Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Я да проверим за АТВ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Я да проверим за АТВ?

Бе за тея евтините китайски имам чувството, че чувам само "бе супер е, за разходки става", и след някой изречение по-долу се вижда "Бе то му се счупи тва и онова, ама то нормално, поръчах си ново", което силно затвъждава тезата "евтиното излиза скъпо!"
    The only way to be 100% certain that work has been done properly is to do it yourself.

Коментар

Първоначално публикуван от GeorgiATV Преглед на мнение
      Бе за тея евтините китайски имам чувството, че чувам само "бе супер е, за разходки става", и след някой изречение по-долу се вижда "Бе то му се счупи тва и онова, ама то нормално, поръчах си ново", което силно затвъждава тезата "евтиното излиза скъпо!"
      Еми незнам до известна степен си прав,ама за толкова пари какво може да искаш . Незнам сега това атв какво е било и тая ос какъв зор толкова е видяла,ама както и да е счупила се е. В крайна сметка всеки си прави изводите сам за себе си аз не казвам,че са супер и нямат кусури,но за тези пари съм повече от доволен! И когато го купувах си направих сметката,че все нещо ще се чупи,ама не ми се даваха луди пари за нещо което ще използвам само за разходки в събота и неделя .

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
        Днес на едни момчета с китаиско АТВ им изпадна цялата задна ос на две части и едното колело се изтъркаля по-средата на кръстовището за Младост и летището Добре че бяха с бавна скорост и зад тях имаше камион които спря навреме Много ме беше яд че не носих фотоапарата Аако някои го беше снимал с камера е няма такъв смях Не знам как се кара такова нещо в гората по хендеците
        На моето атв задната ос е на две полуоски и се съединява в средата и там има лагер и две много големи гайки(36 бяха май). Ако тези гайки се разхлабят полуоските се разделят. Ако на тези момчета им е била такава оста е паднала сигурно заради разхлабените гайки! А за гумата вече не знам(сигурно пак заради разхлабване )! За това който кара китайско атв да си го стяга здраво от всякъде и периодично да го оглежда основно,че отстрани може да изглежда смешно,но всъщност е много опасно!

Коментар

Ами наистина е нормално да се случват такива работи, неможе едното да струва 15,000ллв. а другото да е 3,000лв. и да са еднакво качествени. Вярно е и че китаиците имат евтина работна ръка, но тук не опира само до труда маи и материалите с които работят не са много добри иначе как ще извадят ATV с 5 пъти по евтина цена. Щом си го купят те трябва да са готови за такива дефекти и недостатъци.

Коментар

Брей тази тема съм я почнал Аз
            Поне да кажа каква я свърших-зяпах, търсих, оглеждах и накрая някъде тук прочетох че Сузикуто Самурай си е по голямо АТВ и така и направих, хем малко повечко пари но пък имаш покрив над главата и все пак не е китайско
            ОБОЖАВАМ ДА ЦАПАМ В КАЛТА
            Начин на живот- за някой:)Honda Shutlle 4WD 16V, Suzuki Samuraj SJ413, Toyota Runner 2.5TDI, Мургаш

Коментар

Първоначално публикуван от momchil_vasilev Преглед на мнение
              Брей тази тема съм я почнал Аз
              Поне да кажа каква я свърших-зяпах, търсих, оглеждах и накрая някъде тук прочетох че Сузикуто Самурай си е по голямо АТВ и така и направих, хем малко повечко пари но пък имаш покрив над главата и все пак не е китайско
              предател само палиш чивий и после бягаш
              Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнение
                предател само палиш чивий и после бягаш
                Ами "Предател" щом казваш-ама тез китайските който видях много "лимбезе" /май така се пишеше/ Пък друго си е самурайчето
                Но като се познавам не ще мина и без АТВ ама като се наканя истинско да си купя
                ОБОЖАВАМ ДА ЦАПАМ В КАЛТА
                Начин на живот- за някой:)Honda Shutlle 4WD 16V, Suzuki Samuraj SJ413, Toyota Runner 2.5TDI, Мургаш

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                  Ами наистина е нормално да се случват такива работи, неможе едното да струва 15,000ллв. а другото да е 3,000лв. и да са еднакво качествени. Вярно е и че китаиците имат евтина работна ръка, но тук не опира само до труда маи и материалите с които работят не са много добри иначе как ще извадят ATV с 5 пъти по евтина цена. Щом си го купят те трябва да са готови за такива дефекти и недостатъци.
                  Аз мога да добавя само едно нещо -имам HONDA TRX250R 2 тактов;мод 1986г , и по здраво нещо от това няма , Десо го знае талъсъма и знае колко върви , така ,че никакви ефтинии , има си фирми и инжинери тяхната работа е да конструират и пройзвеждат здрави машини , по добре по стар модел с лек рефреш отколкото , ново недоразумение на техниката.
                  П.П.-надявам се да няма засегнати по темата

Ето това е машината
                  Последно редактирано от Marin; 16-04-07, 15:04.

