Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Я да проверим за АТВ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Я да проверим за АТВ?

Моито атв е абсолютно същото и вече му минах около 200 км и сам доволен!
    Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

Коментар

и моито е китаиско 500куб. 33 коня имам го от 20 дена минал съм 450км. по асфалт,черен път, далбока кал и тиня неми се е налагало да го бутам. дори в калта бяхме двама по над 100кг. марката му е cf moto 500a

Коментар

Първоначално публикуван от stefan-76 Преглед на мнение
        и моито е китаиско 500куб. 33 коня имам го от 20 дена минал съм 450км. по асфалт,черен път, далбока кал и тиня неми се е налагало да го бутам. дори в калта бяхме двама по над 100кг. марката му е cf moto 500a
        Ти същият stefan-76 ли си от атв-форума от бургас ,щото ако си ти твоито атв е страшна машина и надали и за 5000 км ще се строши

Коментар

е малко се счупи ама ще го оправят

Коментар

Първоначално публикуван от naskoradew Преглед на мнение
            Здравейте,нов съм във форума и наскоро си купих китайско атв 200 кубика,20 коня. За сега съм навъртял само около 350 километра,но съм много доволен и нищо не се е строшило,макар,че очаквах . Смея да твърдя че върви доста прилично(80-90 км/ч според мен е нормално),макар,че нямам голям опит с тези машини. Според мен като за начинаещи е доста добре,като се има впредвид цената му(2500лв).
            Първоначално публикуван от svetko Преглед на мнение
            Моито атв е абсолютно същото и вече му минах около 200 км и сам доволен!
            Откъде сте ги зели...колко пари ?

Коментар

Първоначално публикуван от CrEvl Преглед на мнение
              Аз моито го взех от един момък от Велико Търново за 3000 лв,но му беше последното и чак маи месец ще има други(Цял контеинер доколкото сподели момчето).
              Иначе сам много много доволен!

Коментар

Първоначално публикуван от CrEvl Преглед на мнение
                Аз моито го взех от един момък от Велико Търново за 3000 лв,но му беше последното и чак маи месец ще има други(Цял контеинер доколкото сподели момчето).

Коментар

И аз мойто го взех от едно момче от Търново . Ама му броих 2500,а не 3000. Не знам може и за различни места да говорим. Ама сега май няма. Доколкото знам има само едно и те го разпродават на части. Май месец ще има внос на чати (по-дълги носачи,халогени,шосейни гуми и още разни неща) мисля че тогава ще внася и атв-та.

Коментар

И аз мойто го взех от едно момче от Търново . Ама му броих 2500,а не 3000. Не знам може и за различни места да говорим. Ама сега май няма. Доколкото знам има само едно и те го разпродават на части. Май месец ще има внос на чати (по-дълги носачи,халогени,шосейни гуми и още разни неща) мисля че тогава ще внася и атв-та.
                    За един и същи човек говорим,а явно не съм уцелил момента и сам се вкарал малко но както и да е важното е ,че засега сам доволен въпреки,че не съм го вкарвал някаде сериозно в гората

Коментар

Това е добре че сте доволни, като се има впредвид че са китаиски. Все пак за тая цена няма коментар и втора ръка неможеш да намериш марково.
                      Качете снимки на вашите ATV-та да ги видим наи вече окачване.

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                        Това е добре че сте доволни, като се има впредвид че са китаиски. Все пак за тая цена няма коментар и втора ръка неможеш да намериш марково.
                        Качете снимки на вашите ATV-та да ги видим наи вече окачване.
                        Това са снимките които имам за момента другите още не съм ги качил.
                        Определено ако мислиш да го смажеш от каране по супер трудни терени няма да издържи но за разходки и непрофесионално каране според мен става .
                        Прикачени файлове

Коментар

Това са снимките които имам за момента другите още не съм ги качил.
                          Определено ако мислиш да го смажеш от каране по супер трудни терени няма да издържи но за разходки и непрофесионално каране според мен става .
                          Ами да ти кажа аз моето го пробвах на средно трудни терени около 50 км преход само в гората без спирка(още в началото като го взех). Единственият недостатък беше,че се разхлабиха някои болтове,но след това го разглобих цялото и където можеше го стегнах много здраво,смених маслото и вече 400-500 км нямам никакви грижи нито с болтове нито с нищо друго, Извода който си направих е,че този който го е сглобявал не е стегнал хубаво всичките болтове! Според мен това атв е перфектно като за начинаещи!

п.п. единственият минус е че стартера почна да върти по шумно и взе да се преебава,но причината беше,че нямаше грам грес вътре и през цялото време е въртял на сухо. Сега му сложихме и се пооправи,но временно! И поръчах си нов стартер какво да се прави . Но според мен това не е,защото е менте,ами просто защото нямаше грам смазване вътре!

Коментар

Днес на едни момчета с китаиско АТВ им изпадна цялата задна ос на две части и едното колело се изтъркаля по-средата на кръстовището за Младост и летището Добре че бяха с бавна скорост и зад тях имаше камион които спря навреме Много ме беше яд че не носих фотоапарата Аако някои го беше снимал с камера е няма такъв смях Не знам как се кара такова нещо в гората по хендеците

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
                              Днес на едни момчета с китаиско АТВ им изпадна цялата задна ос на две части и едното колело се изтъркаля по-средата на кръстовището за Младост и летището Добре че бяха с бавна скорост и зад тях имаше камион които спря навреме Много ме беше яд че не носих фотоапарата Аако някои го беше снимал с камера е няма такъв смях Не знам как се кара такова нещо в гората по хендеците
                              Даа голям смях е било като внасят само боклуци от Китай за по 2 лева как няма да се счупи.

Коментар

Ами да ти кажа аз моето го пробвах на средно трудни терени около 50 км преход само в гората без спирка(още в началото като го взех). Единственият недостатък беше,че се разхлабиха някои болтове,но след това го разглобих цялото и където можеше го стегнах много здраво,смених маслото и вече 400-500 км нямам никакви грижи нито с болтове нито с нищо друго, Извода който си направих е,че този който го е сглобявал не е стегнал хубаво всичките болтове! Според мен това атв е перфектно като за начинаещи!

п.п. единственият минус е че стартера почна да върти по шумно и взе да се преебава,но причината беше,че нямаше грам грес вътре и през цялото време е въртял на сухо. Сега му сложихме и се пооправи,но временно! И поръчах си нов стартер какво да се прави . Но според мен това не е,защото е менте,ами просто защото нямаше грам смазване вътре!
                                това ми звучи като руската техника от едно време ''ако е правено в сряда значи е добре били са що годе трезви''
                                Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X