Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Я да проверим за АТВ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Я да проверим за АТВ?

Първоначално публикуван от ka1ota Преглед на мнение
    и аз се интересувам от каде ги взехте наистина и за кви пари
    кое по-точно колега!!!!
    Последно редактирано от АНТИМ; 16-02-08, 11:52. Причина: правопис

Коментар

Първоначално публикуван от momchil_vasilev Преглед на мнение
      Какво стана като толкова хора питаха и обмисляха варианта за китайско АТВ. Никой ли не взе или който си е взел го е срам да се похвали. Че вчера човек който уж доста покарва ми каза че ако не е за състезания ами за леки разходки и ново китайско е доста подходящо?

Аз купих на детето едно китайско АТВ с малки забележки съм доволен от него. Даже и аз го покарах и в интерес на истината издържа ми (100 кг.).При мен имаше проблеми с алармата и лагерите на главините на колелата.

Коментар

До: Re: Я да проверим за АТВ?

Явор можели да ми кажеш дали имаш от тези две атв-ета синюто и червеното можели характеристика колко струват и стават ли да се регистрират смятам да си купя и заем да тегля дано да има че ато гледам отдавна си писал за тея атв-ета блг предварително ако желаеш пиши на скайпа ми а той е-Sedrik_Zehrokie ime-Wheyzs_team WWW.ATV-BG.NET

А това е модела за асфалт

Коментар

Все пак всеки продукт си оправдава парите.

Коментар

Имам китайско атв от около месец,карам го постоянно в свободното си време и едно нещо мога да кажа за китайските машинки:в по кадърни раце няма да има проблем,трябва да можеш да пипваш тук там.Да чукам на дърво до сега само съм затягал болтове и съм сменял масло нищо повече.Ако някой настоява за модела на атвто да пише на емайл Splind@mail.bg

Коментар

Имам китай4е от около 2 месеца,карам го през свободното си време,по4ти по всякакъв терен(кален,скалист терен,дерета),просто кадето ми падне,все пак района кадето живея ми позволява.До сега само сменям масло и затягам болтове,имам познати които и те карат китайски машинки от разговорите с тях разбрах следното нещо:просто трябва да може6 да пипва6 тук и там по атвто не е само гас и токкова.Ако някой се интересува от модела на атвто или иска да разменим пове4е информация по тази тема да ми пи6е на скайп - sa6o_zoom

Коментар

Първоначално публикуван от vitito Преглед на мнение
                Може ли някакви координати за да поговорим защото искам да си купя като твоето?/нямам право на лични/

директно от вносителя
                АТВ 250cc Shineray с регистрация в КАТ

http://a1-trade.net/atv

Коментар

Първоначално публикуван от vitito Преглед на мнение
                  Може ли някакви координати за да поговорим защото искам да си купя като твоето?/нямам право на лични/
                  директно от вносителя
                  АТВ 250cc Shineray с регистрация в КАТ

Коментар

Добре де хора имам китаец от 3 години какво очаквате да кажа Много е добро ли еми не моето доста честичко се троши ама айде за момента е добре стегнато това е не е като Kawasaki или Yamaha ама добре ми беше като за първо(то още ми е де ама айде кфх-а в прогрес сам за него)!

Коментар

• До: Я да проверим за АТВ?

Търся четриколка 150 200 кубика.Ако някой продава или познава някой който продава да ми пише . тел.0894477002

Коментар

naskoradew къде го купи

Коментар

здравеите казвам се жоро и искам да споделя че карам башан 200 това за мен е наи здравия китаец имам 2400км в гората карам си с японците,лесна подръжка и евтина,продават ги в търново 0878 804 704

Коментар

Еи пич,тая тема е на година и няколко месеца,мислиш ли,че е още актуална???

Коментар

Вече не е актуална

Коментар

• До: Re: Я да проверим за АТВ?

Първоначално публикуван от naskoradew Преглед на мнение
                                И аз мойто го взех от едно момче от Търново . Ама му броих 2500,а не 3000. Не знам може и за различни места да говорим. Ама сега май няма. Доколкото знам има само едно и те го разпродават на части. Май месец ще има внос на чати (по-дълги носачи,халогени,шосейни гуми и още разни неща) мисля че тогава ще внася и атв-та.
                                Вече имам,по 2600 башан 200.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X