Коментар

Преди 20 дни един приятел си взе Китаиско АТВ за 1800 лева , с барабанни спирачки , 15 к.с. , 4 скорости и една задна и е с кардан , а не с верига ( кое е по доброто решение кадан или верига ??? ) . За сега няма ядове , защото го кара едно 12 год момче и е 35 кг . Ще видим за напред как ще се представи
                    http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                      Преди 20 дни един приятел си взе Китаиско АТВ за 1800 лева , с барабанни спирачки , 15 к.с. , 4 скорости и една задна и е с кардан , а не с верига ( кое е по доброто решение кадан или верига ??? ) . За сега няма ядове , защото го кара едно 12 год момче и е 35 кг . Ще видим за напред как ще се представи
                      Питаш кое е по добро , кардан или верига, ами зависи от стила на каране и предпочитанията ти ,искаш много сила-верига , меко и гладко каране кардан , по принцип за спортно АТВ , кардана е ерес , хермафродитните модели си го позволяват заради маркетинговата стратегия в комбинация с автоматичните кутии ,

Коментар

Ехеее, Марине каде се изгуби бе човек? Твоята Хонда колкото е дърта толкова върви т.е. страшно много. Мини некой ден покрай пистата за бъгита де се видиме. А сега по темата. Доста китайски АТВета съм карал и съм ремонтирал и установих няколко неща:
                        1.Дори де е ново едно китайче трябва да се разглоби, да му се сменят втулки на окачването или минимум да се гресират.
                        2.Цялата задница задължително има много дефекти, в повечето случаи положението на спирачния апарат няма нищо общо с това на диска (разпробиване на отвори,поставяне на втулки и шайби, някой път е такова изместването че направо трябва да се реже и презаварява) иначе хем не спира хем хвърляш всяка седмица накладки. Шлиците на главините имат такъв луфт, че гумите само дето не изпадат, за тях се правят специални самозаконтрящи втулки иначе нищо не става. Гайките на оста на някой модели се развиват и оста направо изпада, в случая само затягане не става (разглобяване, смяна лагери, накатка, набиване, поставяне на необходимите дистанционни втулки и чак тогава стягане на гайките).
                        3.Карбуратор (те общо взето са 2 модела за 200 модела двигатели) в повечето случай не отговаря на спецификата на двигателя и няма настройване, но за няколко дни му се намира някакво средно положение и горе-долу машината почва да върви.
                        4...
                        5...
                        6...
                        ..нямам време
                        101. Всяко нещо което прилича на болт или гайка задължително се стяга, на тези които държат пласмасите или разните там джунджурии се подлагат шайби с гума. Най-важните болтове са тези които държат двигателя (има случаи когато китайците спестяват по някой).
                        Ако пропуснете 101 точка от дневния ред след всяка разходка ще се връщате без пломби и с по-малко части по машината (най-често първо изпада акумулатора)
                        Като заключение ще кажа, че при китайчетата почти няма детайл без конструктивна грешка или грешка при монтажа (дори и прекопираните от истински машини), ако случайно няма такава материала ще е калпав. Обаче това не бива да плаши феновете на АТВета с по-тънки джобове. Пичове, машините не са чак толкова зле просто преди да ги подкарате ще са ви нужни още 300-500лв и една седмица работа и ви гарантирам минимум една година безпроблемни неделни разходки (те китайчетата за друго трудно стават). Двигателите са здрави, даже много здрави а и ремонта им е сравнително евтин (300-350лв всичко ново). Напоследък у нас започнаха да се внасят някои по-нови модели които са доста по-добре конструктивно, но цената им е доста висока и не си заслужават.
                        Аз повече от 1500-2000 за китайка не бих дал, каквато и да е. Като гледам цените на марковите втора употреба обаче бая голяма е разликата така, че избора всеки сам си го прави важното е с нещо да се бръмчи!

Коментар

Здр. Марине. радвам се че подкрепяш моето мнение за евтиното. Иначе ти си жив пример с твоя звяр.
                          Няма да е зле скоро да се разберем пак да покараме, можем ние да доидем при тебе или ти при нас - знаеш че си добре дошъл винаги.
                          ATV-то ти наистина много здраво, но все пак помисли за нещо ново. Ние сме си говорили с теб на тая тема.
                          Аиде успех, и скоро да покараме заедно.

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                            Здр. Марине. радвам се че подкрепяш моето мнение за евтиното. Иначе ти си жив пример с твоя звяр.
                            Няма да е зле скоро да се разберем пак да покараме, можем ние да доидем при тебе или ти при нас - знаеш че си добре дошъл винаги.
                            ATV-то ти наистина много здраво, но все пак помисли за нещо ново. Ние сме си говорили с теб на тая тема.
                            Аиде успех, и скоро да покараме заедно.
                            Тая година ,ще си купувам още една четириколка , ама с дръжка модел "чико", ша я карам по парковете хихихихи , иначе ако все пак остане време ще дойда , за тва не искам да купувам друга щото толкова и ще я карам тая година.

Коментар

Аз също ще трябва да взимам такава четриколка, или по точно триколка.

Коментар

Аз повече от 1500-2000 за китайка не бих дал, каквато и да е.
                                Привет!
                                Интересувам се от закупуването на някакво АТВ. Максимум до 2000 лв защото повече не бих дал. Ако можете да ме насочите към някой който продава АТВ-та за по 1500-2000лв ще съм благодарен. Разбирам че това са твърде евтини модели но повече едва ли ще отпусна Ще го карам по плажа, по пресечен терен но ще го карам нормално не все едно отзаде да ме гонят 50 роми Надявам се да се намери нещо за тази пари пък било то и да трябва да се даде още 500лв отгоре след това да се стегне

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X