когато накрая видях че никъде не е губил сигнал и е записал трака
                            само около 300-500м може би се губят но там бе едно тясно дере с ограничена видимост на горе и мноого гъста гора
                            а то и преди това имаше подобни места но ориентирани по скоро исток запад а това бе север юг

както и да е оказа се много добра машина мап60с то бих го препоръчал на всеки
                            между другото събин ми качи и една карта на българия която на мап60с който е с цветен екран просто е супер защтото горите са с зелено реки дерета язовири с синьо и има и хоризонтали
                            СУУУУПППЕРР та тук е и мястото да му благодаря и за чудесната карта

Коментар

Моят е GarminV и като бях в Австрия пътувахме заедно с мой приятел, който има последен модел на фирмата с навигейшън кит, войс командер и прави и свирки, no pри влизане в тунел и двата GPS-a си губеха обхвата едновременно. Виж, големият цветен дисплей е много ценно преимущество, паметта и скоростта - също
                              Покритието е най-малкият кахър на Garmin.
                              Ендурото и сексът не са шега работа !
                              -------------
                              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                              http://crazy-job.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X