Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Я да проверим за АТВ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Я да проверим за АТВ?

Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнение
    това с китайците почва да ми звучи като с руските автомобили от преди 89г. не са лоши ама всяка събота и неделя си пред блока да си чоплиш и доработваш нещо я центровка, я почистване на карбуратор, я смяна на шарнир абе москвичовщинка
    даже имаше специални списания като "направи си сам" и "за рульом" за които беше чест да си абониран и в тях се обменяше челен опит с братушките за техните постижения например как да не ти загрява или други подобни хитрни в след заводската доработка на модела
    Точно така с 1 приятел, който цяла седмица стяга ново атв KEEWEY с авт. с.к. и верига преброихме около 20 сериозни недостатъка и той коригира 7 от тях. А това атв не е негово. Друг, който е купил преди да е питал уж най-доброто китайско... Всички китайски неща май са дръвчета дори и GEMOTO 4x4 за 5000 евро. Малко караш много правиш. И се чупят невъзможни неща дори резбите, направени в корпуса на двигателя са като за еднократна употреба. Само външно са лъскави копия на истинските.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Преди имах едно китайско АТВ повече за китаец не искам да чувам даже това нещо се чупи дори и като не го караш
      06' Yamaha Raptor 700R
      08' BMW E92 335i

Коментар

пичове вий сте много странни.не искате да чувате пък ги купувате.
        аз имам две.втора ръка 200куб.чупят се верно ама и японските се чупят както и всички останали.ама за толкоз пари толкова.
        като се счупят се поправят няма лошо.

Коментар

Ми те хората са казали който не кара тои не чупи

Коментар

Преди време обещах да пусна снимки на преработките по моето атв. Слагам няколко снимки как изглеждаше като го взех:
            Прикачени файлове

Коментар

Сега слагам няколко снимки как изглежда в момента. Доста си поиграх с това нещо,но в крайна сметка съм доволен. Много неща подмених и подобрих. Като за начало му удължих носачите,за да стане по стабилно. След това сменях задната ос със по-здрава,заедно с предните оси! Подсилена е и задната вилка. Смених всички амортисьори и сега вози страхотно. Смених и шарнирите отпред,оригиналните се разбиха много бързо! Подменил съм всички лагери с нови,старите зашумяха много рано поради куп причини които отстраних. Сега е супер ,където може сложих гресъорки и ги смазвам периодично. Вече нямам проблеми с лагерите Сложих му и лебедка. Има и биксенон. Увеличих междуосието,сега първо,че изглежда по зверски и по-голямо,но и е доста по-стабилно! От 8 цола го качих на 10 цолови гуми. Стана доста по-високо и проходимо! Кормилото оригинално нямаше разпорка,аз му я добавях и сега е доста по-добре. След всичко това и подсилих инсталацията където трябваше, последва монтаж на по-добър акумулатор. Поставил съм и по-добър ауспух,с което се подобри и вървенето! Последва регистрацията...мигачите отначаало бяха горе на огледалата,но впоследствие се върнах на оригиналния вариант долу под калниците. Халогените също са мое дело. Оригиналната перка за въздушното охлаждане умря след първото намокряне...последва монтаж на по-добра затворена,направих я с датчик,монтиран,до цилиндъра...като загрее се включва след това се изключва...доста добре се получи! Общо взето навсякъде съм си го пипнал и смея да твърдя,че в момента вози страхотно,върви прилично като за 200 кубика и най-важното не се чупи...(а като се сетя в началото постоянно имаше разни повреди)...всички тези подобрения за мен не представляваха досада,защото знаех какво си купувам още в началото. Аз обичам да се занимавам с такива неща всичко по атв-то съм го правил сам и заедно с баща ми! Ако човек е скаран и няма нужните умения за това наистина по-добре да си вземе едно японско атв! Но с малко подобрения и китайският вариант не е лош! Вярно каквото и да го правиш не може да стане като японският си аналог,но и не може да има сравнение с цената дори и след подобренията!

Сигурно съм пропуснал някои от нещата които съм правил,но са доста и като се сетя ще пиша!

На едната снимка с ксенона е на къси,а на другата на дълги.
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от naskoradew; 28-11-07, 21:36.

Коментар

Първоначално публикуван от momchil_vasilev Преглед на мнение
                Определено доста контейнери се опразниха, а никой нищо не казва. Съмнителна работа. Ако са добри защо никой не казва нищо похвално но и нищо лошо не се казва
                аз до момента нищто китайско не съм видял хубаво,да готвът ги бива,но да правят коли и мотори

Коментар

Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнение
                  аз до момента нищто китайско не съм видял хубаво,да готвът ги бива,но да правят коли и мотори
                  Виж сега това, че ти не си видял нищо добро не значи, че няма! Друг е въпроса кой какво внася в нашата страна. Има модели които се доближават до цената на така наречените "истински" атв-та...просто в България няма да видиш такова...никой няма печалба от него! А ако ти намериш нещо по-добро за 2000 лева, че вече и надолу има ще се радвам за теб. Не избързвайте с коментарите си...замислете се малко...те хората превзеха света...ама не не можели да правят...като ние тук в БГ не сме виждали читави продукти не значи че китайците не ги произвеждат! Извинявам се ако съм засегнал някой колега с мнението си. Не искам това да прозвучи като защита и опозиция, но доста хора тук реагират първично и доста крайно в някои случаи дори да нямат никаква обосновка!

Коментар

Това АТВ от В.Търново ли е купено?

Коментар

абе хора вие кво искате за 2 хиляди лева.
                      ямаха раптор ли.
                      я съ савземете малко.

Коментар

Първоначално публикуван от vitito Преглед на мнение
                        Това АТВ от В.Търново ли е купено?
                        Ако питаш за моето атв, да от Търново е купено.

Коментар

Здравйте и от мен,аз сащо имам такова АТВ,купих го на приятелката ми през лятото на 2007 год. и до момента нищо не съм му отремонтирал по него.Само му подменям масло фитри и т.н. Не знам дали защото го кара жена,пък нали казват,че са по-внимателни от нас мъжете.Като цяло много съм очарован от това АТВ,а пък е Китайче.
                          Прикачени файлове

Коментар

ми я го вкараи в гората и му направи един преход 100-150км,и тогава ще рабереш дали став и ли не,там е истината

Коментар

Едно момче от нашата компания има китайче Кииуай 250к.с. Много, много ремонт и преправяне му хвърли, и най накрая излезнахме да покараме общо 5 броя: 2 раптора 700, сина ми с раптор 350, аз със сузуки уинсон 500 4х4 и Кийуея. Макс. скорост по асфалт на равно му беше 43-44 мили/ч. или 68-70 км/ч. напълно задоволителна за 250 к.с. автоматик. Държа се горе-долу добре с изключение на 2 закъсвания в сняг и кал и много бързо ни настигаше, макар, че го кара голям човек а е с най малка мощност. Измина около 70 км. в много труден терен /сняг, наводнени ниви, кал без здрава основа, гора-сечище и само 4-5 км асфалт. Представи се учудващо добре.
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от brofa Преглед на мнение
                                ми я го вкараи в гората и му направи един преход 100-150км,и тогава ще рабереш дали став и ли не,там е истината
                                Чакай сега човека не е казал, че не го е карал в гората. Аз моето също го карам само по чукарите и то понякаго доста джанлашката...даже в някои случаи се чудя с какъв акъл съм карал толкова трошливо ама на...карам го само в гората и горе-долу по 100-тина км преходи си правя, когато имам достатъчно свободно време. А като нямам по-малко... към 30-40 колкото да си начешеш крастата и нищо му няма...поне на моето след преработките му с увереност мога да кажа че държи много! Не се троши както някои хора мислят всеки път когато излезеш! Колега vanko_panaiotov ако, думите ти се отнасят за моето атв, не е точно същото. Моето беше от онези по-малките модели пак 200 кубика, само че въздухар. Сега в момента не прилича на тях по нищо...ама.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X